Nogle omstændigheder eller betingelser kræver, at områder hurtig skal kunne afspærres. Med en mobil afspærringsstander kan kunder guides rundt i dine lokaliteter som du ønsker det.
Det gør det muligt at påvirke og guide kunderne. Afstandskrav - antal af besøgende i forretninger mm..

Læs videre »

Garanteret høj kvalitet

De forskellige afspærringsstandere anvendes på forskellige områder. Du kan blandt andet sikre, at afstandsregler bliver overholdt samt vejlede og guide kunderne i deres færden i rundt butikken.
Standeren er forsynet med bånd, kæde eller tov. Fritstående modeller samt til vægmontering. Mulighederne er mange, alt afhængig af dit behov.
Oplev brugervenligheden og effektiviteten af afspærringsstandere for din virksomhed.

Afspærringsstandere er ikke kun praktiske at anvende. De forskellige standere kan nemt opbevares og er pladsbesparende. Ligeså snart der er brug for en afspærringsstander, kan den nemt findes frem og placeres på det ønskede sted. 

Placering af afspærringsstanderen er afgørende for hvilken type af bunde der skal vælges. Ud over klassiske bunde til indendørs brug, har vi også bunde, der kan fyldes med vand eller sand for bedre stabilitet i blæsevejr.

Afspærringsstanderens bånd fås i forskellige farver. Du kan vælge mellem forskellige iøjnefaldende båndfarver. Båndene kan forlænges op til en længde på 7 mtr. afhængig af hvilke stander.

Afspærringsbåndene skal fastgøres til en anden stander eller til vægmontering med et vægbeslag eller andet tilbehør såsom topskilt eller dessinfektionsmiddeldispenser.

Forskellige produkter til dit behov

Der findes forskellige typer af produkter i vores sortiment til ethvert behov. De adskiller sig med forskellige egenskaber, der spænder fra anvendelsesområdet til båndets længde til opbevaring af produktet.
Søger du efter et produkt til indendørs område, eller skal standeren placeres udendørs? Ud over meget tilbehør til indendørs brug, tilbyder vi også vejrbestandige produkter.

Hvor langt skal båndet være? Skal båndet have en vis bredde eller farve? Hvert produkt har mulighed for valg af forskellige bånd, tov eller kæde farver.

Afspærringsstandere kan nemt skilles ad for pladsbesparende opbevaring.

Vil du montere afspærringsbånd direkte på væggen? Afspærringsbånd til vægmontering er især praktiske ved passager, indgange eller i korridorer. Ved at montere båndet til en passende vægklips eller afspærringsbund, kan områder hurtig afspærres. 

Vi rådgiver dig gerne om fordelene ved de enkelte afspærringsstandere. Kontakt os gerne via e-mail eller telefon.
absperrstaender-stopper-point-80.0423.17-3

Anvendelseseksempel med afspærringsstander


luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top