Luk
Filtrer & sorter

Tøjstativer i mange forskellige designs

De er velegnede til messeoptrædener og arrangementer, hvor de fungerer som praktiske tøjstativer eller som garderobestativer. Men også til butiksindretning i detailhandlen samt i mange indgangspartier i virksomheder, lægepraksis eller andre venteområder, er tøjstativer et populært valg til fleksibel anvendelse. Tøjstativer anvendes også til modeshows, i fotostudier eller i små eller store lagerhaller, hvor en lang række af beklædningsgenstande opbevares. Her i vores webshop tilbyder vi forskellige tøjstativer til din virksomhed.

Tøjstativer til fleksibel opbevaring af beklædningsgenstande

Er du på udkig efter en praktisk hjælp til præsentation af tøj, kan du ikke gå uden om tøjstativer. Ved at hænge tøjet på et tøjstativ, giver det er hurtigt overblik og gør det lettere for kunder at vælge. De enkelte beklædningsgenstande kan hurtigt tages af og på bøjlen, så kunden kan prøve tøjet. Nogle af vores tøjstativer er praktiske modeller, som kan pakkes sammen og er udstyret med 4 hjul til mobil anvendelse. Garderoben "Stefano" med hjul er en klassisk garderobe med tøjstang og en gitterhylde i bunden. Tøjstativet er alsidigt i anvendelse, har fire hjul med lås og er fremstillet i robust stål. Eller udstyr dit salgslokale med et mobilt tøjstativ, som med sin 5-stjernede base, kan flyttes til enhver tid.

Forskellige variationer af tøjstativer

Vælg mellem et bredt udvalg af tøjstativer, med fremragende funktionalitet og i mange forskellige designs. Uanset om det er fleksible garderobestativer på lageret, i fotostudier, butikker eller andre lokationer i din virksomhed: tøjstativer eller garderober fås med eller uden hjul, justerbare eller med en lav opbevaringshylde, som kan bruges til andre produkter, eksempelvis sko. Desuden er stativer med hjul praktiske til at bevæge rundt i butikken, f.eks. til tydelig præsentation af kampagnetilbud, udsalg eller nyheder.
luk menu
Gå til top