Denne webshop anvender cookies for at give dig den bedste oplevelse. Dette medfører, at information såsom valgt sprog bliver gemt på din computer. Uden cookies er webshoppens funktioner mindre anvendelige. Persondatapolitik
OK

Vandtæt kundestopper "Eco 35"

  • Regnresistent takket være omgivende gummipakning på bagsiden, samt speciel profilteknik
  • Dobbeltsidet
  • Kommer med geringhjørner
  • Vejrbestandig bagside i polystyren, samt refleksfri UV-stabiliseret afdækningsfolie
  • Ramme og grundstel er sølv anodiseret
  • Tilbehør som topskilt (til DIN A1) eller wirehængekurve er valgfrit
    Produktbeskrivelse
Det bedste inden for prispræsentation, der samtidig er regnresistent!
Denne regnresistente kundestopper er optimal til anvendelse udendørs i gågader eller på fortovet. Takket være en bevidst fremvisning af dine reklamer, skaber denne kundestopper højest mulig opmærksomhed. Dermed vil forbipasserende være mulige kunder, så din kundekreds kan udvides.
Det førsteklasses udseende bliver understøttet af den sølvfarvede anodiserede klapramme, samt det ligeledes sølvfarvede anodiserede grundstel. For at beskytte den indsatte plakat effektivt mod regn, har den vejrbestandige bagside i polystyren en gummipakning monteret. For yderligere beskyttelse, har denne kundestopper også en speciel profilteknik. Det refleksfri afdækningsfolie er fremstillet i UV-stabiliseret materiale, for at undgå at plakaten bleges af solen. Derudover sikrer folien, at man tydeligt kan læse hvad der står på plakaten, selv i direkte sollys. Takket være klikteknikken på rammen, er man garanteret en hurtig udskiftning af indsatsen.
En produktion af kundestoppen efter individuelle størrelser, eller med en tilpasning i profilfarve og/eller grundstellet, vha. en pulverlakering i standard RAL-farver, er muligt ved en bestilling på minimum 20 stk. - vi sender gerne et uforpligtende tilbud.
Version 2-sidet
Profilbredde 35 mm
Hjørner Gering
Orientering Portræt
Med mulighed for opdeling i 4 hhv. 6 afsnit Ja

 fra 570,00 DKK*

pr. stk.

Vælg venligst en variant:

Indstiksformat