Elektriske strålevarmere varmer dine kunder, gæster og medarbejdere på udendørs områder og forlænger opholdet i de kølige temperaturer. De kan bruges fleksibelt som gulv- eller loftsvarmere på anvendelsesstedet.
Luk
Filtrer & sorter

Strålevarmer - til hyggelig varme på inden- og udendørs områder

Når temperaturen falder om efteråret og vinteren, holder besøgende sig ofte væk fra udendørsarealer. Lange køer eller ophold udendørs bliver ubehageligt og fører til faldende besøgstal. Kapaciteten bliver dermed ikke udnyttet optimalt og står tomt over den kolde tid.

Der er mangel på varme og velbefindende, for at gøre det attraktivt for kunderne at tilbringe deres tid udenfor. Varmegenererende varmeenheder er løsningen til at revitalisere det udendørs område. De giver en hyggelig varme og er nemme og alsidige at anvende.

Med elektriske strålevarmere kan forskellige områder opvarmes på kort tid. Det gør det muligt at udvide den brugbare plads. Det tilgængelige område har stor betydning for successen af din virksomhed. Trods de kølige temperaturer med en behagelig varme i udendørs området.

Du kan garanterer dine kunder en hyggelig varme med elektriske strålevarmere. Opsæt strålevarmere på væggen eller i loft eller vælg en fritstående strålevarmer. Vælg en af vores forskellige udendørs enheder og giv liv til dit udendørs område.

Opdag vores elektriske strålevarmere med fjernbetjening

Med elektriske strålevarmere kan du opvarme dit udendørs område i de kølige årstider. De infrarøde strålevarmere genererer en behagelig varme pga. deres kortbølgede infrarøde stråler. Dette er direkte mærkbart og kan bruges specifikt på anvendelsesstedet. På grund af de forskellige fordele kan produkterne både tages i brug på inden- og udendørs områder.

Det ønskede område opvarmes på kort tid, som spreder en behagelig varme. Enheden er fuldstændig lysløs og lugtfri. Muligheden for at fastgøre den til loft, væg eller bord gør den fleksibel at anvende. Ideel til brug til opvarmning af udendørs områder og ekstremt populær til opvarmning af terrasser.

Derudover kan de tages i brug på kort tid med få enkle trin. Det muliggør en kortvarig reaktion på vejret og besøgsantallet uden at skulle "forvarme". Sammenlignet med det høje antal driftstimer kræver de elektriske strålevarmere kun lidt vedligeholdelse. Der medfølger en fjernbetjening til fleksibel betjening.

Den infrarøde strålevarme har et varmerør, som normalt er rødligt eller orange i farven. Rørene er afskærmet af et gitter. I strålevarmere uden synligt lys absorberes lyset fra varmerørene af paneler. Disse strålevarmere er baseret på et varmebestandigt kabinet og et infrarødt varmerør og fås i forskellige størrelser.


Strålevarmere til:

Gastronomi & turisme

Køer & arbejdspladser på udendørs områder

Messer & events

Kategoriebanner_Zelte_Heizpilze_DE

Infrarød strålevarmer


Den rette enhed til dit udendørsareal

Infrarøde varmeenheder kan både anvendes fleksibelt til inden- og udendørs områder. Terrassevarmere med gas er derimod kun egnet til udendørs brug. Håndteringen af terrassevarmeren med gas er besværligt, da gasflasken skal medbringes hver gang.

Pga. den nødvendige strømtilslutning kan elektriske varmeenheder normalt ikke opstilles frit. Hvis der dog er en stikkontakt til rådighed, kan den elektriske enhed tages i brug overalt. Til store områder anbefales det at bruge flere enheder, for at sikre en tilstrækkelig varmeforsyning.

Varmeenheder med gas er desværre ikke så miljøvenlige som elektriske varmeenheder. I nogle byer er det endda forbudt at bruge varmeenheder med gas. Vælg en mere miljøvenlig infrarød strålevarmer. De varmer pålideligt, sikkert og effektivt. Find den rette enhed i dag!


Særligt populære til gastronomi, til events og lignende

I vores webshop finder du varmeenheder til forskellige anvendelseslokationer og monteringstyper. Enheden kan - afhængigt af modellen - tages i brug i loft, på væg eller som fritstående. Hjulene eller det klapbare stativ muliggør mobil brug som fritstående enhed. Det medfølgende monteringsmateriale muliggør lettere fastgørelse på vægge eller lofter.

Som fritstående enhed er de hurtige at placere og omplaceres igen og igen. Det giver mulighed for præcis tilpasning til placering, anvendelse og behov. Elektriske strålevarmere kræver en tilslutning til strøm for at kunne anvendes.

Disse stråleenheder er pga. deres kompakte størrelse nemme at montere i loft eller på væg. En kombination med et ekstra stativ er også muligt. De TÜV-testede strålevarmere garanterer sikkerhed, hvilket også gælder pålideligheden af den medfølgende montering.
r7500082-02

Strålevarmer med stativ


infrarot-heizstrahler-fuer-promotionzelt-82.0111.1-3

Strålevarmer til montering i loft


Den rette elektriske varmeenhed til din virksomhed

Merværdien af elektriske strålevarmere til din virksomhed er ubestridt. Du kan bruge udendørsarealer over længere tid, tiltrække besøgende og forlænge gæsters og kunders ophold. Det har ikke kun en positiv effekt på din omsætning, men også på dit image og din kundeloyalitet.

Opstil enheden eller fastgør den sikkert på anvendelseslokationen. Tilslut den til strømforsyningen og så er du klar til at sørger for behagelig varme. Drag fordel af den behagelige atmosfære, som har en positiv effekt på kunder og medarbejdere. Opdag strålevarmere til gastronomi, telte, events og meget mere.

Vælg en elektrisk strålevarmer og sæt den stilfuldt op i dit anvendelsesområde. Vores formskønne produkter passer dekorativt ind i designet og udskykningen udenfor. Resultatet er et stemningsfuldt, tiltalende og hyggeligt varmt udendørs område. Vælg den rette model til dit anvendelsesformål.

Vi hjælper dig gerne med det rette valg. Med vores mange års erfaring står vi til rådighed med professionel rådgivning. Kontakt os nu og få mere viden om vores strålevarmere.

Vi rådgiver dig gerne:

Kontakt os på:
luk menu
Gå til top