Her findes højtydende magnettape samt ståltape, der sørger for det perfekte hold på overflader af træ, aluminium, gips eller tapet.
Luk
Filtrer & sorter

Magnettape, magnetstrimler og ståltape med stærk klæbeevne

En magnettape er en utrolig alsidig og nyttig hjælp i mange forskellige situationer, f.eks. til mærkning af skuffer eller skabe. Men også inden for mange andre forretningsområder - som på lageret, kontoret eller værkstedet - kan en lang række overflader mærkes med magnettape for at notere vigtige oplysninger på disse. Pga. deres stærke klæbeevne er magnettape også ideelle til at holde genstande, materialer og overflader sammen. I vores webshop findes også selvklæbende metalstrimler og ståltape, der praktisk talt kan fastgøres til enhver flad overflade.

Magnettape og magnetstrimler til væg, kontor, værksted og meget mere

Brug vores sortiment til fleksibel afmærkning af stålhylder, metalskabe og skuffer med magnettape eller magnetstrimler i forskellige bredder og mange forskellige farver. Og hvis du er på udkig efter den rette hæfteflade af jern til magnettapen, er vores ståltape et passende valg. Få det klassiske magnettape med en tykkelse på 1,5 mm og i tre forskellige bredder. Rullerne med det selvklæbende magnettape er 30 m lange. Eller vælg en farvet udgave af magnettapen, som kan bestilles i seks forskellige farvevarianter, fem forskellige bredder og med en tykkelse på 0,9 mm. Få det farvede magnettape som en praktisk rulle på 10 m. Det selvklæbende ståltape byder også på det ideelle grundlaf for magnettape, da tapens selvklæbende bagside klæber til enhver overflade og skaber den ideelle klæbeflade til dit magnettape. Tapen er fleksibel og bygger brog over ujævnheder i underlaget. Ståltape kan afkortes til den ønskede længde med en almindelig saks. Selvklæbende metaltape bruges også ofte som underlag, især når det gælder om at kompensere for ujævnheder i væggen. Metaltapen udgør den ideelle klæbebase til magnettape af enhver slags, når det er klippet i den rette længde.

Magnettape til alle formål - den ideelle løsning til industi og handel

Vælg den passende magnettape til fastgørelse på en lang række af overflader. De selvklæbende magnettapes og ståltapes fås i forskellige længder, bredder og tykkelser. Vi har den rette tape til enhver anvendelse. For at tage tapen i brug direkte, skal du blot klippe dem til den ønskede længde, mærke dem som ønsker, fjerne beskyttelsesfolien og så kan magnettapen tages i brug.
luk menu
Gå til top