Blyanter er en ideel reklameartikel, som gives til kunder og forretningspartnere som en lille gave. Med et individuelt tryk bliver blyanterne hurtigt til et mindeværdigt reklamemiddel.
Luk
Filtrer & sorter

Blyanter til enhver lejlighed

Der findes reklameblyanter i mange varianter og af talrige materialer: Hvad med en klassisk blyant af naturmaterialer eller en model i hvid lak? Eller måske er du på udkig efter en blyant med farvet plastforlænger eller en blyant med reklamekort? Find disse i vores webshop samt andre idéer til dine blyanter.
 

Reklameblyanter i alle variationer: En klassisk reklameartikel

Fra klassiske til usædvanlige - benyt lejligheden til at få din ønskede blyant trykt med dit firmanavn, tekst eller logo som reklameartikel. Blyanten "Klassik" er det rette valg, hvis du ønsker at imponere dine kunder eller forretningspartnere med en naturinspireret model. Den 185 mm hvidlakerede blyant fremviser også dit individuelle reklametryk bedst muligt. Blyanten "Sprout" med reklamekort er noget anderledes: Ved kontakt med vand opløses frøkapslen, og så kan det grønne blomstre. Vælg mellem en forskellige række af frø. Den "perfekte blyant" fra Faber Castell er også et meget usædvanligt, kreativt reklamemiddel: Blyanten med farverigt plastforlænger med integreret blyantsspidser, er et ægte højdepunkt til dit skrivebord og vil uden tvivl vække begejstring hos købere.
 

Blyanter med dit logo

Udnyt vores online udvalg og få blyanterne tilpasset med et individuelt logotryk. Anvendelsesområderne for blyanter er lige så alsidige som formerne, størrelserne og materialerne. Blyanter med individuelt tryk er nemlig populære i alle aldersgrupper og erhvervsområder. Uanset om du er elev, studerende eller virksomhedsleder: blyanter anvendes overalt i alle former og farver - en reklameartikel med stor merværdi. Vælg dine blyanter i vores webshop, få dem udstyret med tryk og uddel dem målrettet til dine kunder.
luk menu
Gå til top