Professionelle hulvægge er udstyret med et bredt udvalg af hulvægskroge eller andre systemholdere og anvendes til optimal produktpræsentation ved PoS.
Luk
Filtrer & sorter

Optimal varepræsentation med hulvægge af høj kvalitet

Hulvægge spiller en vigtig rolle inden for butiksindretning. Med anvendelsen af et perforeret panel, præsenteres varerne enkelt og tydeligt i dine salgslokaler. Vores hulvægge er fremstillet af metal og fås i mange forskellige størrelser og former. De fås som gulvstativer med hjul, som små borddisplay eller til opsætning på væg.

Med brugen af specielle hulvægskroge og andet tilbehør, er det muligt at fastgøre en lang række produkter til dem. Med vores eftermonterede klæbekroge "Stock aid" kan du f.eks. nemt udstyre eller ombygge dine artikler til ophængning på hulvægskroge. Ændringer i sortimentet eller tilføjelse af nye varer, fungerer gnidningsfrit med en hulvæg.
 

Den alsidige verden af ​​hulvægsdisplays og - vægsystemer

Hulvægsdisplayet "Easy" er en enkel metalmodel, der kan anvendes fra begge sider. Både for- og bagvæg kan derfor benyttes på lagre, på markeder eller som værktøjsholder. Med 1 række og 15 mm hulafstand giver hulvæggen på det helt rigtige grundlag, for at placere den ønskede mængde af enkelt- og dobbeltkroge. Den roterende søjlemodel imponerer med sit elegante design med sort pulverlakering.
Hulvægssystemet "EDEN" er ideelt til brede, samt aflange vægge og store salgslokaler. Med en højde på næsten to meter, er der plads nok til mange kroge og en bred udvalg af vores andre produkter.
Gulvdisplayet "Multi" kan suppleres med det varierede udvalg af tilbehør i vores webshop, som f.eks. kroge af 4,8 mm tråd og andet passende tilbehør.
 

Hulvægge, kroge og andet omfattende tilbehør

Vælg den model, der passer bedst til dine behov. Uanset om det er et borddisplay, et gulvstativ eller et roterende, mobilt display. Du vil helt sikkert finde det, du leder efter i vores webshop. Vægge, kroge og meget andet tilbehør er tilgængeligt til at designe din individuelle hulvæg/perforerede væg.
luk menu
Gå til top