Ausstellung_und_Verkauf-small

Showroom til salgsfremstød


Inspiration til din reklame


Leder du efter inspiration til din næste messe, planlægger du at modernisere dine forretningslokaler eller er du på udkig efter bestemte reklamedisplays til at fremme dit salg? Så besøg vores showroom i Isselburg! Mere end 800 kvm udstillingsareal med salgsfremme, forretningsudstyr og messestande.

Lav en aftale

Indtryk af showroom

Omfattende service på lokation

  • Rådgivning og demonstration af montering
  • Sammenligning af systemer
  • Direkte tilgængelighed til utallige produkter
  • Præsentation af individuelle POS Displays
  • Skiftende temaer
  • Restlager til reducerede priser

 

Showroom med over 3.000 produkter

Lad dig inspirere af vores store standardsortiment samt vores utallige specialfremstillinger. Vi kan derudover tilbyde restpartier til reducerede priser. Opgrader dit butiks- og forretningsudstyr med vores kvalitetsprodukter!

Bliv overbevist og bestil dine udvalgte produkter direkte på stedet. Afhængigt af tilgængelighed og omfang kan de afhentes med kort varsel.

 

Teamet i showroomet: personligt og kompetent

Vores team i showroomet rådgiver dig personligt. Med mange års erfaring og mere end 10 organiserede messer og events hvert år, er vi i stand til at byde på kompetent støtte og står ved din side i planlægningen.
Gruppefoto_Showroom_2023

Vores åbningstider

Man - tors: 08.00 - 17.00
Fredag: 08.00 - 16.00

Virtuelt showroom

Det bedste er at besøge showroomet live. For dem som ikke har mulighed for at besøge vores showroom eller gerne vil have et førstehåndsindtryk, kan vi anbefale den virtuelle rundtur.
luk menu
Gå til top