Luk
Filtrer & sorter

Plakatrammer & plakatlommer fra VKF Renzel

I vores sortiment af plakatrammer har vi et udvalg af snaprammer, også kaldet klikrammer eller snap shut plakatrammer, som er sølvanodiserede aluminiumsrammer til fremvisning af plakater og information til kunder og besøgende. Disse sølvfarvede plakatrammer kan bruges i alle brancher; vi har et udvalg af vandtætte rammer med lås til udendørs brug, samt låsbare rammer til områder hvor der er behov for sikkerhed.

Vores rammer af plast fås i et bredt udvalg af farver og plakatformater i standard "A" størrelse; med det store udvalg af tilbehør har vi en løsning til næsten ethvert behov. Anvend vores plakatrammer til udstilling af priser på bestemte produkter rundt omkring i din butik, samt udstille vigtige oplysninger eller tilbud og kampagner. Gør dine reklameindsatser tydelige for kunderne og skab opmærksomhed på dine tilbud.

Vi fremstiller plakatlommer af akryl og PVC plakatholdere med vores egenproduktion. Ophæng nemt plakater fra loftet i de forborede huller eller ved hjælp af tape. Se vores udvalg af plakatlommer og rammer igennem, og bestil sikkert online eller kontakt vores erfarne salgsteam. Vi hjælper dig gerne med at finde en ramme eller lomme til dine behov!
luk menu
Gå til top