Her kan du betale med EAN-nummer

Plakat-Pendulstander "Trio", 30 mm profil, sølv

Varenummer: 50.0062.4
Huskeliste

Downloads

Produktdetaljer

  • med 3 dobbeltsidige klikrammer i A3 format
  • med pendulophæng, svinger frem og tilbage i vinden
  • inkl. hvidt topskilt uden tryk
  • hjørner skåret i gering
  • vejrbestandige bagvægge af polystyren og refleksfrie, UV stabiliserede dækfolier
  • ramme og grundstel sølvanodiseret
  • individuelt tryk på topskiltet fra 1 stk.
  • specialfremstillinger og -mål fra 1 stk.
  • fremstilles med vandafvisende plakatlommer fra 1 stk.
Varedetaljer »

Produktspecifikationer

Varenummer

Produktbeskrivelse

Leder du efter en mulighed for at præsentere flere plakater, på en både kompakt og tiltalende måde? Ønsker du at tiltrække dine kunder med indbydende reklamemedier? Så har vi den rigtige løsning, vores populære plakat-pendeldisplay "Trio". Dine reklamer har aldrig set bedre ud!

Med de tre dobbeltsidede klaprammer i A3 format, og den smarte pendelanordning til at svinge rammerne frem og tilbage, er vores "Trio" enestående blandt vores plakat-pendeldisplays. Det førsteklasses udseende understøttes af en sølvanodiseret aluminiumprofil, som både fremstår overbevisende og indbydende, når det kommer til dine reklamepræsentationer.

På kun et plakatdisplay kan du nu fremvise flere plakater, takket være de tre klaprammer, nemlig helt op til seks styk, nemt og enkelt! Den hurtige og ukomplicerede plakatudskiftning sikres gennem klapteknikken: Du skal blot klappe profilen nedad på fronten, fjerne den gamle plakat og afdækningsfolien, placere afdækningsfolien sammen med den nye plakat, klappe profilen sammen, og du er færdig! For at beskytte dine plakater er alle klaprammer udstyret med en refleksfri afdækningsfolie i UV stabiliseret materiale. Det at dækfolien er refleksfri betyder en bedre læsbarhed af plakaten uden lysrefleksioner, og UV stabiliseringen forhindrer en blegning af plakaterne fra solens stråler. For en optimal langvarig klemmeeffekt, er vores klemmefjedre i fjederstål anvendt.

Som om de seks dobbeltsidede klaprammer ikke var nok, medfølger der også et topskilt, hvor du efter ønske kan få påsat tryk i vores trykkeri, for at udnytte denne ekstra reklameplads. Ved forespørgsel fremsender vi gerne en pris for tryk på topskiltet.

Individuelle specialproduktioner (specialdimensioner, anvendelse af vandtætte plakatlommer, tryk på topskilt) er allerede muligt fra 1. stk. Kontakt os venligst for yderligere oplysninger!

Tilbehør

Se mere ...

Bedømmelser

Bedømmelser

{{ review.oxfname }} har bedømt:
Bedømmelse for vare:
svar:

Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
luk menu
Gå til top