Vores unikke FlexiSlot® rillepanelsystem tilbyder en række muligheder til udstilling af dine varer på en salgsfremmende måde. Væggene suppleres med et omfattende udvalg af tilbehør, som du individuelt kan indrette dine forretningslokaler eller udstillingsstander med. De anvendes som display, vægudgave eller diskdisplay på forskellige områder. Det perfekte butiksinventar til din butik!

Læs videre »

 1. 1 af 2

Rillepaneler af høj kvalitet til din butik

Rillepaneler er populære elementer inden for butiksindretning. En tom væg- eller tomt gulvareal kan effektivt anvendes til forskellige formål med de alsidige displays. Samtidig præsenterer produktdisplays dine produkter og tilbud på en tiltalende måde, og tiltrækker straks kundens opmærksomhed. Det fleksible design af disse displays skaber et ægte blikfang på dit salgssted (POS).

FlexiSlot® systemet er baseret på en farvet profil med såkaldte riller. De enkelte profiler er sammensat for at danne hele hulvægge og produktdisplays. Produktholdere som kroge, hylder eller brochureholdere kan hænges i rillerne i væggen. Den enkle montering sikrer, at designet kan tilpasses og ændres fleksibelt.

Mens rillepanelsprofilen kun indeholder plastlamelerne, er panelerne en udvidelse af dette. Her er den farvede profil indrammet af en filigran aluminiumsprofil.

Dette giver displayet et elegant touch. Et bagpanel af træ giver ekstra stabilitet. Du kan finde utallige forskellige modeller af FlexiSlot® systemet.
 

Rillepaneler - fra enkle varedisplay til messestande

Du kan ikke kun bestille profiler eller paneler i vores webshop. Vi har også et stort udvalg af gulvdisplays, vægdisplays, borddisplays og tilhørende produktdisplays. Du kan endda finde komplette løsninger, dvs. rillepaneler inklusive tilbehør i vores online sortiment. Med et enkelt køb har du alt hvad du behøver, til et produktdisplay af høj kvalitet.

Ud over forskellige fritstående modeller bliver mobile produktdisplays stadig mere populære. Udstyret med hjul kan rillepanelerne flyttes og transporteres efter behov. Dette kan være en fordel ved stationært brug, såvel som på messer eller til arrangementer. Desuden er det en fordel, at displayene kan opsættes og demonteres hurtigt.

På denne måde kan FlexiSlot® produktdisplayet hurtigt transporteres fra en messe til en anden. Dette gør det til et attraktivt blikfang på din messestand. Vælg mellem forskellige displays til midten i rummet eller modeller til ophæng i spær. Tilbehørets fleksible montering tillader utallige muligheder i præsentation af forskellige artikler.

Det er ikke kun på messer, at rillepanelet er en langsigtet ledsager til præsentation af produkter og tilbud. Omskifteligheden og foranderligheden af disse produktdisplays tiltrækker opmærksomhed hos eksisterende og potentielle kunder. En bredt udvalg af displays giver dig mulighed for at udnytte dit salgsareal bedst muligt.

Bæredygtig præsentation af varer

Vi tilbyder en bred vifte af produkter fremstillet af vedvarende råmaterialer. Produkterne er markeret tilsvarende i vores butik.

Funktioner:

 • bæredygtigt rillepanel af bioplast
 • fremstillet i vedvarende råmaterialer
 • bidrager til at beskytte begrænsede råstoffer
 • kan kombineres med bæredygtigt tilbehør

Bæredygtig præsentation af varer

Vi tilbyder en bred vifte af produkter fremstillet af vedvarende råmaterialer. Produkterne er markeret tilsvarende i vores butik.

Funktioner:

 • bæredygtigt rillepanel af bioplast
 • fremstillet i vedvarende råmaterialer
 • bidrager til at beskytte begrænsede råstoffer
 • kan kombineres med bæredygtigt tilbehør

Butiksindretning efter din smag

Mange standardfarver og et stort udvalg af tilbehør, sikrer utallige muligheder for udformning af rillepanelet. Muligheden for frit design af dit display, tillader dig at skabe et produktdisplay efter dine ønsker og specifikationer. Du kan ikke kun tilpasse artikler til dine produkter, men også dit CI design. Dette sikrer en høj anerkendelsesværdi for dit brand, især i stormagasiner eller på messer.

