En lang række sygdomme overføres via mund og næse ved interaktion med andre mennesker. Overførslen sker i de fleste tilfælde ved hoste, nysen eller samtale. Forhindr infektion og reducer risikoen for smitte, ved anvendelse af ansigtsmasker og ansigtsvisir.
Luk
Filtrer & sorter

Effektivt bidrag til hygiejne og sikkerhed

Der findes forskellige løsninger til beskyttelse af dit ansigt som beskytter både dig og andre. Sørg for hygiejne og sikkerhed i din virksomhed med ansigtsmasker og visir af høj kvalitet.

Det er vigtigt at fastlægge standarder for hygiejne og sikkerhed i din virksomhed, for både personale og medarbejdere. Medarbejdere i de forskellige erhvervssektorer, kommer i kontakt med et stort antal mennesker hver dag. Det fører uundgåeligt til, at medarbejderne udsættes for smittefare.

Ligesom dine medarbejdere, kan kunderne også komme i kontakte med en række forskellige patogener. I en tid med bølger af sygdom og virus, søger potentielle købere mere end nogensinde efter pålidelige virksomheder. Denne tillid kan skabes ved at byde på et sikkert arbejdsmiljø. Vi har et udvalg af forskellige produkter til at hjælpe med dette.

I indretningen af butikker anvendes skillevægge, afspærringsstandere, luftrenser og ansigtsbeskyttelse. Ansigtsbeskyttelse skaber derimod en vis sikkerhed ved personlig kontakt. De sikrer, at din virksomhed får yderligere tillid. Mens fokus er på at skabe tillid hos kunderne, er målet at skabe en sikker arbejdsplads for medarbejderne.
 

Let at bruge og behagelige at have på

For at opnå en effektiv beskyttelse af ansigtet, kræves det at man bærer bruger den konsekvent. Derfor er det særligt vigtigt, at masken føles behagelig at have på.

De forskellige artikler er nemme at anvende med forskellige funktioner. Visiret kan f.eks. tages på med en praktisk burrelukning. Den passer perfekt til enhver hovedstørrelse og dækker ansigtet fuldstændigt. 

Klassiske ansigts- og hverdagsmasker er hurtige at tage på, takket være de behagelige elastikker eller snore, rykker maskerne sig ikke og kan bæres i flere timer. Mund- og næsemaskerne i stof kan normalt genbruges, da de kan vaskes ved de foreskrevne temperaturer. Derefter er de friske til næste anvendelse. Du får flere ansigtsmasker i én pakningsenhed. Ved at sørge for at du har et udvalg af flere masker, undgår du at skulle vaske dem og du kan fleksibelt variere brugen af maskerne.

Hygiejnisk opbevaring af masker

Et aspekt, der ofte ikke tages i betragtning, når man bærer masker, er opbevaringen af disse. For at opnå den bedst mulige beskyttelse og reducering af smitterisikoen, skal masken opbevares i en æske efter vask. Det er vigtigt at holde masken steril, fra den rengøres, til næste gang den tages på.

Det er vigtigt, at du ikke rører ved ansigtsmasken med hænderne før brug uden at rengøre eller desinficere dine hænder grundigt først. Den bør derfor opbevares i en lufttæt beholder indtil næste brug.

Opbevaring af masker i en lufttæt beholder, kan opnås ved hjælp af en ziplock pose, en madkasse eller ideelt set med en hygiejnisk beholder beregnet til masker. For at være forberedt og kunne bevæge sig frit, bør man altid have en maske på sig. En hygiejnisk opbevaringsboks eller en pose med luk, kan nemt gemmes væk i enhver håndtaske eller jakkelomme.

En brugt maske kan nemt opbevares uden at komme i kontakt med andre genstande. Når du kommer hjem, kan du putte masken i vaskemaskinen og beholderen i opvaskemaskinen. Herefter kan begge genstande bruges igen.
Hygienische Aufbewahrungsbox für Gesichtsmasken

Anvendelsesområder for ansigtsmasker

Ansigsbeskyttelse er vigtigt på mange forskellige områder. Ikke kun for at skabe en vis atmosfære af sikkerhed, men også for at bidrage til medarbejderens og kundens sundhed. De lette masker kan spille en stor rolle i denne sammenhæng uden at forstyrre det daglige arbejde eller forretningsaktiviteter.

På baggrund af de fordele maskerne byder på, bruges de til mange anvendelser. I supermarkeder, detailbutikker, lægepraksis eller endda i uddannelsessektoren bæres masker i forskellige farver, designs og former. Dette giver dig mulighed for trygt at fortsætte din shopping, undervisning, behandling og rådgivning uden at skulle bekymre dig om smittefare.

Indfør nye standarder i din virksomhed med de forskellige muligheder inden for ansigtsbeskyttelse. Integrer hygiejne og sikkerhed i dit forretningskoncept for at skabe en sikker arbejdsplads og en behagelig atmosfære. Du kan finde flere produkter til personligt beskyttelsesudstyr til din virksomhed her.

VKF Renzel har som virksomhed beskæftiget sig intensivt med emnerne hygiejnebeskyttelse og også de tilhørende juridiske krav. Med vores viden og muligheder inden for vores produkter, vil vi gerne hjælpe dig med at vælge det rigtige produkt til din virksomhed. Send os blot en uforpligtende forespørgsel, og lad dig inspirere af vores gode råd.
luk menu
Gå til top