Leder du efter et attraktivt bannerdisplay der er nemt at håndtere? Roll-up bannere er mobile, fleksible og tiltalende. Et roll-up banner kan opsættes på ingen tid og med en lille indsats. Så snart dit banner er opsat, udstilles din reklame på en højkvalitets måde.

Med en praktisk transporttaske bliver bannerdisplayet en trofast følgesvend til enhver begivenhed. Få roll-up banneret trykt med et reklamebudskab og/eller firmalogo. Med mulighed for udskiftning af grafik, forbliver dit roll-up banner en del af din salgsfremmende foranstaltning på lang sigt.
Luk
Filtrer & sorter

Roll Up displays får din reklame til at rulle

Med de tiltalende bannersystemer forbliver du mobil i dine reklameforanstaltninger. Artiklerne kan anvendes til permanente såvel som kortvarige anvendelser. De attraktive reklamebannere præsenteres på den bedst mulige måde og udstrækkes perfekt uden folder eller rynker. Dine bannerdisplays forbliver stabile på trods af konstant brug.

En Roll Up består af et stativ, en teleskopstang der kan forlænges og et reklamebanner med tryk. En praktisk transporttaske gør udstyret perfekt. Stativets er udstyret med tryk på den ene side, og ekstra foldbare og stabiliserende elementer på modstående side.

Teleskopstangen som fastholder dine reklameelementer, er fastgjort til foden. Afhængigt af produktet kan højden justeres, så du kan fremvise din reklame i forskellige højder. Grundstellet fås i højder på over 200 cm.

Vi har et udvalg af forskellige bredder af rullebannere, der passer til de justerbare højder. De forskellige bredder spænder fra 600 - 2000 mm. Roll ups bestilles ofte i målene 85 x 200 cm - størrelserne henviser til bannerets mål.

Du har fuld frihed i valg af design til banneret. Du skal blot sende os dine grafiske filer, og så trykker vi dem for dig! Har du ikke mulighed for at oprette en grafisk fil? Ud over billeder og tekster realiserer vi gerne dine idéer for dig, og rådgiver dig om nyheder og trends. Du kan vælge mellem forskellige metoder og teknikker til tryk.

Dit tiltalende design vil blive trykt på et Frontlit banner. Vores Frontlit banner består af en PVC pressenning af folie eller stof i polyester. Disse bannere fremstår transparente og afspejler dit tiltalende design optimalt. 

Afhængigt af anvendelsesområdet eller formålet er forskellige kriterier afgørende for dig. Vi tilbyder dig et udvalg af forskellige kvalitetsniveauer:

Economy

  • Enkel fod
  • Banneret er limet fast, bannerudskift ikke muligt
  • Ideel som et mobilt præsentationssystem

Premium

  • Præsentationshøjden kan justeres med teleskopstang
  • Nem udskiftning af banner
  • Kassette med integreret klemmeliste

Professional

  • Meget modstandsdygtig, øget stabilitet
  • Præsentation på begge sider
  • Skridsikre fødder for et fast ståsted
  • Også egnet til udendørs brug

Udrul banneret og anvend med det samme

Især ved messestande, salgskampagner eller andre særlige begivenheder er roll up bannere en del af det grundlæggende udstyr. De praktiske roll ups er et effektivt system til præsentation af dine tilbud og kampagner på en attraktiv måde.

De er nemme at håndtere, hurtige at opsætte og pakke ned, og med mulighed for et eksklusivt tryk. Du kan bruge et rullebanner eller roll-up til at fremvise din messestand på bedste vis. Når de er rullet ud og opsat, skaber de hurtigt og nemt opmærksomhed for dine tilbud.

Det trykte banner er beskyttet inde i stativet. Her forbliver det velbevaret indtil næste anvendelse.

Regelmæssige bannerskift anbefales, så roll up displayet opdateres løbende. Displayet kan naturligvis også anvendes permanent, og ved at opbevare trykket i bunden er det godt beskyttet.

