Luk
Filtrer & sorter

Udstil, informér og reklamér på tiltalende vis

Ønsker du og din virksomhed at præsenteres på bedste vis? Dette omfatter også ordenlig og attraktiv udstilling af indlæg. Uanset om de er informative, salgsfremmende eller af anden natur. Gulvdisplays sørger for en attraktiv videreformidling af dit indhold. De kan opstilles fleksibelt i salgslokaler, på messestande eller i receptioner.

Gulvdisplays anbefales pga. deres nemme placering. De bruges overalt, hvor man ønsker at reklamere og informere. Med deres hurtige opsætning og høje stabilitet egner de sig ike kun til langvarig brug. Vores modeller anbefales også til gentagne, spontane og korte anvendelser.

Derudover kan du også med kort varsel gøre opmærksom på information, tilbud eller specifikke situationer på en tiltalende og iøjnefaldende måde. De forskellige gulvdisplays sørger for et større kendskab til infoindlæggene. Dermed bliver forbipasserende og kunder gjort opmærksomme på opslaget i en ideel synshøjde.

De forskellige udstillingsdisplays og infotavler har plads til indhold af forskellige størrelser. De klassiske DIN-formater, som A4, A3 eller endda A1 er nemme at indsætte. Der er også plads til flere indlæg på samme tid. Det er dermed også muligt at med flersidet eller mere omfattende præsentation.

Den simple klikramme teknologi eller indskub i de diverse displays gør det nemt at udskifte printmediet. Kortvarie ændringer eller tilpasninger er derfor mulige inden for kort tid. Den respektive profil holder indlæggeme på plads. Samtidig er papirindlæggene beskyttet mod ydre påvirkninger som tilsmudsning.

 

Få mere opmærksomhed fra kunder

Med vores gulvstandere til infoark, displays til plakater og infodisplays kan du designe dine forretningslokaler på en kundevenlig og salgsfremmende måde. Deres elegante og attraktive design vækker interessen hos dine kunder. Samtidig præsenterer displayet din virksomhed professionelt.

Uanset om det er som vejviser i indgangsområder, til produktbeskrivelser på messer, til prismærkning i salgslokaler eller som infotavle ved arrangementer. Der er ingen grænser for anvendelse. Sørg for at dine kunder, besøgende og gæster altid er velinformerede.
Gulvdisplays og gulvstandere i forskellige formater
I sammenligning med konventionelle plakatlommer eller selvklæbende lommer, genererer gulvstandere normalt mere opmærksomhed. Pga. deres effektive placering bringes displayene i direkte kontakt med kunder og forbipasserende. De konfronteres direkte med budskabet af indlæggene. Det fører til effektiv mærkning af information, reklame eller endda priser.

Men hvordan finder du en passende model til dit anvendelsesområde? Reklamedisplays tages i brug overalt. De er grundelementer i butiks- og erhvervsudstyr samt en vigtig del af salgsfremme. Med de forskellige egenskaber er displayene mere eller mindre anbefalede til din virksomhed.

Leder du efter en model, som kun er til indendørs brug? Gulvdisplays er ikke kun et ægte blikfang i salgslokalet. På udendørs områder skaber de interesse som fortovstavler eller A-skilte, og kan gøre et stort antal af mennesker til potentielle kunder.

Ud over storfladet reklame spiller flersidet præsentation også en rolle for nogle virksomheder. En x-sidet udstilling kan tiltrække flere kunders opmærksomhed på samme tid. Belysning kan også tages i brug for at skabe yderligere interesse. Med LED belyste plakatstandere oplyses indholdet optimalt. De forskellige infodisplays kan bruges til storfladet reklame eller til at udstille mere indhold samtidigt.

De forskellige versioner af gulvdisplays sørger for, at dine opslag får ekstra interesse fra kunder og besøgende. Eksemplarerne er velegnede for at henvende sig til en bestemt gruppe, såvel som til massemarkedsføring.
 

Vores produkter til dit anvendelsesområde

Vores produktsortiment byder på et stort udvalg til din salgsfremme. Ud over klassiske info-standere, udstillingsstandere og reklamesøjler kan du også finde formskønne staffelier. Sortimentet byder på utallige designs og præsentationsflader.

Infostandere kan tages i brug til ethvert formål. Infodisplays fyldes hurtigt med nye opslag og fungerer optimalt som vejviser, henvisningsskilt eller som reklamemedier. Indholdet kan vises optimalt i forskellige retninger.

Vores mæglerdisplays er især velegnede til ejendomsmæglere. Med op til 20 indstikslommer kan der vises et stort antal af forskellige indhold. Displayene med sølveloxeret overflade passer hurtigt ind i alle omgivelser.

Klassiske plakat- og skilteformater kan nemt finde plads i de mange gulvdisplays. Plakatstandere eller A-skilte er dog bedst egnede til dette formål. På udendørs områder kan man også bruge A-skilte og Windsigns som permanent reklame.

Derudover er pallestandere også velegnede til udendørs områder. Stellet kan anbringes direkte på pallen og befinder sig derfor i umiddelbar nærhed af produktet. Derfor anbefales pallestandere også til attraktiv prismærkning.

Mens de hidtil nævnte displays har plads til plakater, har vi også et udvalg af staffelier som kan designes individuelt. Kridttavlerne på staffelierne kan frit tilpasses med kridtmarkører. Pga. den nemme rengøring af tavlerne kan der på ingen tid reklameres for nyt indhold eller nye tilbud.

Staffelierne fås i forskellige størrelser, hvorpå kridttavler af træ eller plast kan placeres. De tages ofte i brug på udendørs områder som fortovstavler. Denne type af gulvdisplays står primært for en naturlig præsentation og et frit design.
 

Tilpassede gulvdisplays med tryk

Vi er producent af de forskellige gulvstandere og kan udføre dit display med tryk eller tekst efter dine ønsker. Et tryk på topskiltet eller rammen på gulvdisplayet sørger for yderligere kendemærkning af din virksomhed. Navne, logoer, farver eller andre tryk kan nemt lade sig gøre.

En yderligere modifikation kan realiseres med ekstra tilbehør. På den ene side får du udstyr til grundudstyret samt yderligere artikler. Brochurerum, brochureholdere og indstikslommer fuldender din reklametilstedeværelse. Ud over de viste reklamer eller henvisninger kan der også reklameres for flyers.

De giver de forbipasserende noget at tage med sig, som vil minde dem om din virksomhed over endnu længere tid. Blisterkroge kan bruges til at tilbyde produkter, giveaways eller hygiejneartikler. Displayene kan også udvides med ekstra reklameflade. Yderligere bannere, klikrammer samt indstiksrammer kan hurtigt sætte på.

Som udvidelser til grundudstyret kan dit display udvides med frontplader, bundplader eller reserveelementer. Folierne i det passende format sørger for, at dine indlæg er beskyttet. Med ekstra bundplader kan du udstyre dit infodisplay perfekt.

Lad os rådgive dig om dine muligheder. Med et bredt udvalg af tilbehør og muligheder for tryk står intet i vejen for eksklusiv tilpasning. Hvis du har spørgsmål om gulvdisplays eller har brug for hjælp til designet, står vi altid til rådighed.
luk menu
Gå til top