Luk
Filtrer & sorter

Prismærkning ved Point of Sale

Hurtig, sikker og enkel mærkning! Let læselig mærkning af priser på dine varer er en grundforudsætning for din salgssucces. Kunderne træffer derved en købsbeslutning via klar og tydelig prismærkning.

Kunderne beslutning om at købe eller ikke at købe påvirkes i høj grad af prismærkningen. Henled specifikt kundernes opmærksomhed på udvalgte produkter.

Det siger sig selv, at prismærkningen skal sidde pænt og direkte på produktet. Det er den eneste måde, at du kan signalere den ønskede kvalitet med dine varer og tjenester på.

Prisskilte er et flagskib for topservice og den nødvendige gennemsigtighed. Brug de forskellige prismærkningssystemer fra vores sortiment. Plakatlister, prisdisplays, prisskilte eller prispistoler giver dine kunder det bedst mulige overblik over dine produkter.

Naturligvis har vi også produkter til promovering af forskellige kampagner. Produkter til særlige udsalg og rabatter finder du her.

Prismærkning og tilbehør til din virksomhed

Prismærkning fås som digitale eller klassiske, skrivbare prisskilte, samt som hyldeforkanter, plakatlister eller prisdisplays. Det system som vælges til prismærkning, afhænger af placeringen.

Er du eksempelvis på udkig efter prisskilte til hylder eller lagerområdet? Eller har du brug for bannersystemer som klemlister til dine plakater og bannere?

Vi har naturligvis også klassiske prisskilte. Du kan også få prisskilte med et praktisk spyd til indstik i bløde materialer, som også er udstyret med V-klemme til skilte. Eller vælg de populære indlæg til prismærkning i detailhandlen.

Prismærkning efter brugssted

Til prismærkning på hylden anbefales det at anvende prisforkanter. Vi har et udvalg af forskellige prisskilte til hylder, som passer til de diverse hyldesystemer. Vi fremstiller prisforkanter med forskellige egenskaber.

Vi har et udvalg af prisforkanter til fastklæbning, til indstik eller til hyldedelere. Med den passende forkant kan du tydeligt fremhæve dine priser, samtidig med at priserne beskyttes. Har du brug for en hyldeforkant, som ikke findes i vores webshop? Send os en forespørgsel, så vender vi tilbage til dig på e-mail så hurtigt som muligt.
Med mange produkter giver det mening at placere priserne direkte over produktet. Især til varer på paller eller drikkevarer bruges systemer til ophæng. Plakatlister og klemlister af ethvert design er velegnede til dette formål.

Listerne samt plakatrammerne fås i forskellige formater. De angivne priser er synlige på afstand pga. højden af placeringen. Artiklerne byder på plads til prismærkning i overensstemmelse med den danske prismærkningsbekendtgørelse.

En vigtig egenskab ved prismærkning er nærheden til produktet. Vi tilbyder derfor en bred vifte af erhvervskunder alsidige muligheder for, at anbringe prisen direkte på produktet. Samt det brede udvalg af produkter, leverer vi også alsidige holdere og muligheder for fastgørelse af priser.

Der findes mange måder at placere prisen i nærheden af produktet på. Det kan være som et gulvstativ, der står direkte ved siden af produktet, eller et prisskilt til indstikning eller fastklemning.

Kig vores sortiment igennem for at finde det rette produkt. For at spare tid kan du altid kontakte os direkte. Det giver dig mulighed for, at drage fordel af vores erfaring på Point of Sale.

Salgspromoverende tiltag ved PoS

Optimale prisdisplays eller prisskilte er visuelt tiltalende og informative på samme tid. De uundværlige hyldeforkanter, som vi er producent af, står i første række. Ud over hyldeforkanter, er de ophængte plakatlister og klemlister ægte topsælgere.

Og selvfølgelig prismærkningen, der sættes direkte på selve produktet vha. prisetiketter. Etiketterne er kreative elementer, der afrunder det overordnede billede. De bør ikke mangle for at livliggøre og variere PoS.

Produkter direkte fra producenten

Som producent af mange af disse produkter til prismærkning har vi står erfaring med PoS.

I vores sortiment finder du produkter med forskellige kvaliteter. Som producent har vi specialiseret os i forskellige materialer til salgsfremme. Med vores eget trykkeri kan vi også trykke og tilpasse produkterne. Det gør os til adressen for mange forskellige produkter.

Vi rådgiver dig gerne om valget af passende artikler. Lad dig inspirere af vores idéer og maksimér dit potentiale inden for området af salgsfremme.
luk menu
Gå til top