Nogle omstændigheder eller betingelser kræver, at områder hurtig skal kunne afspærres. Med en mobil afspærringsstander kan kunder guides rundt i dine lokaler, som du ønsker det. De giver dig mulighed for at reagere hurtigt på kundeadfærd, store mængder af besøgende og særlige omstændigheder.
Luk
Filtrer & sorter

Garanteret høj kvalitet

De forskellige afspærringsstandere anvendes på forskellige områder. Du kan blandt andet sikre, at afstandsregler bliver overholdt samt vejlede og guide kunderne i deres færden i rundt butikken. Standeren er forsynet med bånd, kæde eller tov. Fritstående modeller samt til vægmontering. Mulighederne er mange, alt afhængig af dit behov. Oplev den nemme håndtering og høje effektivitet af afspærringsstandere for din virksomhed.

Afspærringsstandere er ikke kun praktiske at anvende. De forskellige standere kan nemt opbevares og er pladsbesparende. Ligeså snart der er brug for en afspærringsstander, kan den nemt findes frem og placeres på det ønskede sted. Trods den høje stabilitet kan afspærringsstanderne let løftes.

Placering af afspærringsstanderen er afgørende, for hvilken type af bund der skal vælges. Ud over klassiske bunde til indendørs brug, har vi også bunde, der kan fyldes med vand eller sand for bedre stabilitet i blæsevejr. Det har den fordel, at standerne er lette at transportere og modstår stærk vind.

Afspærringsstanderens bånd fås i forskellige farver. Du kan vælge mellem forskellige iøjnefaldende båndfarver. Båndene kan forlænges op til en længde på 7 meter afhængig af standeren.

Afspærringsbåndene skal fastgøres til en anden stander eller til væggen med et vægbeslag. Se vores omfattende udvalg af afspærringsstandere eller opdag andet tilbehør såsom topskilt eller desinfektionsdispenser.

Forskellige produkter til din afspærring

Vores produktsortiment omfatter forskellige produkter til forskellige anvendelser. De adskiller sig med forskellige egenskaber, der spænder fra anvendelsesområdet til båndets længde til opbevaring af produktet.

Leder du efter et produkt til udendørs brug, eller skal standeren placeres indendørs? Ud over mange artikler til indendørs brug, tilbyder vi også et udvalg af vejrbestandige produkter. Ud over et afspærringsgitter, er nogle stolper også velegnede til brug i vind og vejr.

Hvor langt skal båndet være? Skal båndet have en vis bredde eller farve? Hvert produkt har mulighed for valg af forskellige bånd, tov eller kædefarver. Til afspærring af større områder, anbefales en båndforlænger.

Afspærringsstandere kan nemt skilles ad for pladsbesparende opbevaring. Så næste gang de skal bruges, kan de enkelte dele samles lige så hurtigt igen.

Vil du montere afspærringsbånd direkte på væggen? Afspærringsbånd til vægmontering er især praktiske ved passager, indgange eller i korridorer. Ved at montere båndet til en passende vægklips eller afspærringsbund, kan områder hurtig afspærres. 

Vi rådgiver dig gerne om fordelene ved de enkelte afspærringsstandere. Kontakt os gerne via e-mail eller telefon.
absperrstaender-stopper-point-80.0423.17-3

Anvendelseseksempel med afspærringsstander


luk menu
Gå til top