Flexi_Deco_Kategoriebanner_DK_1740x800
Flexi_Deco_Kategoriebanner_mobil_DK
Opdag de utallige muligheder med vægpanelerne "FlexiDeco" og indret dine kontorer, mødelokaler og receptionsområder med en god atmosfære.
Luk
Filtrer & sorter

Kreative løsninger til væg med det unikke "FlexiDeco" system

Er du på udkig efter et eksklusivt koncept til din indretning? Prøv vores “FlexiDeco” vægpaneler! Dette vægdesign skaber blikfang i indgangspartiet og understreger det første indtryk. Du kan eksempelvis indrette et venteværelse som et dekorativt og indbydende rum.

Systemet kombinerer funktionalitet og design. Design dine tomme vægge ved hjælp af paneler med forskellige overflader og materialer. Vælg dit vægdesign i matchende farver, og skab et ensartet og inspirerende koncept til dine forretningslokaler.

Lad dig inspirere af de forskellige eksempler, og kontakt os gerne for rådgivning.

Trin for trin guide for et visuelt koncept

Det enkle ophængssystem gør det nemt at installere, udskifte og udvide panelerne. Der skelnes grundlæggende mellem tre elementer af "FlexiDeco" vægpaneler:
 
  • Grundpanelet FlexiDeco "Frame" danner grundlaget for de forskellige kombinationer af StylePads. Det sorte plastelement er skruet sikkert fast til væggen. Med det medfølgende forbindelsesstykke, kan grundpanelet udvides med yderligere paneler efter behov. Det betyder, at der ingen grænser for muligheder af design.
  • De dekorative paneler af FlexiDeco "Stylepad" skaber designet af din tomme væg. De fastgøres i grundpanelerne ved hjælp af en integreret bæreplade. "Stylepads" kan bestilles i forskellige overflader og farver. Derudover kan vi på anmodning tilbyde udvalgte elementer med et individuelt tryk.
  • De funktionelle FlexiDeco "Functional" elementer byder på uendelige muligheder i design af kreative vægløsninger. I kombination med "Stylepads" bliver hylder, hængekroge eller dekorative ure, opmærksomhedsskabende blikfang for kunder og besøgende.

Overblik over fordelene:


 Høj grad af individualitet

Dekorative og funktionelle

Fleksibilitet ved samling og ombygning

 Enkel opsætning af panelerne

 Mulighed for individuelt tryk

Stort udvalg

Uendelige muligheder

Kompatibel med FlexiSlot® hulvægssystemer

Moderne vægdesign til dine forretningslokaler

Et koordineret design indendørs og udendørs skaber et ensartet image omkring din virksomhed, hvilket har en positiv effekt på kunden, da det skaber en høj anerkendelsesværdi. "FlexiDeco" vægpaneler understøtter således virksomhedens corporate design.

FlexiDeco "Stylepads" er udstyret med en stabil MDF bundplade. Støtteelementet er monteret på bagsiden af ​​MDF panelet. Dette er modstykket til FlexiDeco "Frame". Den ønskede overflademateriale er placeret på forsiden.

Der kan vælges mellem forskellige overflader og materialer af "Stylepads". Vi tilbyder eksempelvis paneler med polstret stofbetræk. Et velourstof i farven elfenben, imponerer med et tidløst design. Stof syet i et diamantudseende ser elegant og fornemt ud på samme tid.

Vi tilbyder også andre specielle overflader. For eksempel en "Stylepad", der er udstyret med bronzefarvede metaltråde, der er vævet ind i hinanden. Afhængigt af lysindfaldet, skinner dette usædvanlige design. En "Stylepad" med et betonlook har et ret cool udseende, og får din væg til at se særligt moderne ud.

De individuelt trykte "Stylepads" skaber opmærksomhed. Du kan eksempelvis placere dit logo på ét eller flere paneler. Eller vil du gerne fremvise et billede? Vi udfører gerne dette efter anmodning.

Kontakt os venligst for individuelt design.

Ikke kun dekorativ, men også funktionel

Med de funktionelle elementer kan du præsentere du dine udstillinger, brochurer eller informationsark i et dekorativt miljø. FlexiDeco "Functional" elementerne er formonteret på den ønskede "Stylepad" fra fabrikken.

Den praktiske hylde giver plads til dekorationer eller udstillingsgenstande. Du kan også bruge FlexiDeco "Functional" som bogreol. Desuden adskiller hylden - visuelt - de tilstødende "Stylepads" fra hinanden.

"Functional"'s indeholder også elementer til daglig brug, såsom et spejl eller et ur. Spejlet er udstyret med en moderigtig læderrem og er således fastgjort til "Stylepad". De elegante sorte visere på uret passer perfekt ind i et moderne miljø.

Du kan også kombinere FlexiDeco panelerne med vores vægssystem FlexiSlot®. Drag fordel af de mange muligheder. Dine produkter vil finde perfekt plads i et dekorativt miljø. FlexiSlot® systemet har et omfattende udvalg af tilbehør.

Præsentationen af udstillingsgenstande sker ved hjælp af hylder eller dispensere. Matchende informationsark kan placeres i brochuredispenserne. Selv små udstillingsgenstande, som f.eks. briller af høj kvalitet, præsenteres attraktivt med det passende tilbehør.

Hvordan opsætter jeg vægpanelerne?

Alt hvad du har brug for til montering er et bor til væg, rawplugs og et vaterpas.

For at montere en FlexiDeco "Frame", skal der bores 4 huller i væggen og indsættes rawplugs. Placer derefter bundpanelet over de borede huller. De medfølgende ophængsklemmer placeres over hvert af hullerne. Det næste skridt er at fastgøre skruerne.

Forbindelsesdele anvendes til at samle flere paneler. De skal blot klikkes ind i FlexiDeco rammerne. Det er ikke nødvendigt at skrue yderligere.

Modstykket til FlexiDeco rammen, er på forhånd monteret på bagsiden af ​​en "Stylepad". Det samme gælder for montering af ​​FlexiDeco "Functionals".

Bestil et designkoncept online eller lad os planlægge det sammen

"FlexiDeco" vægpaneler kan bestilles via vores webshop. Her finder du allerede nu, et omfattende udvalg af de enkelte paneler. Sammensæt dit individuelle vægdesign. Andre designs er tilgængelige efter anmodning.

Har du spørgsmål? Kontakt os på mail og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Ønsker du personlig rådgivning og direkte hjælp til at sammensætte et koncept? Kontakt os gerne på telefon eller e-mail. Vores service omfatter også rådgivning på stedet fra vores kunderådgivere. Vi ser frem til dit opkald.

Stort udvalg af farver og overflader

Montering uden professionelt værktøj

Individuelt design

Personlig eller telefonisk rådgivning

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os!

VKF Renzel Danmark ApS
H.P. Christensens Vej 1
3000 Helsingør, Denmark
tlf: +45 4921 0800
mail: info@vkf-renzel.dk

Kontakt os »
luk menu
Gå til top