Det nemme bannerudskift åbner op for nye muligheder i anvendelse af banneret. Displayet kan anvendes på lang sigt, til forskellige formål og anvendelsesområder. Det betyder, at den kan bruges igen og igen som basisudstyr til din kampagne. Nye reklame- eller informationsbannere kan også købes i vores webshop.

Den nemme håndtering og opbevaring gør disse displays til meget populære produkter. Roll up displays anvendes i forskellige brancher med forskellige motiver. Ud over at de anvendes til messer og events, anvendes de i stigende grad som reklamemedier i salgsrum, på hoteller eller ved andre faciliteter.

Med de ovenstående produkter har du mulighed for at informere og reklamere på en tiltalende måde. Kortvarige rabatter, kampagner eller begivenheder kan også promoveres med bannerdisplays. Efterhånden er bannere blevet en integreret del af messeudstyr og salgsfremme i butikker og ved arrangementer og events for virksomheder.

Transport af roll up med taske

Roll Up i en passende bæretaske

Basisrammens opbygning

Stand og stand til Roll Up Display

Træk rullebanneret ud

Roll Up kan udvides til forskellige højder

Fastgjort og klar!

Udtrækkeligt banner er fastgjort til stangen

Reklamemedier af høj kvalitet i alle størrelser og former

Tager du et kig i vores webshop, vil du opdage at bannere ikke bare er forskellige i kvalitet, men også i størrelse og form. Om banneret er velegnet til udendørs eller indendørs brug, kan være et afgørende kriterium for valget af det passende rullebanner. I vores sortiment frinder du mobile reklamedisplays med forskellige egenskaber.

Flammehæmmende

Produkt til indendørs og udendørs

Flersidet og med stor overflade

Eksklusivt tilpasselig

Er du på udkig efter et rullebanner med B1 brandbeskyttelsescertifikat? Vores reklamebannere i forskellige størrelser fås med forskellige tryk, som er flammehæmmende. De indendørs bannerdisplays fås i forskellige kvalitetsniveauer: Economy, Premium og Professional, og kan udstyres med tryk.

De rulbare bannerstandere er ikke begrænset til indendørs brug, vi har også et udvalg til udendørs brug. Det rustfrie materiale er modstandsdygtigt over for skiftende vejrforhold. Med lokation i forlystelsesparker, i virksomheder eller foran kulturinstitutioner er det udendørs system en effektiv reklamemulighed. 

Både inden- og udendørs er det er fordel med flersidet reklame, X-sidede bannere tiltrækker kundernes opmærksomhed fra forskellige vinkler. For- og bagsiden kan trykkes identisk eller forskelligt. Reklamebannere er opsat i to dele, som begge kan opsættes uafhængigt af hinanden. 

Flersidet reklame samt reklame på store arealer, sørger for ekstra opmærksomhed. Vores "Mega" eller XL displays har samme egenskaber som et klassisk rullebanner, men med et større areal. Udsmyk hele bagvægge eller butiksvinduer med disse bannere, og med et passende tryk kan banneret også fungere som en messe- eller pressevæg.

Inden for forskellige sektorer er roll-ups en klassisker af høj kvalitet blandt reklameudstillinger. De imponerer med deres enkle håndtering, pladsbesparende transport og mere værdi for pengene. Vælg et roll-up banner som passer til dine behov i vores webshop.

Som et alternativ til rullebanner har vi et udvalg af L-bannere og X-bannere. Ligesom roll ups er disse displays nemme at håndtere og opbevare, og fås inkl. transporttaske.

Banneret i det L-formede display, er fastgjort til to skinner og spændt ud. I det X-formede display kan basisrammen foldes op, og bannerets hjørner er fastgjort til basisrammen.

Gennemse vores sortiment og find det bannerdisplay, der opfylder dine behov bedst muligt. Bestil et roll up banner med tryk i vores webshop og gør displayet til en integreret del af dit butiks- og messeudstyr.

Har du brug for rådgivning?

Kontakt os gerne »
luk menu
Gå til top