Prisfane til eftermontering

Huskeliste

Downloads

Produktdetaljer

  • farve: transparent
  • bredde: 26 mm
  • egnet til trådtykkelse 4,8 mm
  • højde 26 mm, 42 mm eller 45 mm
Varedetaljer »

Produktspecifikationer

Varenummer

Produktbeskrivelse

Den eftermonterede prisfane er den perfekte løsning til prismærkning på hulvægskroge. Uanset om det er prisinformationer, produktoplysninger eller stregkoder - pga. fanen har din kunde alle de vigtige oplysninger lige ved hånden. Flaget giver plads til dine individuelle oplysninger og sørger dermed for en tydelig mærkning af dine varer.

Prisfanen er optimalt tilpasset til hulvægskroge med en trådtykkelse på 4,8 mm. Selve fanen har en bredde på 26 mm og fås i forskellige højder, så du kan tilpasse det perfekt til størrelsen på dine informationer. Et lille vindue giver dig mulighed for at justere den indsatte information, for optimal læsbarhed. Den enkle klikmontering muliggør hurtig og nem fastgørelse. Forarbejdningen sørger for, at fanen er holdbar og robust, hvilket gør det velegnet til langvarige mærkninger.

Med den eftermonterede prisfane sørger du for, at dine kunder hurtigt og nemt kan finde de ønskede informationer om produktet. Den tydelige prismærkning hjælper dig også med at øge dine salgstal og din kundetilfredshed.

Bedømmelser

Bedømmelser

{{ review.oxfname }} har bedømt:
Bedømmelse for vare:
svar:

Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.

Varianter

Varianter Højde Varenummer Art.-nr. Pris
26 mm 26 mm 24.0121.1 164,50 DKK* til varen »
42 mm 42 mm 24.0121.2 181,80 DKK* til varen »
45 mm 45 mm 24.0121.4 181,80 DKK* til varen »
luk menu
Gå til top