Magnetiske navneskilte er nemme at fastgøre og beskytter dit tøj. De fastgøres ved hjælp af stærke eller ekstra stærke magneter. Vi tilbyder modparten som reservedel til dine magnetiske navneskilte. Med selvklæbende magnetclips kan du hurtigt forvandle tidligere navneskilte til magnetskilte.
Luk
Filtrer & sorter

Magneter til dine navneskilte med logo

Navneskilte kommer til anvendelse på forskellige områder. De offentligør navnene på kontaktpersoner, medarbejdere, deltagere eller undervisere. Det letter omgangen med hinanden og mindsker barriererne for kontakt. Et navneskilt er hurtigt at påsætte og kan bruges i timevis.

Gør dine navneskilte magnetiske med vores magnetclips. Magneterne kan fastgøres på bagsiden af skiltet, så de er synlige for beskueren. Modstykket til magneten fjernes blot og fastgøres igen bagpå tøjet.

Pga. den magnetiske tiltrækningskræft sørger magnetclipsene for, at skiltene holdes på plads. Vælg mellem stærke eller ekstra stærke magneter, alt afhængigt af dine behov og type af beklædning. Vores sortiment omfatter magnetiske navneskilte og seperate magnetclips. Med disse clips, kan dine navneskilte også gøres magnetiske efterfølgende.

Disse separate magnetclips er selvklæbende. Det betyder, at de kan fastklæbes på bagsiden af dine skilte i alle positioner. Når magneterne sidder fast, bør du ikke løsne dem igen, for at undgå at påvirke holdbarheden negativt. Oplev de todelte magnetsæt med selvklæbende metalplade og et stærkt modstykke. Kategoribanner_Navneskilte_DK

Passende tilbehør til dine navneetiketter

Er du allerede den stolte ejer af magnetiske navneskilte? Så kan du drage fordel af den lange holdbarhed og den nemme anvendelse af disse displays. Magnetskiltene beskytter de ilagte papirindlæg med navn. Disse kan til enhver tid udskiftes fra siden eller ved hjælp af en foldefunktion.

Når de er anskaffet, bliver magnetskiltene til fast inventar i dit service-, messe- eller træningshold. Hver medarbejder skal have sit eget navneskilt, som de er ansvarlige for. Så undgås tab og en konstant udskiftning af navneindlæg. I tilfælde af udskiftning eller tab af personale, kan navneskiltet hurtigt udstyres med et nyt navn.

På grund af hyppige udskiftninger eller stress kan det ske, at modstykket til magneterne bliver forlagt. I dette tilfælde behøver du ikke at bestille et nyt navneskilt med det samme. Tilbehørsudvalget i webshoppen byder på passende modstykker til magnetskiltene.

Udstyr i så fald dine navneskilte med en ny bagside. Og så kan skiltet bruges igen i det daglige arbejde. Det giver faktisk god mening, at have et vist antal af reservedele på lager til skiltene. Hvis et modstykke skulle blive væk, har du direkte adgang til et nyt.
 

Navneskilte er perfekte til POS, messer eller events

Når du leder efter den rigtige kontaktperson eller medarbejder, er navneskilte en stor hjælp. De forskellige skilte er ikke kun nemme at påsætte, men de har også en stor effekt. De muliggør kommunikation i øjenhøjde og byder også på en høj grad af orientering.

Skiltene er normalt placeret i en god synshøjde lige over brystet. Kunder eller besøgende behøver ikke at kigge ned på nøglesnore, men kan også læse navnet diskret. De buede overflader på skiltene gør det lettere at se navnene bag de transparente frontplader. Henled opmærksomheden på skiltet ved at bruge passende farvede rammer eller et iøjnefaldende design på indlæggene.

Ved design af navneskiltene er det vigtigt, at navnet forbliver tydeligt synligt. Logo, motiver eller yderligere elementer må ikke distrahere fra navnet. Det er op til dig at bestemme, om du kun vil vise fornavnet eller for- og efternavn.

