Luk
Filtrer & sorter

Stemmeboks af akryl - fra lille til XXL - med eller uden lås

Hvis du er på udkig efter en stemmeboks, er du sandsynligvis ved at planlægge en messe eller et event. Stemmebokse anvendes ikke kun til lodtrækninger og konkurrencer.

Stemmebokse med lås er især populære som sikre beholdere til opbevaring af donationer, visitkort, stemmesedler osv. Som producent af lodtrækningsbokse, donationskasser og indsamlingsbøsser af akryl, garanterer vi for produkternes kvalitet. En stemmeboks er dog utrolig alsidig i brug. Den bruges primært til lotterier, konkurrencer og kampagner. Samtidig er den velegnet til visitkort, stemmesedler, forslag, idéer, klager og meget mere.

Artiklen er kendt og eftertragtet som tombola, donationsboks, valgurne, lotteriboks, indsamlingsboks og forslagskase. Standard stemmebokse fås i forskellige størrelser (fra små 200 mm op til 500 mm sidelængde). Hvis en XL stemmeboks er for lille til dine behov, kan en lotteritromle være en hjælp.

Hvis indholdet i akrylboksen skal beskyttes mod uautoriseret adgang, er det fornuftigt at købe en boks med lås til lotterier. En kvalitetslås og 2 nøgler er inkluderes i leveringen. Vælg mellem de to tilgængelige størrelser med en sidelængde på 200 mm eller 300 mm. Specialstørrelser er mulige ved forespørgsel pga. vores egenproduktion.
  

Donationsboks til din næste indsamlingskampagne

Vil du indsamle donationer til et godt formål? Mangler du en sikker måde at opbevare mønter og pengesedler på under indsamlingskampagnen? En donationsboks giver mulighed for sikker opbevaring, og kan udstyres med et indlæg.

Denne boks er ideel til indsamlingskampagner. Den kan placeres attraktivt på disken eller anvendes til reklamekampagner. Låget er beskyttet mod uautoriseret adgang med to skruer og møtrikker i låget. Det intelligente mål på slidsen gør det nemt at indsætte mønter eller sedler.

Vælg vores vores klassiske donationsboks eller andre indsamlingsbokse til at udstyre din næste indsamling. Vælg mellem forskellige artikler og størrelser.
 

Opdag aflåselige stemmebokse og donationsbokse

En stemmeboks med lås er særlig velegnet til indsamling af donationer eller andre pengebeløb. En låsbar donationsboks giver en vis beskyttelse mod tyveri. Derfor fastgøres cylinderhængelåsen blot til boksen.

Nogle af lotteritromlerne eller -boksene kan også eftermonteres med en lås. For andre produkter er dette inkluderet i leveringen. Vælg en donationsboks der kan aflåses, for at beskytte dine donationer mod uautoriseret adgang. Det er ikke kun ved håndtering af pengebeløb, at det er nyttigt at anvende en genstand med hængelås.

Vælg her mellem varer med eller uden lås. Vi står til rådighed med svar til alle dine spørgsmål om sikkerheden omkring det pågældende produkt.

Banderole af hård-PVC for en individuel stemmeboks

En passende banderole af transparent PVC gør det muligt at indsætte et reklametryk, der er synlig fra alle 4 sider. Alternativt kan vi tilbyde banderolen med direkte tryk. Et ekstra papirindlæg er derfor ikke længere nødvendigt.

Få trykt et logo, et reklamebudskab eller vigtige oplysninger på banderolen. Pga. boksenes transparente materiale er indlægget tydeligt synlig og samtidig beskyttet mod ydre påvirkninger. Man kan samtidig tilpasse stemme- eller indsamlingsboksen på denne måde. Banderolen kan udskiftes igen og igen.

Valgurne til valg

Valgurne med tryk i motivet

Donationsboks til kampagner & arrangementer

Donationsboks med tryk til offentlige arrangementer

Stemmeboks til lodtrækning

Stemmeboks til lodtrækninger
Vil du gerne spare på brugen af en banderole? Intet problem, da stemmeboksene også kan tilpasses individuelt med dit logotryk eller slogan. En stemmeboks kan placeres dekorativt på en stander eller på forhånd være integreret i et tombolatårn.
 

Donationsboks og forslagskasse

Donationsbokse, brevkasser samt forslagskasser anvendes på mange forskellige områder. Forslagskassen findes i mange virksomheder, forretninger og offentlige myndigheder. Den fungerer perfekt til modtage forslag, forbedringer og kritik. Disse noteres på kort eller papir og lægges i kassen.

Har du brug for en lidt mindre løsning, er vores lille brevkasse et godt valg. Den mobile brevkasse med lås kan placeres som ønsket. Placer f.eks. forslagskassen på et tydeligt synligt sted, på bordet eller disken.

Med sådan en boks kan du spørge ind til forskellige emner hos kunder, gæster eller medarbejdere. Samtidig giver boksen mulighed for, at processen foregår anonymt. Brug feedback fra dine gæster og kunder til yderligere, at forbedre din virksomhed og service. Brug medarbejdernes forslag til at drage konklusioner om arbejdsklimaet.
 

Vælg en passende boks af akryl

Ud over bokse af stål eller metal, tilbyder vi et stort udvalg af forskelligartede stemmebokse af akryl. Vi fremstiller selv størstedelen af de ovenfor viste bokse. Dette giver os mulighed for, at realisere individuelle mål, tryk eller andre ønsker.

Find den passende stemmeboks til dit anvendelsesområde. Brug en stemmeboks til den næste lodtrækning ved et event. Anvend donationsboksen til en kampagne for et godt formål. Vælg alternativt vores forslagskasser til at indsamle feedback.

Kan du ikke finde det rette produkt? Så tag kontakt til os! Vi sender dig gerne et uforpligtende tilbud.
luk menu
Gå til top