Når det drejer sig om at sætte plakater i det rigtige lys, så de er tydeligt synlige, er plakatrammer af plast det ideelle reklamemedie: Uanset om det drejer sig om at præsentere særlige tilbud, ugentlige tilbud eller særlige kampagner i butiksvinduer eller som menuer på restauranter, caféer eller lignende: Det alsidige udvalg af plakatrammer er rettet mod de mest forskelligartede anvendelsesområder.

Læs videre »

Alsidige plakatrammer

Mange af vores klassiske plakatrammer, gør det nemt at udskifte plakaterne. Rammen kan anvendes igen og igen til at fremvise dit aktuelle reklamemateriale eller til at gøre opmærksom på vigtige oplysninger for forbrugeren. Vi tilbyder også plakatrammer i specialformater samt plakatrammer til indkøbsvogne. Vælg selv, hvilket reklameformål du vil anvende de respektive rammer til... Vi har et udvalg plakatrammer til enhver anvendelse.
 

Plakatrammer er perfekt til fremvisning af tilbud eller kampagner

Plakatrammen i plast er eksempelvis en klassiker til produkt- og prismærkning; vi tilbyder et bredt sortiment i 11 forskellige farver (bl.a sølv, transparent, forkromet med mere), så du kan tilpasse farven på produkt labels perfekt til dit marked eller tema. Eller vælg plakatrammen "Style", en klassisk DIN A4 plakatramme med et nyt design, der fås i et væld af farver. Når det drejer sig om at udstyre indkøbsvogne, er plakatrammen til indkøbsvogne helt sikkert det bedste valg. Plakatrammens dobbeltsidede placering gør det muligt at opsætte individuelle reklamer både i og udenpå indkøbsvognen, så de altid er direkte i kundens synsfelt. Dette todelte sæt passer til næsten alle gængse typer af indkøbsvogne, hvor montering og papirskift kan foretages uden værktøj. Til skiltning mellem hylder og i butiksgange er plakatrammen "Specialformat" et godt valg. Denne praktiske plakatramme kan - i forskellige farver og bredder - også bruges som en hyldestopper.
 

Plakatrammer som effektive reklamemedier

De fleste modeller af plakatrammer er yderst fordelagtige med deres enkle design; fokus skal være på tilbuddet og ikke på rammen. Desuden fås vores plakatrammer i mange forskellige farver og delvist også i forskellige dimensioner for yderligere at fremhæve enhver reklame, information, tekst eller billeder.
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top