Lynlåslommer er en stor hjælp i hverdagen, både privat og i erhvevslivet. De findes i forskellige farver og størrelser, og hjælper dig med at opbevare, organisere og pakke forskellige ting. De er luft- og vandtætte og egner sig derfor til håndbagage på flyet og i mange andre situationer.

De populære små lommer finder plads i enhver kuffert, håndtaske eller jakke. I lynlåslommerne opbevares ikke kun kosmetik, men også kontormaterialer, mad eller vigtige dokumenter. Find en lyslåslomme som passer til dine behov.
Luk
Filtrer & sorter

Lynlåslommer: organisering og nedpakning gjort nemt

Struktur og orden er en vigtig del af hverdagen i erhvervslivet. Opbevar omhyggeligt dokumenter, arbejdsredskaber og meget andet. Materiale og indpakning er vigtig for en pålidelig opbevaring. En enkel indpakning gør det lettere at opbevare forskellige genstande regelmæssigt og ordentligt.

Lyslåslommer er en enkel metode til organisering og emballering. De små lynlåslommer fås i mange forskellige størrelser. Med de forskellige indstiksformater, kan du opbevare forskellige ting i forskellige størrelser.

Populariteten af disse små hjælpemidler skyldes taskens høje funktionalitet. Disse hjælpemidler er transparente lommer og små poser, der lukkes med lynlås. Posernes indhold er dermed altid synligt. Dermed forbliver dokumenter og digitale displays synlige.
Samtidig er lommens indhold beskyttet mod ydre påvirkninger. De er fremstillet af PVC, silikone eller andre folier, og byder på en vandtæt forsegling mod ydre påvirkninger. En trådforstærkning eller et ekstra slidstærkt materiale, sikrer posernes holdbarhed og stabilitet.

Der findes også bæredygtige løsninger som et alternativ til plastfolie. Materialet af lynlåslommen er erstattet af en PVC fri folie, som gør lommen til et miljøvenligt produkt. Disse lynlåslommer fås naturligvis også i forskellige indstiksformater og farver.
Lynlåsposer af PVC fri folie med farvet lynlås

Stort farve- og produktudvalg af lynlåslommer

I kategorien af lynlåslommer, er der et stort udvalg af forskellige produkter. Ud over de klassiske banktasker, kan du også få miljøvenlige lynlåslommer eller lommer med dobbeltrum. Lommerne kan bestilles i forskellige indstiksformater fra 1/3 A4 DIN til DIN A4 op til 55 x 35 mm.

De forkellige indstiksformater muliggør opbevaring af forskellige produkter i forskellige størreler. Formater om f.eks. DIN A4 byder på optimal plads til sikker opbevaring af vigtige dokumenter, f.eks. på byggepladser. Formaterne er gradueret i små trin op til mini smålommer.

Ud over valget af størrelse og materiale, kan du også vælge en ønsket farve. Vi har et bredt farveudvalg at vælge imellem. De fleste lynlåslommer har en farvet lynlås. Resten af overfladen forbliver transparent og giver et klart overblik over indhold i lommen.

Den lille farvede lomme er en undtagelse. Ud over lynlåsen er materialet på dette produkt også farvet. Trods et udvalg af lyse farver, er lommen gennemsigtig. Her kan indholdet i lommen også ses udefra.

Er du på udkig efter en ikke-transparent lille lomme? Vores uigennemsigtige smålommer gør indholdet i lommen privat. Som en bankpose transporteres genstande eller pengesedler diskret, men på en ansvarlig måde. De uigennemsigtige lommer beskytter også mod forskellige ydre påvirkninger.

En række af de ovenstående produkter kan anvendes som transparent variant. Få hurtigt overblik over posens indhold. De gennemsigtig lynlåslommer er normalt udstyret med en farvet lynlås. Lommerne er alsidige og fås i forskellige formater og materialer.
 

Kan anvendes på forskellige områder

Med den nemme håndtering, kan lommerne anvendes i forskellige situationer i hverdagen, i erhvervslivet eller privat. En af de mest kendte anvendelser af lynlåslommer, er helt sikkert til håndbagage på fly. Her kan væsker pakkes i de vandtætte små poser.

Men lynlåslommer bruges også på mange områder. Da orden og struktur er efterspurgt i enhver virksomhed, er de en hyppig anvendt hjælper i virksomheder. Beskyt vigtige dokumenter eller genstande mod ydre påvirkninger. Den hygiejniske opbevaring med lynlåslommer muliggør opbevaring af flere genstande eller produkter.

Sidst men ikke mindt byder lynlåslommer på en unik mulighed for pakning og forsendelse. Ved at bruge lommerne sikrer du en ansvarlig og omhyggelig indpakning af dine produkter. De sikrer, at kunden modtager varerne i fremragende kvalitet og gør samtidig arbejdet lettere for din logistik.

Lynslåslommer som er trykt med logo eller slogan, er en fantastisk måde at tilpasse din emballage på til din virksomhed og dit virksomheds image. Den nemme håndtering af emballage med lynlåslommer er meget populær blandt medarbejdere og kunder.

Sørg for struktur og orden i din virksomhed. Lynlåslommer kan bruges i forskellige områder af den daglige forretning og vil snart blive en central del af din virksomhed eller dit kontorudstyr. Vi står altid til rådighed for at besvare alle spørgsmål om vores produkter og dets muligheder.
luk menu
Gå til top