Vores unikke FlexiSlot® rillepanelsystem er et system, der byder på en lang række af anvendelsesmuligheder, til en salgsfremmende præsentation af varer. Væggene suppleres af et omfattende sortiment af tilbehør, som du kan tilpasse dit rillepanel med.
Luk
Filtrer & sorter

Rillepaneler / Slatwalls af høj kvalitet til din butik

Rillepaneler / Slatwalls er populære elementer inden for butiksindretning. En tom væg eller tomt gulvareal kan med de alsidige displays, effektivt anvendes til forskellige formål. Samtidig præsenterer produktdisplays dine produkter og tilbud på en tiltalende måde, og tiltrækker straks kundernes opmærksomhed. Det fleksible design skaber et ægte blikfang på dit salgssted (POS) med disse displays.

FlexiSlot® systemet er baseret på en farvet profil med såkaldte riller. De enkelte profiler er sammensat for at danne hele vægge med rillepaneler og varedisplays. Produktholdere som kroge, hylder eller brochureholdere kan hænges væggenes riller. Den enkle fastgørelse sikrer, at designet kan tilpasses og ændres fleksibelt.

Mens rillepanelsprofilen kun indeholder plastlamelerne, er panelet en udvidelse af dette. Her er den farvede profil indrammet af en aluminiumsprofil.

Dette giver displayet et elegant udseende. Et bagpanel af træ byder på ekstra stabilitet. Find utallige forskellige modeller af FlexiSlot® systemet.
 

Slatwall - fra enkelt varedisplay til messestand

Find mere end profiler og paneler i vores webshop. Vi har også et stort udvalg af gulvdisplays, vægdisplays, borddisplays og tilhørende varedisplays. Find endda komplette løsninger, f.eks. rillepaneler med tilbehør i vores online sortiment. Med en enkelt bestilling, har du alt hvad du har brug for til et produktdisplay af høj kvalitet.

Ud over forskellige fritstående modeller, bliver mobile varedisplays stadig mere populære. Rillepaneler er udstyret med hjul og kan flyttes og transporteres efter behov. Det kan være en fordel både til stationær brug, såvel som på messer eller til arrangementer. Desuden er det en fordel, at displayene kan på- og demonteres hurtigt.

Dermed kan FlexiSlot® produktpræsentationen hurtigt transporteres fra en messe til en anden. Dette gør det til et attraktivt blikfang på din messestand. Vælg mellem forskellige displays til midten i rummet eller modeller til ophæng i spær. Tilbehørets fleksible montering tillader utallige muligheder i præsentation af forskellige artikler.

Ikke kun på messer bliver rillepanelet er en langsigtet ledsager til præsentation af produkter og tilbud. Dise varedisplays foranderlighed tiltrækker altid de eksisterende og potentielle kunders opmærksomhed. Et bredt udvalg af displays giver dig mulighed for at udnytte dit salgsareal bedst muligt.

Bæredygtig varepræsentation

Vi tilbyder en bred vifte af produkter fremstillet af vedvarende råmaterialer. Produkterne er markeret tilsvarende i vores butik.

Funktioner:

  • bæredygtigt rillepanel af bioplast
  • fremstillet i vedvarende råmaterialer
  • bidrager til beskyttelse af begrænsede råstoffer
  • kan kombineres med bæredygtigt tilbehør

Butiksindretning efter din smag

Mange standardfarver og et stort udvalg af tilbehør, sikrer utallige muligheder for udformning af rillepanelet. Muligheden for frit design af dit display, tillader dig at skabe et produktdisplay efter dine ønsker og specifikationer. Du kan ikke kun tilpasse artikler til dine produkter, men også dit CI design. Dette sikrer en høj anerkendelsesværdi for dit brand, især i stormagasiner eller på messer.

For at finde det rillepanel, der passer til din butik, skal du først bestemme dig for det nøjagtige anvendelsesområde. Ønsker du at skabe ekstra præsentationsplads nær kasseområdet? Her kan displays til borde og diske rette blikket fra dine kunder, specifikt til de varer der er udstillet. Gavekort og kuponer samt mindre genstande, kan udstilles pænt med vores varekroge.

