Med LED bannerlys og reklamelys øger du synligheden af din reklame. Især inden for udendørs reklame betyder det en højere opfattelse af dine bannere og reklameskilte. Nedenfor finder du vores udvalg af udendørs facade belysning / spotlight. Vælg et LED spotlight med beslag, og øg effekten af dit reklamebudskab!

Luk
Filtrer & sorter

Udendørs belysning til din reklame

Vi anbefalder stærkt brugen af belysningssystemer til udendørs reklamer. Dagslyset begrænser ofte den tid din reklame er synlig for seerne. Især om vinteren bliver dagene kortere og kortere, og din reklame bliver derfor mindre og mindre synlig. Med energibesparende LED belysning sikrer du at din reklame opnår den maksimale opmærksomhedsværdi.

Gør din reklame synlig døgnet rundt med intelligent belysning. Det betaler sig at anvende belysning i højt befærdede områder med mange mennesker. Her kan du nå ud til et stort antal mennesker på kort tid. Anvend vores systemer med lys til dit facadeskilt, dine reklamebannere eller dit firmaskilt.

Vi har et udvalg af forskellige systemer til udendørs belysning af din reklame. Nem montering med LED spotlights med beslag eller de visuelt tiltalende facadelys. Brug belysningen i kort tid på messer, events eller til yderligere kampagner. Systemerne overbeviser med deres lysstyrke og den bemærkelsesværdigt lave vedligeholdelsesindsats.

Derudover byder vores bannerbelysning og reklamelys på alle fordelene ved moderne LED belysning. Disse fordele omfatter homogen belysning, høj effektivitet og lang levetid. Afhængigt af dine behov for lys, findes der altid en teknologi med det ønskede resultat. Vi støtter dig gerne i valg af systemer til bannerbelysning.

Forbedret branding effekt

Til udendørs og indendørs reklamebelysning

Bedre opfattelse af reklamer

Udendørs og indendørs reklamebelysning med LED displaylampe

Belysning tiltrækker specifikt opmærksomheden hos dine kunder eller besøgende. Din reklame præsenteres professionelt og attraktivt. Dette resulterer i en bedre opfattelse og en bedre ekstern effekt af din virksomhed. Det objekt der oplyses, kan derved skille sig ud i nærheden af andre bannere eller skilte. 

LED bannerbelysning er ikke kun anvendelig udendørs. Med vores LED displaylamper har du også mange muligheder for indendørs brug. På denne måde kan der trækkes en rød tråd gennem din opsætning af lys både indendørs og udendørs. Se vores udvalg af LED spotlights og LED projektører til indendørs eller udendørs brug.

Udendørs reklamebelysning

Vores systemer til belysning af udendørs reklame sikrer, at din udendørs reklame er tydeligt synlig. Anvend spotlights til at oplyse dine reklamebannere jævnt eller brug reklamelys til at oplyse parkeringspladser eller indgangspartier. Opsæt et facadelys på dine reklameskilte for bedre synlighed og en opfattelse af bæredygtighed for besøgende og kunder.

Indendørs displaybelysning

Belysningssystemerne sætter dine varer, bannere, plakater eller displays i rampelyset. Den respektive belysning er nem at montere og byder på en høj reklameeffekt. Med LED displaylamper har du mulighed for at rette kundernes opmærksomhed specifikt mod dig.

LED reklamelys: veloplyst udendørs reklame

Sørg for at din udendørs reklame bliver en succes ved at anvende spotlights, projektører og reklamelys af høj kvalitet. Vælg spotlights med drejelig eller fast forlængerarm, eller vælg et dekorativt facadelys. Vi tilbyder forskellige løsninger til belysning af din udendørs reklame. Find de rigtige reklamelys og displaylamper i vores webshop.

I vores sortiment finder du forskellige lamper, der fremviser dine informationer eller reklamebudskaber perfekt. Det betyder, at din reklame vil blive bedre bemærket, og at folk hurtigere kan finde relevante oplysninger. Anvendelsesområderne omfatter bannerbelysning, bannerrammer og skilte. Til disse displays kan du vælge mellem forskellige LED systemer. 

Find spotlights med 30W eller 50W til projektører med et strømforbrug på 150W. Vælg en af de tilbudte farver af lys, og vælg spotlightet med den passende forlængerarmslængde. Kombiner de enkelte spots til det komplette belysningsystem til dit udendørs område. Hos os finder du de passende systemer til små, mellemstore og store reklamearealer.

Ud over systemerne til ophæng på væg, har vi også andre reklamelys at tilbyde. Blandt disse finder du modeller til montering på spær. Fritstående udendørs spotlights giver også et fantastisk lys til din reklame. Vælg en af vores reklamelys for mere synlighed og en stærre rækkevidde udendørs.

Skiltebelysning med LED moduler

Med vores facadelys i en ramme af rustfrit stål, kan facadeskilte og indgange belyses stilfuld. Du får en diskret, men effektiv belysning med en diameter på kun 55 mm til din reklameplads. En holder af rustfrit stål er her kombineret med et hus af brudsikkert polycarbonat. Du kan forbinde flere skiltebelysninger sammen eller bruge dem enkeltvis for at fremhæve dine skilte på en smart måde.
Schild Beleuchtung im Außenbereich bei Tageslicht
Reklame Beleuchtung außen mit LED Lichtlinie

Displaylampe til messer, produktdisplays og meget mere

Indendørs anvendes reklamelys typisk på messer eller i kombination med produkt- eller reklameudstillinger. Beslagene kan monteres på væggen eller på spær. Monteringen er hurtig og ukompliceret. Herefter kan du justerer spotlightets hældning med beslag afhængigt af modellen.

Især på messer spiller reklamelys og displaylamper en afgørende rolle. De giver ikke kun en ekstra lyskilde på standen, men sikrer også en professionel messeoptræden for din virksomhed. Forskellige banner eller segmenter af udstillingsstanden kan belyses professionelt og i høj kvalitet.

Ved hjælp af vores travers/truss tilbehør kan LED spotlights placeres sikkert og omhyggeligt på messestanden. Tiltræk kundernes opmærksomhed på din stand på afstand ved at anvende LED reklamelys.

Udnyt effektiviteten af LED modulerne til din produktpræsentation. Brug reklamelysene til præsentation i butikken eller ved arrangementer. Displaylamperne giver bedst sælgende produkter eller nye introduktioner det spotlight, de fortjener.

Se vores udvalg af reklamelys og displaylamper til indendørs og udendørs brug. Nu kan du præsentere bannere, skilte, messestande eller produkter professionelt. Vi hjælper dig gerne med at vælge det det spotlight, som lever op til dine krav.
luk menu
Gå til top