Brug rabatkoden: EFTERÅR15 og få 15% rabat

Advarsel!

Din browser er forældet og er derfor usikker. Som medfører til begrænsninger i brugen af vores webshop.

Oplev vores udvalg af stemmebokse, lodtrækningsbokse, donationskasser og indsamlingsbøsser i forskellige størrelser og formater. I kasserne opbevares kort, sedler, mønter eller lodder sikkert og forsvarligt. Se vores produkter med forskellige størrelser, med plads til en ekstra A5 indsats eller produkter med hængelås. Vælg den rigtige stemmeboks eller indsamlingsbøsse her!

Læs videre »

Luk
Anvend filter

Tombolaboks i akryl - fra lille til XXL - med eller uden lås

Hvis du leder efter en tombolaboks, er du sandsynligvis ved at planlægge en messe eller et arrangement. Lodtrækningsbokse anvendes ikke kun til lodtrækninger og konkurrencer.

De aflåselige lodtrækningsbokse er især populære som en sikker beholder til opbevaring af donationer, visitkort, stemmesedler osv. Som producent af lodtrækningsbokse, donationskasser og indsamlingsbøsser af akryl, garanterer vi for produkternes kvalitet. En lodtrækningsboks er utrolig variabel i brug. De bruges primært til lotterier, konkurrencer og kampagner. Samtidig er den velegnet til visitkort, stemmesedler, forslag, idéer, klager og meget mere.

Produktet er kendt og eftertragtet som tombola, lykkeboks, valgboks, lotteriboks, afstemningsboks og indsamlingsboks. Standard lodtrækningskasser fås i forskellige størrelser (fra små 200 mm op til 500 mm sidelængde). Hvis XL lodtrækningsboksen er for lille til dit behov, kan en lotteritromme være en hjælp.

Hvis indholdet i akrylboksen skal beskyttes mod uautoriseret adgang, giver det mening at købe en aflåselig boks til lotterier. Der medfølger en kvalitetslås og 2 nøgler. Vælg mellem de to tilgængelige størrelser med en sidelængde på 200 mm eller 300 mm. Specialstørrelser er mulige efter anmodning med vores egen produktion.
  

Donationsboks til din næste indsamlingskampagne

Vil du indsamle donationer til et godt formål? Mangler du en sikker måde at opbevare mønter og pengesedler på under indsamlingen? En donationsboks giver mulighed for sikker opbevaring, og kan udstyres med en indsats.

Denne boks er ideel til indsamlingskampagner. Den kan placeres attraktivt på disken eller anvendes som reklame. To skruer og møtrikker på låget beskytter mod uautoriseret adgang. Intelligente dimensioner gør det nemt at indsætte mønter eller sedler.

Anvend vores klassiske donationsboks eller andre indsamlingsbokse til at udstyre din næste fundraiser.
 

Opdag aflåselige lodtrækningsbokse og donationsbokse

En lodtrækningsboks med lås er særlig velegnet til indsamling af donationer eller andre beløb. En låsbar donationsboks, kan give en vis beskyttelse mod tyveri. Du skal blot fastgøre cylinderhængelåsen til kassen.

Nogle af lotteritromlerne eller -kasserne kan også eftermonteres med en lås. For andre produkter er dette inkluderet i leveringsomfanget. Vælg en donationsboks, der kan aflåses, for at beskytte dine donationer mod uautoriseret adgang. Brugen af en genstand med hængelås er ikke kun fornuftig i forbindelse med kontantbeløb.

Vælg mellem produkter med eller uden lås. Vi besvarer gerne alle spørgsmål, du måtte have om sikkerheden ved det pågældende produkt.

Banderole fremstillet af hård PVC til en individuel indsamlingsboks

En matchende banderole fremstillet af gennemsigtig PVC muliggør indsættelse af et reklametryk, der er synlig på alle 4 sider. Alternativt kan vi tilbyde dig banderolen med direkte tryk. En ekstra papirindsats er derefter ikke længere nødvendig.

Du kan printe et logo, en reklamebesked eller vigtige oplysninger på banderolen. På grund af kassernes gennemsigtige materiale er indsatsen tydeligt synlig og samtidig beskyttet mod ydre påvirkninger. På denne måde kan du tilpasse donations- eller indsamlingsboksen. Banderolen kan udskiftes igen og igen.

Stemmeboks til valg

Sammelbox mit Bedruckung im Motiv „Go Vote“

Kampagneboks til events og arrangementer

Losbox mit Aufdruck für öffentliche Veranstaltung

Boks til lodtrækning

Losbox für die Verwendung bei der Neueröffnung
Vil du gerne undgå en banderole? Det er ikke noget problem, for lodtrækningsboksene kan også trykkes individuelt med dit logo eller slogan. En tombola kan placeres meget dekorativt på et stativ eller indledningsvis være integreret i det tilslutningsbare tombola tårn.
 

Indsamlingsboks og brevkasse

En indsamlingsboks, stemmeboks eller forslagsboks, på tysk "forslagskasse", anvendes på forskellige områder. Forslagskassen findes i mange virksomheder, forretninger og offentlige myndigheder. Den fungerer perfekt til forslag, forbedringer og kritik. Disse noteres på kort eller papir og lægges i kassen.

Hvis du kan lide det lidt mindre, er du godt tjent med vores lille brevkasse. Den mobile, aflåselige brevkasse kan placeres som ønsket. Placer f.eks. forslagskassen på et tydeligt synligt sted på et bord eller en disk.

Med en sådan boks kan du spørge kunder, gæster eller medarbejdere om forskellige emner. Samtidig giver boksen mulighed for, at processen foregår anonymt. Brug feedback fra dine gæster og kunder til at forbedre din virksomhed,  din service og ydeevne yderligere. Brug medarbejdernes forslag til at drage konklusioner om arbejdsklimaet.
 

Vælg den rigtige akrylglasboks

Ud over kasser af stål eller metal tilbyder vi dig et stort udvalg af forskellige kasser af akrylglas. Vi fremstiller selv størstedelen af de vise bokse. Dette giver os mulighed for at realisere individuelle dimensioner, tryk eller andre ønsker.

Find i vores sortiment - den passende opsamlingsboks til dit anvendelsesområde. Brug en lodtrækningsboks til den næste lodtrækning ved et arrangement. Brug donationsboksen til en kampagne til fordel for et godt formål. Alternativt kan du vælge vores indsamlingsbokse til at indsamle feedback.

Har du ikke fundet det perfekte produkt til dit behov? Kontakt os gerne for et tilbud om individuel produktion.
luk menu

Vis produkter
Gå til top