Musemåtter og mousepads som reklameartikler er en særlig populær investering for dig og dine kunder. I vores webshop kan du få musemåtter med individuelt tryk.
Luk
Filtrer & sorter

Musemåtter som effektive reklameartikler med et individuelt præg

Musemåtter som reklamemiddel bruges overalt, hvor det er vigtigt med et beskyttende underlag. Men de tilføjer også farve til mange skriveborde, som dekorative elementer. Med et passende underlag fungerer musen perfekt, og skrivebordet forbedres effektivt på samme tid. Find ud af hvilke muligheder vores musemåtter byder på her online: Fra rund til firkantet, til den praktiske 4in1 musemåtte som rengøringsklud. Find en passende musemåtte som reklamegave til alle anvendelser.

Musemåtter i adskillige former og farver

I dag kan musemåtter meget mere end blot at fungere som et underlag. GripCleaner 4in1 musemåtten forener fire funktioner i ét produkt: Som blød mikrofiberklud renser GripCleaner® skærme uden at efterlade striber og kan også bruges til briller. Som musemåtte sørger den for greb på skrivebordet og beskytter musen samt underlaget. Og som skærmbeskyttelse til den bærebare computer, kan den ligge beskyttet mellem tastaur og skærm. Et produkt med mange kvaliteter, som også kan tilpasses med et individuelt tryk. Den firkantede musemåtte inkl. tryk byder også på mange overbevisende egenskaber: Med den skridsikre overflade på bagsiden, kan denne model også trykkes med individuelt motiv. Den runde musemåtte med tryk har også en skridsikker overflade på bagsiden, men er dog lidt mindre. Leder du efter en musemåtte med plads til papirindstik, er Musemåtte Cover et godt valg.

Musemåtter er perfekte som underlag til alle mus

Brug også en individuel trykbar musemåtte til at placere dit logo eller et reklamebudskab på dine kunders skriveborde. Uanset om det er med en trykbart indlægsark eller som et 4in1-produkt: Musemåtterne som vi tilbyder online kan tilpasses individuelt. Uanset om det er forsynet med dit logo eller et reklametryk, er musemåtter den ideelle reklamegave til dine kunder. Sådan efterlader du et varigt indtryk - bliv klogere på vores udbud af musemåtter her online.
luk menu
Gå til top