Brug navneskiltene på messer, til events eller arrangementer. Især når der er mange ukendte deltagere eller ved erhvervsarrangementer fungerer skiltene til deres formål. Kunderne kan nemmere finde den kontakt person, de søger. Det er også muligt at nævne en specifik medarbejder "Hr. Olsen har reserveret varerne til mig".
Magnetisk navneskilt med magnetclip

Ideelt tilpasset til din virksomhed

Afhængigt af virksomheden eller anvendelsesformålet spiller andre faktorer en rolle. Drag fordel af stabiliteten, holdbarheden og beskyttelsen af beklædning på alle områder. Derfor har designet og udformning af skiltene også større betydning. Det skal svare til dit CI design og din virksomheds image.

Vil du præsentere dig selv kreativt og personligt? Et navneskilt med en tavleoverflade giver dig mulighed for, at skrive din egen personlige tekst på skiltet. Transparente skilte med papirindlæg med logo muliggør en mere enkel og professionel præsentation.
Derudover er der mange andre muligheder, eksempelvis farvede rammer. Eller muligheden for at vælge et navneskilt i aluminium af høj kvalitet. Det store udvalg i webshoppen giver dig mulighed for, at finde det rigtige magnetiske navneskilt til dit brand.
 

Navneskilte, der er skånsomt mod dit tøj

Blandt navneskiltene findes forskellige typer af fastgørelse. Det kan eksempelvis være sikkerhedsnåle, metalclips eller magnetclips. Afhængigt af dine præferencer, kan du foretrække at bruge det ene eller det andet navneskilt.

Dog er det vigtigt at bemærke, at skiltene normalt altid er fastgjort til beklædning. Og især på messer eller til foredrag sker det, at man er påført særlig elegant beklædning.

Sikkerhedsnålene stikkes fast på beklædningen. Hvis der er tale om metal- eller kombiclips klipses de fast på tøjet. Dette forårsager ingen skade, dog kan stedet hvor navneskiltet har siddet, i nogle tilfælde stadig ses efterfølgende.

Magnetclips er uden tvivl de navneskilte, som skåner din beklædning bedst. Beklædningen forbliver intakt. Som befinder sig mellem magnet og modstykke, mens skiltet holdes fast ved magnetisk tiltrækning. Så forbliver arbejdstøjet eller medarbejderens personlige beklædningsgenstande intakt.
 

Udstyr medarbejdere med magnetiske navneskilte

Med magnetiske navneskilte er medarbejdere perfekt udstyret. Skiltet kan nemt tages ud af arbejdstasken eller -skuffen og påsættes. Den holder sin position selv under aktivt arbejde. Derfor bruges den i detailhandlen, til servicearbejde eller kundebesøg. 

Udstyr dine medarbejdere med kvalitets navneskilte med trykte indstik. Tryk særlige ikoner, dit virksomheds- eller varemærkelogo på indstikket. Farverige design gør skiltet og medarbejderen let identificerbar i henhold til din virksomhed.

Skiltning med navneangivelse skaber gennemsigtighed i omgang med kunderne. Man undgår øjeblikke med desperat søgen efter en bestemt kontaktperson. Det kan også ofte være ubehageligt, hvis man ikke kan huske navnet på den person, som sidder overfor en. Alt dette er ikke længere et problem med indførelsen af magnetiske navneskilte i din virksomhed.
 

Type af fastgørelse: Magnetisk, tak!

I vores webshop finder du et alsidigt udvalg af magnetiske navneskilte. De er forskellige i størrelse, farve og magnetstyrke. Hvordan ved jeg at styrken på magneterne er den rigtige?

Navneskiltene fastgøres på skjorter eller jakker på messer. Samtidig fungerer de også som navneetiketter til blomsterhandlere, som bærer en softshelljakke som arbejdstøj.

Med en tyk jakke har en helt anden tykkelse end en tynd skjorte. Derudover spiller typen af beskæftigelse og arbejdstiden også en rolle. Ønsker du en sikkert hold på lange arbejdesdage? Her kan vi også anbefale stærke eller ekstra stærke magnetclips.

Vi hjælper dig gerne med at vælge passende magnetiske navneskilte. Vi kan rådgive dig yderligere over e-mail eller telefon.
luk menu
Gå til top