Hos os finder du rundrør i forskellige længder og udformninger.
Luk
Filtrer & sorter

Rundrør til inden- og udendørs brug

Leder du efter et rundrør af stål, som også skal være galvaniseret? Eller har du behov for et stål rundrør i sort eller hvid? Uanset hvor det pågældende rundrør skal bruges og hvilken længde røret skal have. Her finder du uden tvivl det rette element. Rørdiametrene og vægtykkelsene på de enkelte rundrør er væsentligt forskellige fra hinanden. Rundrør af rustfrit stål og stål er især ideelle til udendørs brug, pga. deres vejrbestandighed og modstandsdygtighed over for fugt.
 

Rundrør i vores webshop

Er du på udkig efter et rundrør i rustfrit stål? Så er Rundrør i rustfrit stål måske det rigtige valg: Med en diameter på 38,1 mm og en vægtykkelse på 1,27 mm, er det et kraftig og stærk forbindelsesstykke til en lang række af anvendelsesområder. Eller vælg Rundrøret i kromdesign, som også fås i målene 38,1 mm og 1,27 mm, og er eksempelvis ideel som et smukt formet nedløbsrør til gelændere.
 

Rundrør i forskellige længder og farver

Brug rundrøret fra vores online sortiment til konstruktiv opbygning af trapper, gelændere eller andre elementer til butiks- og messebehov, samt til brug i virksomheden. De forskellige rør af stål eller rustfrit stål er multifunktionelle og kan hurtigt og nemt bearbejdes. Rørene i stål og rustfrit stål er særligt velegnede til anvendelser i husholdninger og virksomheder og anvendes som alsidige konstruktionselementer: enten som gelænderør, konstruktionsrør, gevindrør eller som specialrør til skillevægskonstruktioner eller som rundrør til spildevands- eller ventilationselementer. Vi tilbyder et passende rundrør online til dit ønskede anvendelsesområde - få information og bestil direkte.
luk menu
Gå til top