Skilterammer er velegnede til udendørs reklame. De er stabile, god kvalitet og vejrbestandige. Her kan du vælge mellem standard rammer til montering af dine skilte. Uanset om det er skilte til byggepladser, virksomheds- eller informationsskilte, har vi et stort udvalg af skilterammer og bannerrammer. Vi rådgiver dig gerne fra idé til færdigt produkt!

Læs videre »

Byggeplads- og virksomhedsskilte i alle størrelser og former

Udnyt vores sortiment af skilterammer til forskelligt brug. Du finder konstruktionsskilte og -tavler som attraktive reklameplads på byggepladser. Virksomhedsskilte bruges også i form af bannerrammesystem til at formidle vigtig information.
Samtidigt kan du reklamere for din virksomhed eller dine services og produkter med et bygge- eller firmaskilt. Brug de alsidige skilterammer til målrettet annoncering, en langsigtet, fleksibel reklame, som er tæt på kunden. Skiltene er rundt udskåret og udstyret med hjørnehuller, afrundede hjørner eller med forskellige vægafstandsstykker lavet af rustfrit stål.
 

Alsidige skilterammer til dine behov

Design dit individuelle skilt til dit behov, ideelt inden byggestart. Som annoncør kan du bruge de mange fordele ved byggeplads- og virksomhedsskilte til din egen reklame. 
Traverstar udendørs rammesystem "Fascia" til nedstøbning, er ideelt som informations- eller byggepladsskilt. Grundrammen består af følgende elementer: basis- og udvidelsestravers, rørsamlestykker og skilteholdere. Bundkonstruktionen varierer afhængigt af systemet: Her har du valget mellem en betonbase, et mobilt skilt eller til nedstøbning. 
Bannerrammesystemet "Trio-sign" fås med 3 betonbaser til nedstøbning i beton, så forbipasserende får et godt overblik over skiltet fra alle sider.
Hvis du derimod har brug for et mæglerskilt, skal du se nærmere på 'virksomhedsskilte' - Plug-in bannerrammesystemet med: Stativet inklusive jordspids får med forskellige fødder. Her finder du et stort udvalg af forskellige skilterammer - du skal blot vælge det byggeskilt eller virksomhedsskilt, du ønsker.
 

Design skilterammer i individuelle størrelser

Få mere ud af din byggeplads, eller brug området foran din virksomhed til reklame. De forskellige suspensioner eller systemer giver dig mulighed for hurtigt og nemt at knytte din egen reklame til de respektive elementer.
Vælg et virksomheds-, mægler, eller byggepladsskilt, som løfter din reklame til et nyt niveau.
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top