Luk
Filtrer & sorter

Hvordan beskytter du bedst kunder og medarbejdere?

Vi giver dig hermed et overblik over de forskellige produkter til hygiejnebeskyttelse og afstandsbestemmelser. Se vores forskellige artikler til hygiejnebeskyttelse af din virksomhed, praksis eller institution. Få et overblik over dine muligheder, og vær på forkant med de hygiejniske og organisatoriske udfordringer.

En vigtig opgave er at beskytte medarbejderne og kunderne mod vira og bakterier. Dette omfatter udstyr til kasseområdet, kundehåndtering samt afspærring af visse områder. Kunder og medarbejdere vil takke dig for din omtanke.

Ved at tilpasse driften opfylder du ikke kun hygiejnekravene. Med forskellige artikler skabes eller garanteres en sikker og behageligt arbejdsplads for medarbejderne. Som i en lang række forskellige situationer kommer i daglig kontakt med et stort antal af mennesker og udefrakommende. Med det rette udstyr kan man modvirke risikoen for smitte og dermed tab af personale.

Selvfølgelig er kunder ikke på udkig efter sikre arbejdspladser, men leder derimod efter virksomheder de kan stole på. Med hygiejne- og sikkerhedsafstande kan du opbygge tilliden hos faste kunder, besøgende eller forbipasserende. Dette resulterer i en god kundeloyalitet og potentielle kunder kan se, at der tages hensyn til dem og deres behov.
 

Forskellige produkter for bedre hygiejne og sikkerhed

For at styrke kundeloyaliteten og skabe en sikker arbejdsplads, kan du gøre brug af vores produkter i de forskellige kategorier. Hygiejnebeskyttelse dækker over flere områder i virksomheden, som kombineret med hinanden byder på optimalt udstyr og faciliteter til forskellige virksomheder.

Hygiejne og sikkerhed er ikke kun vigtigt i detailhandlen. Offentlige og kulturelle institutioner, læger og kontorer er nogle af de kunder, som allerede er tilfredse med deres udstyr. For på alle disse områder, skal folk vejledes, beskyttes og informeres. Produktudvalget er derfor baseret på hovedpunkterne vejledning, beskyttelse og information.

Det er vigtigt at vejlede kunder, besøgende eller patienter i de forskellige virksomheder, for at undgå trængsel og lange køer. Afspærringsstandere og beskyttelsesvægge holder styr på menneskemængder og afgrænser bestemte områder. Dette kan anvendes til at afgrænse hele zoner eller afdelinger i virksomheder, som skaber struktur og orden.

Som beskrevet ovenfor spiller beskyttelsen af medarbejdere og kunder en central rolle i hygiejnebeskyttelsen. Med ansigtsmasker, skillevægge eller desinfektionsdispensere reduceres risikoen for overførsel af sygdomme, som bidrager til beskyttelse af den generelle sundhed.

Optimal beskyttelse indeholder også omfattende information og rådgivning. Det er nødvendigt at informere personale og kunder, for at styrke kundernes tillid og fremme en optimal udførelse af foranstaltningerne. Produkter der er velegnede til dette formål indebærer; klistermærker til gulv, displays og plakatlommer til udendørs og indendørs brug.

Det kan være nemmere, at sammensætte et omfattende koncept for bedre hygiejne og sikkerhed, end du tror. Vores produkter er nemme at håndtere, ukomplicerede at anvende og har en høj funktionalitet.

Beskyttelse

Hygieneschutz durch einen Spuckschutz an der Kasse

Afspærring

Absperrständer für mehr Hygieneschutz

Information

Rollbanner „Stick“ als Hygieneschutz nutzen

Beskyttelse til det rette design

Vi har et bredt udvalg af produkter i vores webshop for effektiv hygiejnebeskyttelse. En omfattende beskyttelse strækker sig over hele virksomhedens ydeevne og afspejles derfor i udlevering af oplysninger, medarbejdernes udstyr samt i det generelle driftsudstyr. Virksomheder ønsker naturligvis at præsentere sig selv i overensstemmelse med deres virksomheds image.

En præsentation af virksomheden af høj kvalitet, er mulig på trods af visse forholdsregler. For det første garanteres dette af kvalitatetsmaterialer og et poleret udseende. Desuden kan mange af produkterne tilpasses i deres design. Dette opnås dels ved et bredt udvalg af farver og dels ved muligheden for tryk. Artiklerne kan trykkes med et slogan, rådgivning, oplysninger eller også reklame.

Find de rigtige artikler til din butiksindretning, reklame eller driftsudstyr. Har du brug for ekstra beskyttelse, kan ansigtsbeskyttelse, klistermærker til gulv eller afspærringssystemer anvendes uden problem. Du kan - uden begrænsninger - fortsætte din daglige drift.
Vend tilbage til hverdagen og normaliteten med vores produkter. Vi rådgiver dig gerne om vores produkter og et optimalt hygiejnekoncept.

Er du på udkig efter informationsark om COVID-19?

Download gratis her! »
luk menu
Gå til top