Her kan du betale med EAN-nummer

Vejledning om oprettelse af trykfiler

Næsten alle varer i vores sortiment kan tilpasses med tryk. Ud over reklameartikler og akrylstandere omfatter dette også bannere og komplette messestande.

 

Datablad

Vi har på mange produkter specielle data blade med råd og vejledning til det enkelte produkt. Kan du ikke finde det på webshoppen så kan du kontakte os.

 

Gratis datatjek

Alle tryksager vil blive kontrolleret af vores medarbejdere for en grundlæggende kontrol. Er der fejl og uoverensstemmelser i datalayoutet, informerer vi dig straks. Vi kontrollerer din opløsning, format og farve uden yderligere omkostninger. 

 

Fil format

Vi foretrækker PDF-data, der kan udskrives i henhold til PDF/X1a standarden. Andre mulige filformater: eps, ai, tif, jpg (ikke png eller gif).

Konvertér venligst dine InDesign-data til PDF. Hvis InDesign ikke kan undgås, forbeholder vi os retten til at opkræve et tilsvarende tillæg afhængig af indsatsen.

 

Software

Brug passende desktop publishing-software som f.eks. Adobe Illustrator, Adobe Acrobat, Adobe InDesign osv.

Office-programmer som Word eller PowerPoint er ikke egnede til at skabe trykdata af høj kvalitet! Tryk af Office-data er normalt kun muligt med begrænsninger, efterfølgende korrektioner og store anstrengelser (EKSTRA omkostninger).

 

Dokumentformat

Proportional:  1:1, 1:2, 1:4 eller 1:10

 

Margen (Bleed)

- hvis nødvendigt -
der laves en margen uden for dokumentformatet (målestok 1:1) til -3 mm eller -5 mm (se også de respektive produktdatablade).

 

Konturskæring

Farveangiv konturen i specialfarven "Through Cut" (C0/M0/Y0/K0)  på et separat lag i baggrunden.

Digital overførsel og folietryk: Indstil en 0,25 pt tyk overtrykkontur i specialfarven "CutContour" (C0/M100/Y0/K0) i forgrunden.

 

Indhold af dokument

 

Skrifttype / tekst

Konverteres til konturer (outlinet), eller indlejret i PDF'en.

Billeder

Send eventuelle billeder eller vedhæftede / linkede billeder i billedformater: eps, tif, jpg, optimal opløsning ved 1:1 = 300 dpi fra 120 dpi (min. 72 dpi) ved 1:2 = 240 dpi ved 1:4 = 480 dpi ved 1:10 = 1200 dpi

 

Farver


Serigrafi

- definér staffagefarver - 
Send os venligst dine data med de tilsvarende farvespecifikationer (PMS, HKS, RAL). Hvis det er muligt, bedes du skabe et overlap på 0,3 mm mellem de enkelte farver.

Digitaltryk

Opret venligst dine data i CMYK, ikke RGB.

Specialfarver kan kun simuleres ved digitaltryk! Det er ikke muligt at opnå 100 % overensstemmelse.

En tilnærmelse er mulig - men skal koordineres ved hjælp af et bevis som du skal forsyne os med. Sørg for at gennemgå dine filer for korrektur før vi modtager dem.
Yderligere oplysninger kan drøftes med din salgsrepræsentant.

Kulsorte områder
Dette kan kun opnås ved digitaltryk med en sort farvekonstruktion med de fire procesfarver (C50/M50/Y50/Y100).

Hvid baggrund
Forsyn overflader med overprintet hvid specialfarve "Spot 1" og placér den i forgrunden

Farvekontrol
Efter aftale kan vi fremstille et ekstra trykeksemplar som en ekstra farvekontrol.

 

Service

Har du ingen trykbare data? Har du brug for et design til det ønskede trykmedie? Du er velkommen til at kontakte os! Vi udarbejder gerne dine trykdata inkl. design af de ønskede tryksager. (Pris efter aftale)

Overførsel af trykfiler » 

Har du spørgsmål?

Kontakt os »
luk menu
Gå til top