Brug vores etiketholdere til mærkning af dit lagerområde. Find nemt de passende etiketholdere her online eller få rådgivning fra vores salgsteam.

Vores udvalg er til din fordel!

  • Stort farveudvalg
  • Individuelle længder
  • Direkte fra producenten
  • På lager
  • Udformning af specialløsninger er muligt
  • Alt under ét tag: udvikling, produktion og efterbehandling

Luk
Filtrer & sorter

Etiketholdere til mærkning på dit lager

Etiketholdere sørger for et godt overblik på dit lager. Placer dem eksempelvis direkte over dine lagerpladser, for at gøre det nemt at fordele og plukke de lagerførte varer.

De transparente frontpaneler sørger for et klart udsyn til etiketterne. Samtidig er de godt beskyttet mod støv og snavs. Frontpanelet er direkte forbundet med bagpanelet.

For at indstikke etiketter, skal du blot folde frontpanelet ned. Sæt papiretiketten i, slip frontpanelet og etiketten forbliver på plads.

Bagpanelet er som frontpanelet typisk transparent, så det kan placeres diskret på hylden. Ønsker du bagpanelet i dine CI-farver? Vi tilbyder også individuelt udformede bagpaneler.

Ud over de klassiske hvide papirindstik tilbyder vi også farverige indstiksstrimler. Disse fås på rulle i forskellige standardfarver.

Den passende holder til alle hylder

Find den passende holder til din hyldetype. Vi har etiketholdere med forskellige muligheder for fastgørelse. De mest almindelige fastgørelsesformer omfatter selvklæbende etiketholdere.Hvilken slags tape til hvilken anvendelse?

 
  • Fleecetape: Standardtape til alle permanente anvendelser på glatte, polære overflader
  • Skumtape: Tape til alle permanente anvendelser på glatte, samt ru overfladet
  • Tekstiltape: Universaltape til alle permanente anvendelser på glatte, ru samt fibrøse overflader

Etiketholdere med magnettape er et populært alternativ til fastgørelse på metalhylder. De magnetiske etiketholdere kan nemt placeres hvor som helst og fjernes igen uden besvær.

Etiketholdere af forskellige materialer

Vi tilbyder ikke kun etiketholdere med forskellige fastgørelser, men også i forskellige længder og højder. Også med mulighed for at få etiketholdere specialfremstillet i forskellige farver. Derudover har vi også udvidet vores sortiment til at omfatte materialet PET. Opdag her vores alternativer af PET og Rezyklat.

høj UV-beskyttelse

særlig lang levetid

frit udsyn til etiket

Find passende etiketholdere til alle førende systemer i vores webshop. Vi tilbyder præcist tilpassede profiler, eksempelvis til metalhylder og Lindereoler. Uanset om det er til glas- eller træhylder eller til fastklæbning på diverse hyldetyper. Vi har etiketholdere til alle slags hylder.


Vi rådgiver dig gerne om planlægningen og om at vælge den passende forkant.
luk menu
Gå til top