Aflastningsmåtter og skridsikre måtter giver dine medarbejdere den nødvendige komfort på arbejdspladsen. De brandhæmmende måtter anvendes ved stående arbejdsstationer, men også som beskyttelsesmåtter på kontoret. Find passende arbejdsmåtter til din virksomhed i vores webshop.
Luk
Filtrer & sorter

til ergonomiske arbejdspladser

på værksted, lager eller kontor

slidstærk

langfristet anvendelse på stående arbejdspladser

fremmer produktiviteten

undgå hurtig træthed med måtter

Arbejdsmåtter: Ergonimiske måtter til værksted & lager

Måtter til arbejdspladsen er designet til at beskytte gulvet, personalet og sørge for sikkerhed. På grund af den positive effekt af måtterne anvendes de på forskellige arbejdspladser. De kan lægges ud ved arbejdsborde eller over store områder. Som forhindrer påvirkninger som følge af lange perioder med stående arbejde.

Ergonomiske arbejdsmåtter består af forskellige plastmaterialer. Materialet giver et behageligt ståsted og dæmper effekten af at gå på det hårde gulv. At stå på hårde gulve i lange perioder er ikke kun mærkbart i form af fodsmerter og hurtig træthed, det belaster også leddene ekstremt, især knæene.

Ergonomiske måtter bruges overalt, hvor medarbejdere står i længere tid. Det er især gældende på værksted og lager, men også i produktionsområder arbejder de ansatte kun primært stående. Gulvene i fabrikshaller er særligt hårde, hvilket er svært at afhjælpe med passende fodtøj.

På længere sigt er det vigtigt at undgå hurtig træthed hos medarbejdere og beskytte deres helbred. Det er den eneste måde at skabe en god arbejdsmoral på gennem sunde og tilfredse medarbejdere. Brug de ergonimiske måtter til at udstyre de stående arbejdsstationer i din virksomhed.
 

Skridsikre måtter for større sikkerhed på arbejdspladsen

Arbejdsmåtter bruges mest på stående arbejdspladser. Det kan være i produktionen, på lageret eller på værkstedet. Ud over stående arbejde er der også forskellige transportgange, hvor forskellige materialer fremskaffes vha. platformsvogne eller plukkevogne.
Disse arbejdsprocesser og tilsvarende gåstier bør ikke påvirke de ergonomiske arbejdsmåtter. Måtterne har en passende tykkelse for at gøre det lettere at stå på arbejdspladserne, dog byder de skrå kanter stadig på nem adgang. Kanterne reducerer risikoen for at snuble.

Måtterne har en skridsikker overflade, der typisk er modstansdygtige over for olie og fedtstoffer. Som skridsikre måtter byder de på yderligere sikkerhed på arbejdspladsen. De affasede kanter gør det også fortsat muligt at transportere varer til anvendelsesområdet.

Med ergonomiske arbejdsmåtter kan arbejdsprocesser foregå som de plejer. Hvis dette ikke er tilfældet for visse processer, skal fladen af arbejdsmåtten reduceres. Dermed er man beskyttet og forhindrer samtidig at påvirke processerne. Vælg skridsikre måtter for at øge sikkerheden på arbejdspladsen.

Udstyr din virksomhed med aflastningsmåtter

Man kender følelsen fra lange dage med stående arbejde eller lange private arrangementer. Når ens fødder gør ondt, giver det en ubehagelig følelse af træthed, som er svær at ignorere og påvirker den måde man arbejder på til en vis grad.

Arbejdsmåtter til arbejdsborde og -stationer er nemme at integrere på samtlige områder. Placer blot de sorte måtter i midten foran arbejdsstationen. Her sørger aflastningsmåtter for en mere behagelig følelse ved stående eller gående arbejde. Hurtig træthed som følge af ubehagelig ståflade undgås hermed.

Oplev effekten af aflastningsmåtter hos dine medarbejdere. Skab bedre forhold for dine medarbejdere ved at beskytte deres helbred. Dette gavner både virksomheden og den ansatte, da benene og især fødderne hurtigt bliver trætte, som kan påvirke humøret og produktiviteten.

Selvom kroppen hurtigt vænner sig til visse forhold, er stående arbejde et langsigtet problem, som belaster leddene og dermed medarbejderens helbred. Brugen af beskyttelsesmåtter kan derfor også forebygge medarbejderens fravær pga. sygdom.
Beskyttelsesmåtte til gulv med tryk

Arbejdsmåtter til kontoret

Arbejdsstillingen og ergonomi har en stor indflydelse på medarbejderens sundhed. Man tilbringer en stor del af sin tid på dette sted og i den tilsvarende stilling, som kan have en stor betydning for helbredet. En ergonomisk arbejdsplads og tilstrækkelig bevægelse er vigtigt for den fysiske sundhed.

