Luk
Filtrer & sorter
Til afspærring af bestemte områder hurtigt og effektivt, er afspærringsstandere med bånd den bedste løsning. Bånd med forskellige udtrækslængder er ikke kun hurtige at placere, men også særligt effektive.

Tilpas din afspærring til dit anvendelsesområde med forskellige materialer og båndfarver. Pga. de alsidige muligheder for montering og anvendelse kan artiklerne anvendes i mange forskellige brancher. Udnyt de mange fordele ved vores afspærringsstandere.

Nem at fastgøre: Afspærringsbånd med stolper

I mange situationer er der brug for afspærring hurtigt og med kort varsel. Hvis der f.eks. er en stor kø, skal den organiseres hurtit. Med afspærringsstolper er du godt forberedt på ændringer med kort varsel. Stolperne med båndudtræk kan opbevares nemt og pladsbesparende, indtil de skal bruges.

Når afspærringsstolperne anvendes, skal de blot placeres på den ønskede lokation og trække det iøjnefaldende udtrækningsbånd ud. Båndene kan trækkes ud i forskellige længder og kan også fastgøres på forskellige måder.

Med båndet kan stolpen fastgøres til den næste afspærringsstander. Som gør det nemt at afspærre frie områder. De forbundede stolper definerer også køer i lufthavne, foran kasseområder eller i offentlige faciliteter. Hvis køen bliver kortere, kan afspærringen udskiftes med få enkle trin, ved at afmontere et bånd.

Ønsker du at afspærre et område mod en tilstødende væg? Så er et vægbeslag i kombination med en afspærringsstander eller et andet vægbeslag, den perfekte løsning. Med en vægclips kan afspærringen i et område nemt trækkes ud til væggen. Et vægbeslag med trækbånd i kombination med en vægclips, er velegnede til indgangspartier. Trækbåndet kan fastgøres sikkert i clipsen igen og igen.

Afspærringsstandere: kan tilpasses til alle anvendelsesområder

Afspærringsstandere kan ikke kun tilpasses i deres fastgørelse, men også i deres design. I webshoppen findes afspærringsstander i forskellige udformninger. Vælg mellem forskellige stolpe- og båndfarver, samt forskellige materialer.

Ved valg af båndfarve er det vigtigt at vælge en farve, som passer til din virksomhed. I vores sortiment findes et bredt vifte af signalfarver til at angive afspærring på afstand. Når den ikke er i brug, forsvinder båndudtrækket i den pågældende stolpe.

Valget af stolper kræver yderligere overvejelser. For at kunne vælge det rette materiale til artiklen, bør du være klar over brugsområdet eller -områderne. Er det kun nødvendigt med en afspærring indendørs? I modsætning til indendørs brug, skal afspærringsstolpen have en vis vægt til udendørs brug, for at kunne modstå vind og vejr.

Afspærringsstandere med et bredt udvalg af båndfarver

Ud over materialet kan den ønskede stolpefarve vælges. Stolperne i de forskellige afspærringssystemer, er normalt placeret på en rund sokkel. Til indendørs afspærring findes der standere med en lavere højde og et diskret design. Udendørs anvendes fyldbare standere eller standere med vægte. Begge typer sikrer stabiliteten af afspærringen på det pågældende sted.

Yderligere sikrer passende tilbehør, at stolperne er udstyret på den bedst mulige måde. Ud over bannerholdere eller vægclips udvider en skiltetavle din afspærring. Skiltet kan bruges til at henlede opmærksomheden på særlige forholdsregler, åbningstider eller kampagner. Tavlen er fastgjort på toppen af afspærringsstolpen og befinder sig således direkte i de forbipasserendes synsfelt.

Garanti for orden og sikkerhed

Afspærring anvendes oftest i områder med mange mennesker. Ved at holde køer og menneskemængder på sporet, sørger afspærringsstandere med bånd hurtigt og effektivt for orden og sikkerhed. Det er dog ikke kun køer, men også områder som kan struktureres.

Brug de forskellige produkter i denne kategori, og reager spontant og forberedt på lange køer. Samtidig kan du aflukke visse områder af eller oprette nye rum og zoner på kort tid. Vi rådgiver dig gerne om det store potentiale, som afspærringsstandere kan byde på.

Er du på udkig efter en afspærring af mærket Tensator®? Se vores produktudvalg ovenfor.

luk menu
Gå til top