Luk
Filtrer & sorter

Design hyldereklamer efter dine ønsker

I vores sortiment online finder du forskellige standard modeller, som vi trykker og designer for dig. For at tilpasse hyldereklamen endnu mere til produktet, anbefaler vi individuelle hyldesvirpere. Her har vi et stort udvalg af forskellige artikler til salgsfremme på hylden.

Hyldereklame i 3D design

Som en slags relief tiltrækker hyldesvirperne i 3D design opmærksomhed på sig selv på hylden. Reklamér på flere niveauer, som skiller sig ud i baggrunden.

Denne typer af tilpasning kan udføres i forskellige former og størrelser. Sammenlignet med andre hyldesvirpere adskiller din reklame sig fra andet på hylden, med sit unikke udseende.
Hyldesvirper i 3D

Hyldemarkør med tryk med wobbleeffekt
Firkantet hyldemarkør med wobbleeffekt

Hyldesvirper med Wobbleeffekt

Præsenter to eller flere reklamebudskaber ved PoS med vores "lentikulære hyldesvirper". Drag fordel af den øgede opmærksomhedsværdi disse iøjnefaldende form for hyldereklame. Interessen for det andet reklamebudskab opbygges på afstand.

PoS Info-Shade

Info-Shades er en optimal mulighed for pladsbesparende, at placere yderligere oplysninger om dit produkt ved PoS. Vælg mellem 3 standardstørrelser. Med en reklameplads gør du kunder opmærksomme på dit produkt. Yderligere oplysninger kan trækkes ud med rullegardinet. Denne type af hyldereklame er ideel til at placere en større mængde af information eller reklame.
Hyldereklame med udtrækkelige inforuller

Hyldereklame bringer liv til din salgshylde

Hyldesvirpere eller hyldewobblere! Sættes direkte på hylden og tæt på produktet, og er uundværlige artikler til at promovere dine produkter. Hyldesvirperen byder på uendelige designmuligheder af hensyn til størrelse, design og fastgørelse på hylden. 

De opmærksomhedsskabende artikler vil få dine kunder til at blive hængende ved hylden, ved dit Point of Sale (PoS). De er fastgøres til hylden på forskellige måder, så alle få mulighed for at se dem. Som udligger, prisskinne, med supergreb eller clips kan din reklame fastgøres hurtigt og nemt.

Som hyldevippere eller hyldeswobbler, er de fastgjort til hylden med let bevægelige medier, som fjederstål eller en spiralfjeder. De fanger dine kunders opmærksomhed. Med sin iøjnefaldende promovering af tilbud, brands eller nye produkter, har produkter i stor grad en salgsfremmende effekt.

Hyldesvirperne er en effektiv måde at promovere dine produkter på salgshylden. Selv på afstand bliver dine kunder og besøgende opmærksomme på wobbleren. Som fører til, at brands eller bestemte artikler skiller sig ud fra mængden på hylden. Der kan promoveres nye produkter eller varianter, specielle services eller events og tilbudskampagner.

Udvalg af artikler i vores webshop

Overførsel af trykfiler

Fremstilling af hyldesvirper

Forsendelse og levering

Med en hurtig fremstilling og levering af dine bestilte hyldesvirpere, muliggør vi implementering af kortvarige hyldeannoncer. Spontant planlagte tilbudskampagner, konkurrencer eller events kan opsættes inden for få dage med de tiltalende hyldesvirpere. Vælg blot det produkt du ønsker, send os din trykfil og så fremstiller vi dit produkt.

Har du spørgsmål omkring oprettelsen af trykfiler, kan du finde hjælp i vores datablad. Alternativt står vi selvfølgelig til rådighed for rådgivning. Vores grafiske afdeling kontrollerer om dine trykfiler er egnede, før de sendes til tryk. Dermed sikrer vi, at vi fremstiller dine produkter i den bedst mulige kvalitet. Ved forespørgsel kan vi oprette dine trykfiler til dine hyldesvirpere mod et tillægsgebyr.

Kontakt os!

Ønsker du en prøve på forhånd for at få idéer til at vælge dit passende design? Intet problem!
Ved forespørgsel sender vi dem gerne til dig omkostningsfrit!

Har du en specifik forespørgsel eller ønsker du yderligere oplysninger? Så kontakt os uden nogen forpligtelser.

Vi er her for dig
+45 4921 0800
Skriv email »

luk menu
Gå til top