Hyldeforkanter

Hyldeforkanter til dit PoS

Hyldeforkanter til dit PoS

Luk
Filtrer & sorter

Hyldeforkanter: Prismærkning i detailhandlen

Hyldeforkanter er blevet uundværlige for tydelig prismærkning i detailhandlen. Forkanterne er diskret tilbehør til din hylde, som fastholder og fremviser dine prismærker og prisskilte.

Hyldeforkanter kan også anvendes til at formidle tilbud. De er typisk placeret direkte under eller nogle gange under produktet. Kunden skal helst have den tilhørende pris direkte i øjnene, når han eller hun kigger på et produkt.

Det transparente frontpanel giver et godt overblik over de indsatte prismærkater. Frontpanelet er forbundet direkte med bagstykket. For at indsætte mærkaterne, skal du blot folde det transparente frontpanel lidt nedad. Sæt prismærkatet i, slip frontpanelet, og mærkatet forbliver på sin plads.

Bagstykkerne af hyldeforkanterne er normalt også transparente, for at fremstå så diskret som muligt på hylden. Vi tilbyder også et udvalg af vores modeller af hyldeforkanter i farven hvid, som er med til at skabe en ensartet udseende på hylden.

Har du brug for hyldeforkanter i din virksomheds farvepalette? Vi kan producere individuelt fremstillede bagstykker. Alternativt kan du også anvende farvede indstiksstrimler. Vi har et udvalg af indstiksstrimler på ruller i forskellige standardfarver.
Hyldeforkant til fastklæbning på hylden

til fastklæbning

Hyldeforkant til prismærkning på trådkurven

til trådkurve

Hyldeforkant til glashylde eller træhylde

til glas- og træhylder

Hyldeforkant til fastgørelse på metalhylder

til metalhylder

Du har hylden, og vi har det passende tilbehør

Med over 300 forskellige typer af profiler i vores sortiment, kan vi altid finde det rigtige tilbehør til enhver hylde. Vi tilbyder hyldeforkanter med forskellige fastgørelsesmuligheder. Selvklæbende hyldeforkanter er en af de mest almindelige typer af fastgørelse. I vores webshop kan du finde forskellige versioner af selvklæbende hyldeforkanter med tre forskellige typer af klæbemiddel.

Dobbeltklæbende tape er et standardtape til alle permanente anvendelser på glatte, polerede overflader. Skumtapen er velegnet til alle permanente anvendelser på glatte, såvel som ru overflader. Tekstiltape er universaltape til alle permanente anvendelser på glatte, ru og ubehandlede overflader.

Vores sortiment omfatter også hyldeforkanter til prismærkning på trådkurve, -hylder eller til køleområder. Som er fastgjort til det ønskede sted. Modeller til træ-, metal- og glashylder kan også fastgøres til hylden.

Til metalhylder er en hyldeforkant med magnet et populært alternativ til fastgørelse. De magnetiske hyldeforkanter kan nemt placeres og fjernes igen uden besvær. Denne variant er særlig velegnet til tidsbegrænsede og skiftende priser på hylden.
 

Hyldeforkanter af forskellige materialer

I vores sortiment finder du ikke kun hyldeforkanter med forskellige fastgørelser. Vi kan også byde på hyldeforkanter i forskellige længder og højder. Du kan også vælge mellem forskellige farver til dine hyldeforkanter. Vi har desuden udvidet vores produktion med det bæredygtige PET materiale.

Hyldeforkanten af PET har følgende egenskaber:

✓ høj UV beskyttelse 
✓ således en lang levetid
✓ ultra transparent panel 
✓ giver et klart overblik over priserne på lang afstand

Med udvidelsen stræber vi efter, at kunne tilbyde alle kunder en passende hyldeforkant til deres respektive anvendelsesområde. Vores produktudvalg er på nuværende tidspunkt under udvikling. Er du interesseret i en af vores eksisterende versioner? Så er du velkommen til at sende os en forespørgsel!
 

Hyldeforkanter: et multitalent i anvendelse

Det er ikke kun i butikker, at matchende hyldeforkanter sikrer at varerne er tydeligt afmærket. De anvendes også på lagre til at afmærke hylder og lagerpladser, uanset om der er tale om små eller store lagerområder. Hyldeforkanterne muliggør en fleksibel og tydelig afmærkning af hylderne.

Hyldeforkanterne fastgøres med tape, klikkes på eller fastgøres magnetisk til lagerhylderne og forsynes derefter med stregkoder. Dit lagerpersonale kan nu nemt og komfortabelt aflæse stregkoden med scanneren foran hyldeforkanten. Herefter kan varerne tages fra hylden til plukning. Desuden beskytter forkanten stregkoden mod støv og snavs.

Anvendes lageret som et salgsområde til selvbetjening, kan hyldeforkanterne også fungere som orientering for dine kunder. Den præcise afmærkning gør det lettere at finde de ønskede varer, og forbedrer dermed kundernes købsoplevelse. 

Se vores udvalg af hyldeforkanter til alle førende systemer i vores webshop. Vi tilbyder profiler, der er individuelt fremstillet til f.eks. metal- eller Linde hylder. Til opsætning på glas- eller træhylder eller til fastklæbning på forskellige hyldetyper.

Find en hyldeforkant til enhver type af hylde. Vi rådgiver gerne om planlægning og valg af den rigtig forkant.
luk menu
Gå til top