Bannerramme plug-in system "Big-Bag" af stål

{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
100 % genuine reviews
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}
Bedøm nu ({{ overallReviewCount }}) BedømmelseBedømmelser
Huskeliste

Downloads

Produktdetaljer

  • fritstående rammedisplay til brug over paller
  • kan bruges på 1 eller 2 sider
  • fås med eller uden banner
  • individuelle mål ved forespørgsel
Varedetaljer »

Produktspecifikationer

Varenummer

Produktbeskrivelse

Præsenter dit reklamebudskab effektivt og iøjnefaldende med bannerramme plug-in systemet "Big-Bag" af stål. Dette fritstående rammedisplay er specielt udviklet til brug over paller. Den særlige fodform gør det nemt at skubbe den ind under paller, hvilket sørger for stabilitet og sikkerhed. Bannerramme plug-in systemet "Big-Bag" er fremstillet af slidstærkt, varmgalvaniseret og robust stål, og viser sit værd selv i krævende udendørs områder. Det kan bruges på en eller to sider, og er derfor velegnet til en lang række forskellige præsentationsformål. Standardstørrelsen er designet til brug over tre paller - specialstørrelser fås dog ved forespørgsel.
Banneret fastgøres ved hjælp af spændestropper, der er fastgjort til rammens gennemtræksøjer (medfølger ikke). Det muliggør hurtig og nem udskiftning af banner. Systemet fås med eller uden banner.

Afhængigt af dine anvendelsesbehov kan du vælge det ønskede materiale og den passende efterbehandling. Du har valget mellem

PVC-frontlitbanner
De trykte reklamebannere af lukket PVC-Frontlit-materiale er ideelle til brug på udendørs områder. Med deres stærke stof er de ekstremt rivebestandige og vaskbare! Takket være standardmaterialets særlige overflade kan billeder i høj opløsning trykkes i fotokvalitet og fremhæve dit reklamebudskab perfekt.

PVC-blockoutbanner
Det særlige ved blockout-reklamebannere er det specielle barrierelag. Denne "sorte kerne" sørger for absolut uigennemsigtighed og forhindrer 100 % af lyskilderne i at skinne igennem. Ud over 1-sidet tryk, er 2-sidet digitaltryk også muligt.

Tilbehør

Se mere ...

Kunder, der købte denne vare, købte også

Se mere ...

Bedømmelser

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
100 % genuine reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Har du allerede købt produktet? Hvad synes du om det?

Varianter

Varianter Version Varenummer Art.-nr. Pris
uden digitaltrykbanner uden digitaltrykbanner 15.0036.156 6.300,00 DKK* til varen »
inkl. PVC-Frontlit presenning, 450-500 g/m² inkl. PVC-Frontlit presenning, 450-500 g/m² 15.0036.173 6.565,00 DKK* til varen »
inkl. PVC-Blockout-presenning, 600-650 g/m² inkl. PVC-Blockout-presenning, 600-650 g/m² 15.0036.174 6.890,00 DKK* til varen »
luk menu
Gå til top