Ofte er tomme vægge i salgsrum ubrugte områder, hvor produkter kan præsenteres. Udstyret med et FlexiSlot® panel eller et drejeligt vægelement, bliver dette område straks en attraktiv produktudstilling. Udstyret med produktdisplays og/eller brochureholdere, er rillepanelet anvendeligt til forskellige formål. Ud over udstillingen af produkter, kan plakater eller brochurer også præsenteres på rillepanelet.
 

Udnyt rillepanelets potentiale til din produktpræsentation

En anden mulighed for at bruge uudnyttet plads til at fremme salget er søjlebeklædning.
Runde eller firkantede søjler/tårne kan blokere udsigten i butikken. Med en FlexiSlot® søjlebeklædning retter du kunder og besøgendes blik specifikt hen på dine varer. Du kan endda fremstille et alsidigt salgsdisplay til din butik.

Derudover tilbyder vi forskellige midterrums displays, der giver et attraktivt og moderne løft til din butiksindretning. Her finder du et bredt udvalg af forskellige displays, der er ideelle til opsætning med kroge, hylder og mere. Oplev de roterende tårne, displays inkl. udstyr eller halvhøje elementer. Kan også fås i kombination med strækrammer eller printbare præsentationsflader.

Ud over de artikler, der er beskrevet ovenfor, tilbyder vi også mobile elementer. Er du på udkig efter et let transportabel rillepanel eller en version med hjul? Vores produktdisplays ledsager dig ved begivenheder, på messer eller til mobilt brug i dit salgsområde. Hjulene gør det nemt at flytte og omarrangere displays på det sted, de anvendes.

Har du en god idé til et koncept med rillepaneler? Med vores egenproduktion kan vi altid imødekomme individuelle forespørgsler. Ud over standardfarverne kan alle andre RAL farver bruges på rillepanelsprofilen. Specielle dimensioner kan også implementeres når som helst. Vi rådgiver dig gerne om individuelle forespørgsler.
Standardprofilfarver på vores rillepanel

Design dit rillepanel individuelt

Når du har valgt det ønskede rillepanel, er det næste skridt at udstyre den med et attraktiv produktdisplay. Køber du en komplet løsning, dvs. et display inklusive tilbehør, slipper du for dette trin. Ellers har du nu mulighed for selv, at samle de nødvendige elementer til dit rillepanel.

Som regel vælger de fleste at udstyre varedisplayet med kroge. De er nemme at hænge ind i rillerne, og varerne kan udstilles. Afhængigt af varens behov og størrelse kan du få rillepanelskroge i forskellige designs.

Du kan bl.a. vælge mellem forskellige længder, modeller med pendullommer eller dobbelt kroge. Kroge fås også i metal eller plast.
schräge Ansicht unseres FlexiSlot Profils
leichtes Einhaken von Zubehör in die FlexiSlot Lamellenwand
  • stort udvalg af forskellige varekroge til dit rillepanel
  • prismærkning er mulig i umiddelbar nærhed af produktet
  • nem montering af varedispensere samt hurtig redesign af vareudstillingen
  • langtidsholdbart varedisplay til forskellig varer
  • tilbehør er også velegnet til andre systemer
Ud over de klassiske kroge, kan vores rillepaneler udformes med hylder, varedispensere eller kasser. Hylder er f.eks. ideelle til udstilling af sko, og tværstænger muliggør at montere tøjbøjler til dit rillepanel.

Med det store udvalg af produktdisplays kan vores FlexiSlot® system anvendes i enhver branche. Vi garanterer for den rette udstilling, der iscenesætter dine varer perfekt. Oplev de mange friheder, som FlexiSlot® rillepanelsystemet tilbyder. Køb dine rillepaneler direkte hos producenten, og lad os rådgive dig professionelt.
luk menu
Gå til top