Det er derfor også vigtigt at udstyre kontoret med ergonimiske skriveborde og kontorstole. Her fungerer arbejdsmåtterne især som gulvbeskyttelse. Hjulene på de ergonomiske kontorstole, kan belaste gulvet på længere sigt. Stolens mobilitet og bevægelighed begrænses undertiden også af gulvbelægningen.
Det gør det næsten umuligt for stolen at rulle på gulvtæppet. På parket eller laminat beskadiger stolen dit smukke gulv. En arbejdsmåtte til kontoret sikrer bevægelighed af stolen og bidrager til ergonomi på arbejdspladsen. Den pågældende gulvbelægning forbliver samtidig beskyttet på dit anvendelsessted og dermed holdbart på længere sigt.

Få beskyttelsesmåtter til kontorstole i transparent eller med tryk i vores webshop. Med brugen af de transparente arbejdsmåtter forbliver gulvet tydeligt synligt og påvirker ikke lokalets design. På kontorer med høj kundetrafik, er det muligt at få et specialtryk. Da måtterne med et areal på mere end 1 m², fungerer perfekt som reklameflade.
Arbejdsmåtter til stående arbejdspladser

Beskyt medarbejdere og gulve: ergonomiske arbejdsmåtter


Arbejdsmåtter bør være en fast del af udstyret på dine arbejdspladser. De muliggør ergonomisk tilpasning af driften, hvilket kan gøre dine arbejdspladser mere attraktive og produktive. Ergonomiske arbejdsstationer kan hjælpe at skabe et professionelt og hensynsfuldt indtryk på jobansøgere. Derudover mindsker brugen af måtter ved stående arbejdsstationer den hurtige træthed hos medarbejdere.

Ved at bruge måtter mindskes effekten af lange arbejdsdage med stående arbejde. Det betyder, at medarbejderne får bedre vilkår og kan også arbejde mere produktivt. Beskyt dine led og sørg for bedre sikkerhed på arbejdspladsen med skridsikre arbejdsmåtter.

Ved pakkeborde står medarbejdere ofte i mere end  timer i en stående stilling. I store logistikhaller med hårde betongulve kan medarbejderne hurtigt blive trætte. Arbejdsmåtter i et tilsvarende format kan nemt rulles ud foran pakkebordet. Og medarbejderne ville hurtigt opdage en mærkebar forskel i deres daglige, stående arbejde.
Anvendelsen af arbejdsmåtter beskytter også gulvet. På den ene side mod tilsmudsning, på den anden side mod skader forårsaget af belastninger. Måtterne afbøder belastninger og er naturligvis lettere at udskifte end selve gulvet i tilfælde af genstridig snavs. Arbejdsmåtter er desuden nemme at rengøre.

Oplev effekten af ergonomiske arbejdsmåtter, der beskytter dine gulve mod belastning, tilsmudsning og beskadigelse. Man under alle omstændigheder bruge aflastningsmåtter, for at beskytte medarbejderens sundhed. Måtterne har en stor indflydelse på arbejdstilfredsheden uden at påvirke arbejdsprocessen.
 

Kvalitets udstyr til din virksomhed

Ud over beskyttelsesmåtter til gulv tilbyder vi mange andre elementer til at udstyre din virksomhed. De gør det muligt at tilpasse arbejdspladsen til den daglige belastning. Samtidig tilbyder vi forskellige muligheder for at støtte dine medarbejdere i deres daglige arbejde. Invester i ergonomiske arbejdspladser og undgå tunge belastninger med enkle transportveje.

Som producent af forskellige displays leverer vi et bredt udvalg af kontor- og forretningsudstyr. Opdag vores enkle arbejdsmåtter til kontor, værksted eller lager. Alternativt kan vi også tilbyde arbejdsmåtter med tryk. Vælg beskyttelsesmåtter til gulv med eller uden tryk.

Drag fordel af de afgørende fordele ved en ergonomisk arbejdsmåtte i din virksomhed. Vælg måtten i det format du har brug for! Vi hjælper dig gerne med at vælge en passende arbejdsmåtte til dit kontor eller din stående arbejdsplads. Du er velkommen til at kontakte os!
luk menu
Gå til top