Vores sikkerhedssakse er en perfekt ledsager til dit daglige arbejde. Sørg for, at dit personale og dine medarbejdere er udstyret sikkert og professionelt. Saksen i rustfrit stål bruges bl.a. til at klippe ledninger og kabler, papir, folie eller pap. Vælg den rigtige model til sarte, lange eller kraftige klippematerialer.
Luk
Filtrer & sorter

Saks af kvalitetsmaterialer

Sakse er uden tvivl det mest kendte klippeværktøj. De bruges ofte som et praktisk værktøj i hjemmet og i det daglige arbejde. De skarpe knivblade klipper igennem et stort antal forskellige materialer, som gør dem til en populær klassisker inden for værktøj og hjælpemidler.

Vores sikkerhedssakse byder også på en høj grad af sikkerhed. De ligger behageligt og sikkert i hånden, og reducerer risikoen for skader enormt. Saksens Soft Grip greb af fiberforstærket plast sikrer, at værktøjet ligger sikkert i hånden. Grebet suppleres af to knivblade i rustfrit stål.

Knivbladene på Martor sikkerhedssaksen er udført med en særlig sikker specialslibning. Kanterne på knivbladene er ikke skrå, men slebet lige. Derfor beskrives de som særligt fingervenlige. De afrundede spidser er også med til at sikre, at risikoen for skader med saksen er meget lille.

Med en sikkerhedssaks er dine medarbejdere perfekt rustet til det daglige arbejde. I mange brancher er sakse en vigtig del af virksomhedens udstyr. De anvendes på byggepladser, på lageret eller i industrien til håndtering af forskellige materialer. Sammenlignet med den klassiske hobbykniv, er sikkerhedssakse typisk en mere praktisk løsning.

En professionel saks hjælper dig ikke kun i dit daglige arbejde med forskellige materialer, men beskytter også dit personale. Dermed skabes en sikker arbejdsplads med professionelle værktøjer. Anvendelsen af sikkert arbejdsværktøj - som f.eks. en sikkerhedssaks fra vores webshop - kan være med til at reducere risikoen for arbejdsulykker.
Sikkermedssakse med Easy Grip af glasforstærker plast

Sikkerhedssakse til ethvert behov

Find forskellige typer af sikkerhedssakse i vores webshop. De forskellige modeller er egnet til forskellige snit eller materialer. Vælg den type saks, der passer bedst til dit arbejdsområde. Vi hjælper dig gerne med at finde den rette saks.

Sikkerhedssaksen Secumax 564 byder på maksimal sikkerhed med et højt niveau af komfort. Klippeværktøjet kan håndteres komfortabelt, med det ergonomiske greb af fiberforstærket plast. Derudover ligger det bløde greb bedre i hånden. Den store kontaktflade og de ekstra lange knivblade er velegnede til lange klip.

Sammenlignet med Secumax 564, har modellen Secumax 565 kortere knivblade. De to store, bløde greb gør denne sikkerhedssaks velegnet til kraftige klip. Dette universelle værktøj til professionelle klip, er ideelt til store hænder eller til arbejde med handsker. Saksen er speciel, da den også kan klippe i wire og kabler, og åbne stramme låg.

Sikkerhedssaksen Secumax 363 har alt, hvad du har brug for til præcise og delikate snit. Denne artikel kan udføre præcisionsarbejde på forskellige materialer og er velegnet til arbejde med pap, papir, folie, stof, snore eller tape. Med tommel- og pegefingeren kan man nemt styre klipningen.

Den høje kvalitet af denne saks - som er fremstillet i Tyskland - vil gøre den til en langvarig følgesvend i dit daglige arbejde. Udnyt den professionelle kvalitet af Martor sikkerhedssakse. Vælg den rigtige Secumax model!
luk menu
Gå til top