Hos os finder du alt indenfor tov-, bånd- og kædesystemer til dine forretningslokaler, events og arrangementer - til indendørs og udendørs brug.
Luk
Filtrer & sorter

Afspærringssystemer og afspærringsteknologi

En fornuftigt placeret afspærring kan sørge for orden og sikkerhed. De forskellige afspærringssystemer kan placeres fleksibelt og anvendes spontant. Tilpas dine forholdsregler til den pågældende situation. I vores webshop findes forskellige løsninger til effektive og sikkre afspærring. For at beskytte private eller offentlige områder mod uautoriseret adgang, anvendes der generelt forskellige typer af effektiv afspærringsteknologi. Afspærringssystemerne består af forskellige komponenter og kan sammensættes individuelt afhængigt af anvendelsesstedet. Systemerne bruges dog ikke kun til afspærring af områder.

Man finder også afspærringsteknologi til kundeadministrering i vente- og farezoner. Som navnet antyder, afspærrer systemerne mennesker i forskellige institutioner eller situationer. Når der er mange mennesker, er det vigtigt at vejlede og støtte dannelsen af køer, som både kan anvendes til arrangementer og på messer. Systemerne kan også bruges til administration af kunder.

I kasseområdet eller i lufthavne bliver ventende gæster, kunder eller besøgende guided målrettet. Dette formår ikke kun at skabe orden og struktur, men også til at øge personalets effektivitet. Med afspærringsstandere og tovsystemer gør virksomheder arbejdet lettere for deres medarbejdere. Medarbejderne kan dermed fortsat fokusere på kunderne og de generelle arbejdsopgaver.

Hvad skal du bruge afspærringssystemerne til? Ønsker du primært at administrere køer og menneskemængder? Leder du efter et system til at afgrænse bestemte områder udendørs? Eller ønsker du en professionel afspærring med et stilfuldt design?

De forskellige afspærringssystemer kan inddeles i underkategorier efter diverse egenskaber. Produkterne i hver af disse kategorier byder på forskellige fordele og en vis håndtering. Vi vil kort introducere dig til disse nedenfor.

Tovsystemer

Tovsystemer anvendes hovedsageligt inden for turisme, gastronomi og hotelbranchen. De elegante og professionelle tovsystemer består af tovstandere i forskellige varianter. Vælg mellem flere forskellige designs. Materialet understøtter designet af hvert tovsystem.

Stolperne til afspærringssystemerne fås i forskellige materialer, bl.a. rustfrit stål, aluminium og metal. De fleste stolper overbeviser med deres udseende i højglans i kombination med et tov af fløjl. Her kan du også vælge mellem forskellige materialer. Der findes forskellige farvede afspærringstove af fløjl, polypropylen eller hamp.

Tovene fås seperat og i forskellige størrelser. De ophænges med en krog, og kan også fastgøres til væg. Med et vægbeslag kan tovets krog hægtes fast på væggen. Her kan vægbeslag eller afspærringsstandere kombineres med hinanden.
4300327

Afspærringsstander med bånd som afspærringssystem

Båndsystemer

Båndsystemerne består af standere i forskellige farver med integreret, selvspændende afspærringsbånd. Afspærringsstanderne kan udstyres med bånd på flere sider. Dermed kan de forskellige standere og bånd forbindes med hinanden efter behov. Områder kan hurtigt og effektivt afgrænses eller sørge for afspærring af menneskemængder.

Båndet sættes på vha. et kliksystem og ruller automatisk tilbage efter brug. Afspærringsstanderne kan kombineres med andre enheder. Båndene kan desuden suppleres med vægclips eller et optrækkeligt vægbeslag. Fleksibiliteten med disse afspærringstandere med bånd, gør det muligt at reagere på ændringer og omstændigheder med kort varsel.

Ventende kunder og besøgende bliver diskret guided, samtidig med at man undgår menneskemængder i venteområderne. Afspærringsstolperne anvendes desuden til at afspærre områder med kort varsel. Derfor anvendes de i lufthavne, på hospitaler og ved kasseområder.

Er du på udkig efter en klassisk Tensator®? Find forskellige displays af dette mærke i vores sortiment. Tensatoren® består af afspærringsstandere med bånd, der står for sikkerhed og innovation. Blandt artiklerne findes også Tensatorer med en fyldbar bund. Som sikrer ekstra stabilitet under brug og en lav vægt, når bunden tømmes igen.

Kædesystemer

Kædesystemer består af afspærringsstolper og kæder. Disse systemer er velegnede til permanent brug både inden- og udendørs. Stolperne er fremstillet af polyprolylen (PP) og er derfor vejrbestandige. Kæderne og stolperne er fremstillet af samme materiale. De bruges ofte som afspærring på parkeringspladser samt til at guide og sikre. 

Afspærringssystemer med kæder er populære pga. den hurtige opsætning og den iøjnefaldende signalfarve. Kædestolperne fås i de klassiske farver rød og hvid, men også i andre farver. Som gør stolperne iøjnefaldende på afstand og sikrer en effektiv afspærring.

En yderligere fordel ved kædesystemerne er, at de skilles ad i enkeltdele. Som betyder at stoler, bunde og kæder kan opbevares separat. Alternativt kan de også flyttes på en ideel og pladsbesparende måde. Ved næste brug kan stolperne samles med bunden igen, herefter hægte kæden ind, og kædesystemet er igen klar til brug.
Brug en robust kædestander som afspærringssystem

Brug afspærringsgitter som afspærringssystem

Afspærringsgitre

Afspærringsgitre er et attraktivt alternativ til kædesystemer eller afspærringsstandere til udendørs brug. Gitterne er endnu mere robuste og stabile, og kan også anvendes til reklamebudskaber. Bannere kan nemt hænges på gitteret eller i en bannerramme. Dette gør den effektiv afspærring til et ideelt reklamemedie på ingen tid.

Selv længere afstande eller større områder kan omsluttes eller afspærres på bedste vis. Det skyldes, at dette afspærringssystem er egnet til at blive forbundet. I lighed med afspærringsstolperne med bånd, kan de enkelte stolper eller elementer kombineres med hinanden.

På denne måde kan der skabes en ensartet afspærring eller barriere, som også strækker sig over længere afstande. Hvor gitterne enten er hægtet ind i hinanden eller opsat med fødder. Dette opfylder også aspektet om nem fastgørelse og anbringelse.

Har du fundet en passende afspærring?

Som du kan se, har de forskellige typer af afspærring forskellige fordele. Nu gælder det om at finde den rigtige artikel til dit anvendelsesområde. Vi hjælper gerne med rådgivning, for at finde et passende afspærringssystem til din virksomhed.

luk menu
Gå til top