Med skilterammer til prismærkning, information & reklame er dine budskaber tydeligt synlige.
Luk
Filtrer & sorter

Alsidige skilterammer

Mange af vores klassiske skilterammer gør det nemt at udskifte indstik. Rammen kan anvendes igen og igen til at fremvise dit aktuelle reklamemateriale eller til at skabe opmærksomhed på vigtige oplysninger for forbrugeren. Vi tilbyder også skilterammer i specialformater samt skilterammer til indkøbsvogne. Vælg selv, hvilket reklameformål du vil anvende de respektive rammer til... Vi har et udvalg skilterammer til enhver anvendelse.

Skilterammer er perfekt til fremvisning af tilbud eller kampagner

Skilterammen i plast er eksempelvis en klassiker til produkt- og prismærkning; vi tilbyder et bredt sortiment i 11 forskellige farver (bl.a sølv, transparent, forkromet med mere), så du kan tilpasse farven på produkt labels perfekt til din butik eller tema. Eller vælg skilterammen "Style", en klassisk A4 skilteramme med et nyt design, der fås i et væld af farver. Når det drejer sig om at udstyre indkøbsvogne, er skilterammen til indkøbsvogne helt sikkert det bedste valg. Skilterammens dobbeltsidede placering gør det muligt at opsætte individuelle reklamer både i og udenpå indkøbsvognen, så de altid er direkte i kundens synsfelt. Dette todelte sæt passer til næsten alle gængse typer af indkøbsvogne, hvor montering og papirskift kan foretages uden værktøj. Til skiltning mellem hylder og i butiksgange er skilterammen "Specialformat" et godt valg. Denne praktiske skilteramme kan - i forskellige farver og bredder - også bruges som en hyldestopper.

Skilterammer som effektive reklamemedier

De fleste modeller af skilterammer er yderst fordelagtige med deres enkle design; fokus skal være på tilbuddet og ikke på rammen. Desuden fås vores skilterammer i mange forskellige farver og delvist også i forskellige størrelser, for yderligere at fremhæve enhver reklame, information, tekst eller billeder.
luk menu
Gå til top