Luk
Filtrer & sorter

Mule- og bæreposer som ideelle reklamemedier

Er du på udkig efter bære- eller muleposer, som kan fås med skræddersyet tryk? Leder du efter et alsidigt reklamemedie, der imponerer med sin farve, design og tekstur? Størrelse, materiale og funktionalitet er også vigtige udvælgelseskriterier for den bærepose du ønsker. Modellerne i vores webshop er kendetegnet ved deres alsidighed og muligheden for at tilføje logo og tekst, hvis det ønskes. Læs mere om vores udvalg af bæreposer og vælg den bærepose, der bedst repræsenterer din virksomhed.
 

Gør dig bemærket med bæreposer

Uanset om det er den klassiske bomuldspose med valgfrit tryk eller en mere robust og tungere indkøbspose med to lange hanke. Her finder du et bredt udvalg af bære- og muleposer til en lang række af anvendelsesområder. Modellerne kan som regel vælges i mange forskellige farver. Beslut dig derefter for den ønskede mængde og få et indblik i den enhedspris du kan kalkulere med. Indkøbsposen model PP Non Woven taske "Lisboa" fås eksempelvis i 11 forskellige farvekombinationer - hvor du uden tvivl finder en farve til dit behov. Eller vælg bomuldsposen "New York", en boutique pose med afrundet bund og to lange hanke.

Mule- og bæreposer med individuelt tryk

Udnyt bæreposernes alsidige muligheder som reklamemedie: Med den rigtige bærepose, gør du det ikke kun lettere for dine kunder at transportere dine produkter. Som særlige reklameartikler byder de også kunderne på en praktisk fordel og bruges oftes flere gange. Bæreposer med tryk har en høj genkendelsesrate, har et positivt reklameimage og er utroligt populære. Benyt dig af muligheden for at uploade dit personlige tryk med logo eller tilføje et effektivt reklameslogan. En investering i din virksomhed, der betaler sig på lang sigt. Vis din tilstedeværelse med en bærepose med specialtryk - vi rådgiver dig gerne i detaljer om alle muligheder. Uanset om det er bomuldsposer eller PP Non Woven poser - vi har den rette pose til ethvert brug.
luk menu
Gå til top