Ståbord med infrarød strålevarmer

Varenummer: 10.0421.1
Huskeliste

Downloads

Produktdetaljer

  • moderne ståbord med infrarød strålevarmer
  • behagelig Cool-Touch overflade
  • stor, anvendelig bordplade af glas
  • komfortabel fodstøtte af rustfrit stål
Varedetaljer »

Produktspecifikationer

Varenummer

Produktbeskrivelse

Det moderne ståbord med strålevarmer byder på en stor bordplade og en praktisk fodstøtte af rustfrit stål. Ud over sin funktion som varmeenhed, drejer det sig om et attraktivt ståbord med en samlet højde på 1.100 mm.

I modsætning til en klassisk terrassevarmere, der sørger for varme i hovedområdet, opvarmer de indbyggede, infrarøde varmelamper jævnt hele den nederste kropshalvdel. Der forbrændes ikke gas, så der er ingen gaslugt eller åben flamme. Den infrarøde strålevarmer er også lydløs og kan reguleres i to trin, hvilket gør den ideel til tilpasning af temperaturen og antallet af personer. Cool-Touch-overfladen sørger for, at drikkevarer, mad eller genstande på bordpladen ikke bliver varme. For at tænde skal du blot sætte stikket i en stikkontakt.

Brug produktet som et klassisk ståbord med en komfortabel udvidelse. Med det klare og moderne udseende kan bordet bruges i mange forskellige sammenhænge. På udendørs området sørger det for at dine gæster får en behagelig varme i kølige temperaturer, så du kan bruge dit udendørs serveringsområde i længere tid.

Opdag ståbordet med infrarød strålevarmer til din virksomhed!

Video

Kunder, der købte denne vare, købte også

Se mere ...

Bedømmelser

Bedømmelser

{{ review.oxfname }} har bedømt:
Bedømmelse for vare:
svar:

Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
luk menu
Gå til top