Luk
Filtrer & sorter

Miljømæssigt værdifulde reklamer og gaver

Reklameprodukter er et populært middel til salgsfremme, PR kampagner eller særlige begivenheder. De brugervenlige produkter er typisk udstyret med tryk, og ved kontinuerlig anvendelse husker kunder og besøgende din virksomhed.

Det positive indtryk har en ideel effekt på din virksomhed og det generelle salg. Kunder og besøgende kan blive budt på en af de små frøposer eller en af vores andre attraktive reklamegaver. Reklameartiklerne findes ikke kun ved arrangementer og messer, de anvendes på forskellige områder og er uundværlige som salgsfremme til dine kunder og besøgende.

Sammenlignet med konventionelle reklameprodukter er de miljøvenlige reklamegaver på ingen måde ringere end disse. De miljøvenlige reklameprodukter har den samme effekt og effektivitet i præsentation af din virksomhed på en miljøbevidst og innovativ måde. Produkterne er fremstillet af miljøvenligt materiale og kan fås med logotryk for en tiltalende reklame.

Bæredygtighed og bionedbrydelighed af produkter spiller en stadig vigtigere rolle. Ved at præsentere din virksomhed miljøbevidst, kan du holde styr på din eksisterende kundebase men samtidig også tiltrække nye kundegrupper. Implementeringen af miljøvenlige reklameprodukter kan bidrage til din virksomheds image og brand.
 

Reklame og præsentation på en ansvarlig måde

I vores udvalg af miljøvenlige produkter finder du forskellige varianter. Ud over produkter af træ og bambus, kan du også finde genbrugsprodukter. Udvalget af produkter gør det muligt at tilpasse reklamegaven optimalt til din virksomhed. Desuden kan du få udstyret dine produkter med et eksklusivt logotryk.

Vi anvender digital- eller serigrafi for reklametryk i høj kvalitet. Alle vores produkter kan forsynes med en eksklusiv indgravering eller tryk. Med det rigtige motiv sikrer du, at din virksomhed forbliver i kundernes hukommelse i lang tid. Ved gentagen visning af reklameproduktet vil dit logo blive solidt forankret i kundens eller samarbejdspartneres hukommelse.

På denne måde øger du synligheden af dit brand eller virksomhed. De miljøvenlige reklameprodukter giver din virksomhed et positivt omdømme. De sikrer, at din virksomhed er forbundet med bæredygtighed. Det giver dig mulighed for at nå ud til nye kundegrupper.

Oplev vores miljøvenlige reklameprodukter i forskellige materialer og farver. Sørg for et optimalt udvalg af miljøvenlige reklameprodukter til din næste begivenhed eller arrangement, og opnå en bæredygtig præsentation af din virksomhed ved messer, valg eller åbning af butik.

Genanvendte reklamegaver

Dagligt produceres der affald i plast og gamle, udgåede varer smides ud. Disse affaldsprodukter kan blive genbrugt og genanvendt til nye produkter. Det genanvendte materiale - som anvendes til dette - kaldes recyclat. Anvendelsen af disse materialer er velegnet til forskellige produkter, og beskytter samtidig de endelige råmaterialer.

Vores kuglepinde er bl.a. fremstillet af det såkaldte recyclat. Kuglepinde er hovedsageligt fremstillet af genbrugte PET flasker. Derfor har vi skabt en fantastisk miljøvenlig kuglepind, fremstillet af genbrugte PET flasker.
Ökologische Werbeartikel aus recyceltem Material
Ud over skriveredskaber kan du få mange andre modeller fremstillet af genbrugsmateriale. Byd på flere muligheder med drikkedunke, indkøbstasker, frøposer og paraplyer i bæredygtige materialer. Reducer mængden af affaldsprodukter, samt forbruget af begrænsede produkter ved at anvende recyclat til fremstilling af nye produkter.
Ökologische Werbegeschenke aus nachwachsenden Rohstoffen

Fremstillet af vedvarende råstoffer

For at beskytte begrænsede råstoffer fokuserer vi på at fremstille mange produkter af vedvarende råstoffer. Råolie er f.eks. et begrænset råmateriale, som stadig bliver mere knapt. Genbrugsmaterialer som bambus og træ erstatter de begrænsede materialer i mange produkter.

Produkter som dåser af papir, poser af bomuld og skåle af bambus, er ikke kun miljøvenlige. Produkter fremstillet af disse materialer er ligeså anvendelige og modstandsdygtige af hensyn til funktion, i forhold til de produkter der er fremstillet af ikke-genbrugte materialer. Desuden har materialet en fin overflade, som føles behagelig på huden eller under anvendelse.
Traditionelle genstande af endeligt materiale kan udskiftes hurtigt og effektivt. Det gør at reklameprodukter er populære produkter i anvendelse, uanset om det er et kaffekrus, indkøbspose eller kuglepind, er du sikker på at have noget til enhver smag.

Reducerer yderligere emballage

Mange af vores miljøvenlige reklameprodukter, undgår også emballage i detailhandlen. Her kan man anvende en praktisk taske i bomuld, som den perfekte indkøbskammerat, i stedet for en billig engangsplastikpose. Den miljøvenlige pose er en langvarig ledsager når du handler, og med logotryk bliver tasken et mobilt reklamemedie.

Ud over indkøbstasker og poser til frugt og grønt, kan du også få forskellige kaffekrus hos os. Med et genbrugsbæger undgår du at smide kopper ud. Emballage, der kun er relevant i en kort periode, udskiftes på en bæredygtig måde.
Ökologische Werbeartikel, die Verpackungen vermeiden
Som følge heraf, er mængden af plastaffald og affald lav. Da flere og flere mennesker forsøger at leve uden eller med brgrænset affald, er disse produkter meget populære.

Vores miljøvenlige reklameprodukter er kendetegnet ved deres popularitet og aktualitet. Produkterne anvendes på forskellige områder i hverdagen, sådan at reklamegaverne altid er synlige og til fri anvendelse for kunden. Dette er afgørende for om reklameartiklerne og give-aways bliver en succes.

Reklame på bæredygtig vis!

Oplev vores forskellige miljøvenlige reklameprodukter til din bæredygtige reklame! Styrk båndet til kunder og samarbejdspartnere. Præsenter din virksomhed på en bæredygtig og miljøbevidst måde.

Vi står altid til rådighed for rådgivning om give-aways & reklamegaver. Vi er din pålidelige partner og støtter dig i valg af produkt, til tryk af logo eller slogan, til forsendelse af varerne.


Afdeling for reklameprodukter

+45 4921 0800
info@vkf-renzel.dk

luk menu
Gå til top