En lang række sygdomme overføres via tæt kontakt med hinanden. Overførslen sker i de fleste tilfælde ved hoste, nysen eller samtale. For at forhindre at sprede bakterier og dermed mindste risikoen for infektion anvendes ansigtsmasker og -visir.

Læs videre »

Effektivt bidrag til hygiejne og sikkerhed

De forskellige løsninger til beskyttelse af ansigt kan opfange de dråber, som du selv udsender, eller beskytte dig mod andres dråber. Sørg for hygiejne og sikkerhed i din virksomhed med ansigtsbeskyttelse og ansigtmasker af høj kvalitet.

Det er vigtigt for både personale og kunder at fastlægge og opretholde standarder for hygiejne og sikkerhed i virksomheder. Medarbejdere i forskellige erhvervssektorer kommer i kontakt med et stort antal mennesker hver dag. Dette fører uundgåeligt også til, at medarbejderne udsættes for bakterier og patogener.

Ligesom medarbejdere, kan kunder også komme i kontakt med en række forskellige patogner. I en tid med sygdom og virus søger potentielle købere mere end nogensinde efter pålidelige og troværdige virksomheder. Denne tillid kan skabes ved at skabe et sikkert arbejdsklima. Vi tilbyder en række forskellige produkter som kan bidrage til dette.

Der anvendes skillevægge, afspærringsstander og ansigtsbeskyttelse i butiksindretningen. Ansigtsmasker og visir skaber derimod en vis sikkerhed ved personlig kontakt. De sikrer, at din virksomhed får yderligere tillid. Mens fokus er på at skabe tillid hos kunderne, er målet at skabe en sikker arbejdsplads for medarbejderne.
 

Let at bruge og behagelige at have på

Effektiv beskyttelse af ansigtet defineres ved konsekvent brug. En vis ensartethed i brugen kræver normalt også, at man bærer en maske til mund og næse i længere tid. Derfor er det særligt vigtigt, at masken føles behagelig at have på, især når medarbejderne skal bære den.

De forskellige produkter er nemme at påføre. Visiret kan f.eks. tages på med en praktisk burrelukning. Den passer perfekt til enhver hovedstørrelse og dækker ansigtet fuldstændigt. 

Klassiske ansigts- og hverdagsmasker er hurtige at påføre og er behagelige for ørene. Med de komfortable elastikker eller snorre, har du trygt masken på og kan bæres i flere timer. Mund- og næsemaskerne i stof kan normalt genbruges. Ved slutningen af dagen eller efter hver brug kan masken vaskes ved høj temperatur i vaskemaskinen. Derefter er den frisk igen til næste gang, den skal bruges. Du modtager flere ansigtsmasker i én pakke. Ved at eje flere masker, har du ikke travlt med at vaske dem, og du kan variere brugen af maskerne fleksibelt.

Hygiejnisk opbevaring af masker

Et aspekt, der ofte ikke tages i betragtning, når man bærer masker, er opbevaringen af disse. For at tilbyde den bedst mulige beskyttelse og reducere antallet af infektioner, skal masker opbevares i overensstemmelse hermed. Det er vigtigt at holde masken steril, fra den rengøres, til næste gang den er i brug.

Det er vigtigt, at du ikke rører ved en ansigtsmaske med hænderne før brug uden at rengøre eller desinficere dine hænder grundigt først. Masken skal trods alt stadig være steril, når den bruges. Indtil næste brug skal den pakkes så lufttæt som muligt.
Hygienische Aufbewahrungsbox für Gesichtsmasken

Den lufttætte opbevaring kan ske ved hjælp af en pose med lynlås, en madkasse eller ideelt set med en hygiejnisk boks til masker. For at være forberedt optimalt og for at kunne handle fleksibelt, bør man altid have en maske på sig. En hygiejnisk opbevaringsboks eller en pose kan nemt opbevares i enhver håndtaske eller jakkelomme.

Opbevaringsredskabet spiller også en rolle i henhold til mulighederne for udsmidning eller opbevaring af masken. En brugt maske kan nemt gemmes væk uden at komme i kontakt med andre genstande. Når du er hjemme, kan masken komme i vaskemaskinen og æsken i opvaskemaskinen. Herefter kan begge genstande bruges igen.
 

Anvendelsesområder for ansigtsmasker

Ansigtsbeskyttelse er vigtig på mange forskellige områder. Ikke kun for at skabe en tryg atmosfære, men også for at bidrage til medarbejdernes og kundernes sundhed. Letvægtsmasker kan være en stor hjælp til brug, uden at forstyrre det daglige arbejde eller forretningsaktiviteter.

Med fordelene, som maskerne kan tilbyde, anvendes de på mange forskellige områder. I supermarkeder, detailbutikker, hos lægen eller endda i uddannelsessektoren bæres masker i forskellige farver og former. Der er således stadig mulighed for yderligere shopping, undervisning, behandling og rådgivning uden bekymring om smittespredning.

Indfør nye standarder i din virksomhed med de forskellige muligheder for ansigtsbeskyttelse. Forankr hygiejne og sikkerhed solidt i dit driftskoncept for at skabe en sikker arbejdsplads og en behagelig atmosfære. Du kan finde flere produkter til personligt beskyttelsesudstyr til din virksomhed her.

VKF Renzel har som virksomhed beskæftiget sig intensivt med emnerne hygiejnebeskyttelse og også med de juridiske krav. Med vores viden og muligheder inden for egenproduktion, kan vi hjælpe dig med at vælge det rigtige produkt til din virksomhed. Du skal blot sende os en uforpligtende forespørgsel og lade dig inspirere af vores rådgivning.
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top