For at finde det rillepanel, der passer til din butik, skal du først bestemme dig for det nøjagtige anvendelsesområde. Ønsker du at skabe ekstra præsentationsplads nær kasseområdet? Her kan displays til borde og diske rette blikket fra dine kunder, specifikt til de varer der er udstillet. Gavekort og kuponer samt mindre genstande, kan udstilles pænt med vores varekroge.

Ofte er tomme vægge i salgsrum ubrugte områder, hvor produkter kan præsenteres. Udstyret med et FlexiSlot® panel eller et drejeligt vægelement, bliver dette område straks en attraktiv produktudstilling. Udstyret med produktdisplays og/eller brochureholdere, er rillepanelet anvendeligt til forskellige formål. Ud over udstillingen af produkter, kan plakater eller brochurer også præsenteres på rillepanelet.
 

Udnyt rillepanelets potentiale til din produktpræsentation

En anden mulighed for at bruge uudnyttet plads til at fremme salget er søjlebeklædning.
Runde eller firkantede søjler/tårne kan blokere udsigten i butikken. Med en FlexiSlot® søjleskjuler retter du kunder og besøgendes blik specifikt hen på dine varer. Du kan endda fremstille et alsidigt salgsdisplay til din butik.

Derudover tilbyder vi forskellige midterrums displays, der giver et attraktivt og moderne løft til din butiksindretning. Her finder du et bredt udvalg af forskellige displays, der er ideelle til opsætning med kroge, hylder og mere. Oplev de roterende tårne, displays inkl. udstyr eller halvhøje elementer. Kan også fås i kombination med strækrammer eller printbare præsentationsflader.

Ud over de artikler, der er beskrevet ovenfor, tilbyder vi også mobile elementer. Er du på udkig efter et let transportabel rillepanel eller en version med hjul? Vores produktdisplays ledsager dig ved begivenheder, på messer eller til mobilt brug i dit salgsområde. Hjulene gør det nemt at flytte og omarrangere displays på det sted, de anvendes.

Har du en god idé til et koncept med rillepaneler? Med vores egenproduktion kan vi altid imødekomme individuelle forespørgsler. Ud over standardfarverne kan alle andre RAL farver bruges på rillepanelsprofilen. Specielle dimensioner kan også implementeres når som helst. Vi rådgiver dig gerne om individuelle forespørgsler. Standardprofilfarver på vores rillepanel

Design dit rillepanel individuelt

Når du har valgt det ønskede rillepanel, er det næste skridt at udstyre den med et attraktiv produktdisplay. Køber du en komplet løsning, dvs. et display inklusive tilbehør, slipper du for dette trin. Ellers har du nu mulighed for selv, at samle de nødvendige elementer til dit rillepanel.

Som regel vælger de fleste at udstyre varedisplayet med kroge. De er nemme at hænge ind i rillerne, og varerne kan udstilles. Afhængigt af varens behov og størrelse kan du få rillepanelskroge i forskellige designs.

Du kan bl.a. vælge mellem forskellige længder, modeller med pendullommer eller dobbelt kroge. Kroge fås også i metal eller plast.
schräge Ansicht unseres FlexiSlot Profils
leichtes Einhaken von Zubehör in die FlexiSlot Lamellenwand
 • stort udvalg af forskellige varekroge til dit rillepanel
 • prismærkning er mulig i umiddelbar nærhed af produktet
 • nem montering af varedispensere samt hurtig redesign af vareudstillingen
 • langtidsholdbart varedisplay til forskellig varer
 • tilbehør er også velegnet til andre systemer
Ud over de klassiske kroge, kan vores rillepaneler udformes med hylder, varedispensere eller kasser. Hylder er f.eks. ideelle til udstilling af sko, og tværstænger muliggør at montere tøjbøjler til dit rillepanel.

Med det store udvalg af produktdisplays kan vores FlexiSlot® system anvendes i enhver branche. Vi garanterer for den rette udstilling, der iscenesætter dine varer perfekt. Oplev de mange friheder, som FlexiSlot® rillepanelsystemet tilbyder. Køb dine rillepaneler direkte hos producenten, og lad os rådgive dig professionelt.
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top