Her finder du klassiske udendørs gadeskilte og plakatsskilte, standhaftige "Windsigns" og indbydende fortovsskilte og gadestandere til fodgængerzoner og gågader.

Oplev vores displays til indendørs brug »
Luk
Filtrer & sorter

Udendørs gadeskilte til dit reklamebudskab

Med et velplaceret gadeskilt, kan du hurtigt tiltrække potentielle kunder og forbipasserendes opmærksomhed på dine tilbud eller nyheder. Dette er netop grunden til, at disse gadeskilte er så populære reklamemedier.

Skiltene fungerer som et blikfang for kunderne. Du kan selv skrive dit budskab med de passende kridtpenne - eller indsætte dine reklameplakater. De matchende beskyttelsesfolier og skifertavler i standard formater findes i kategorien 'gadeskilte tilbehør'.

Der findes både skilte til indendørs og udendørs brug. Gadeskiltene er meget populære produkter foran cafe, butikken, restauranter til firmaarrangementer, messer, events af enhver art.
De er velegnede til, at henlede kunder på ny information, menuer, som vejviser eller til at reklamere for specialtilbud. 

Vores sortiment er opdelt i følgende kategorier: A-skilte, WindSigns og fortovsskilte.

Plakatstander til inden- og udendørs brug

A-skilte er et produkt, der ofte ses anvendt på gader og promenader.  Produktet er perfekte som plakatholdere. Plakater kan udskiftes nemt og hurtigt. Alle almindelige formater kan anvendes.

Med gadeskilte, finder du passende produkter til indstiksformaterne fra A4 - A0 format. Skiltene er foldbare, nemme at opbevare og optager ikke meget plads.
Derudover kan produkterne, som for det meste er fremstillet af aluminium, lette flyttes fra sted til sted. På denne måde kan skiltet altid placeres på den mest opmærskomhedsgivende plads.

A-skiltet med en 32 mm profil er en bestseller hos VKF Renzel. Vælg mellem rondo- eller geringshjørner. Vælg dernæst det rigtige indstiksformat. Et matchende topskilt kan fremstilles som ekstraudstyr. 

A-Aufsteller für den Außenbereich
Wetterfester Aufsteller mit Standfuß

Robust skilt i vind og vejr

Vil du placere din plakatstander udendørs, så den er synlig fra lang afstand? Det er intet problem. Mange af produkterne i denne kategori er vandafvisende, og tåler det danske vejr.

De såkaldte vindskilte er ikke kun vandafvisende, men også stabile. Med en fod, som kan fyldes med vand eller sand, vælter produktet ikke. Produkterne har integrerede hjul for nem flytning. Se gerne under gadestander Windsign "Seal" 
 

Fortovsskilte med tilpassede budskaber

I modsætning til vindskilte er skilte med kridttavler mere velegnede til daglig ændring af reklamebudskaber. Kridttavler står for en naturlig præsentation.

Tavlerne er skrivbare og du kan hurtigt udskifte budskabet ved hjælp af kridtmarkører eller kridtpenne. Budskabet på de aftørbare kridttavler, kan let fjernes med en fugtig klud.
På denne måde kan daglige menuer og kortvarig information hurtig og let ændres.

Kridttavlerne fås både i størrelserne A1 og A2 format. Tavlernes er lette og kan nemt flyttes. 

Den klassiske kridttavle kan hurtigt tiltrække mange forbipasserende. Som A-skiltet "Natura" som både er velegnet til indendørs og udendørs brug.
Aufsteller Kreidetafel mit Holzumrandung

Belyst plakatholder

Især i vintermånederne, kan du sætte fokus på din reklame i mørket. Her kan du se udvalget af vores belyste produkter. Med belyst reklame, har du mulighed for at henvende dig til flere forbipasserende, og skab blikfang på dit budskab.

De omhyggelige placerede lysdioder på vores gadestander, lyser ikke kun i mørke, men oplyser også dine trykte medier. Dine reklamebudskaber vil være oplyst optimalt både dag og nat. Ud over de forskellige lyssøjler til udendørs brug, kan du også finde de populære vindskilte med LED belysning - Se nærmere i vores webshop.

Tilgængeligt tilbehør

Tilføj passende produkter til dine skilte og stander. Produkterne i vores sortiment kan suppleres med en række tilbehør. Udvalget af tilbehør hjælper med at beskytte, designe eller komplimentere din reklame.

For at beskytte dit reklamebudskab i gadeskiltet, tilbyder vi forskellige afdækningsfolier. Disse beskyttende folier sikrer, at indsatserne ikke bliver snavsede eller beskadigede. Du kan også finde ekstra dækfolie til dine gadeskilte og -stander.
For yderligere beskyttelse, findes beskyttelseshætter.

Her kan du frit designe og noterer dine budskaber. Anvend vores kridtmarkører og illumigrafier.Vælge mellem forskellige farver og penbredder. Find også passende tavlesvampe til aftørring.

Vælg mellem forskellige tilbehør for at optimere dit gadeskilt. Eksempelvis en trådkurv til dine brochurer, kurven kan nemt hænges på A-skiltet. Eller tilføj et topskilt - med eller uden logo tryk. 

Se nærmere i vores produktsortiment, og find det rigtige skilte tilbehør.

Fremstilling efter mål

Find mange forskellige produkter til indendørs og udendørs brug i vores sortiment. Find det produkt, der passer dig bedst.

Finder du ikke den ønskede stander eller skilt, har vi mulighed for at tilbyde specialproduktion. Kontakt os gerne for tilbud.

luk menu
Gå til top