Et mundbind kan være et supplement til at beskytte dig og dine omgivelser mod dråber, partikler, virus og bakterier, hvis de anvendes korrekt. Det kan derfor være en god ide at have mundbind klar til brug f.eks. ved offentlig transport eller til dine medarbejder som har menneskelig kontakt. Se også vores udvalg af mundmasker og visir her.

Læs videre »

Effektivt bidrag til hygiejne og sikkerhed

Der findes forskellige løsninger til beskyttelse af dit ansigt som beskytter både dig og andre. Sørg for beskyttelse af dine kollegaer ved brug af ansigtsmasker og visir.
Medarbejdere i forskellige erhvervssektorer kommer i kontakt med et stort antal mennesker hver dag. Dette fører uundgåeligt til, at medarbejderne udsættes for smittefare.

I en tid med pandami og virus søger vi løsninger, der skaber et sikkert og trygt arbejdsmiljø. Vi tilbyder en række forskellige produkter som bl.a skillevægge, afspærringsstander, luftrenser og ansigtsbeskyttelse, som er med til at skabe bedre sikkerhed for medarbjderne og kunderne.

Let at bruge og behagelige at have på

For at opnå den bedste beskyttelse af ansigtet kræves det at man bærer en mundmaske eller visir i visse situationer. Derfor er det særligt vigtigt, at masken føles behagelig at have på.
De forskellige produkter er nemme at anvende. Visiret kan f.eks. tages på med en praktisk burrelukning. Den passer perfekt til enhver hovedstørrelse og dækker ansigtet fuldstændigt. 

Med de komfortable elastikker eller bånd, kan du trygt have masken på i flere timer. Mund- og næsemaskerne i stof kan normalt genbruges, da de kan vaskes ved de foreskrevne temperaturer. Små æsker kan anbefales til opbevaring af dine mundbind.
 

Hygiejnisk opbevaring af masker

Et aspekt, der ofte ikke tages i betragtning, når man bærer masker, er opbevaringen af disse. For at opnå den bedst mulige beskyttelse og reducering af smitterisikoen, skal masken opbevares i en æske efter vask.
Det er vigtigt, at du ikke rører ved ansigtsmasken med hænderne før brug uden at rengøre eller desinficere dine hænder grundigt først. Indtil næste brug skal den pakkes så lufttæt som muligt.
Hygienische Aufbewahrungsbox für Gesichtsmasken
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top