Luk
Filtrer & sorter

Reklamér effektivt og tiltræk opmærksomhed

Reklamer er typisk kun så effektive, som det medie som gengiver dem. Det analoge reklameindhold består af plakater, billboards eller endda informationsskilte. Det er derfor vigtigt at finde det rette display til dine reklameforanstaltninger. Dette skyldes, at placeringen samt lokationen af reklamen også spiller en stor rolle for dens tilstedeværelse.

Kunden skal mødes med interessant reklameindhold. Desuden er det afgørende, at vælge den rigtige placering til dit indhold. På indendørs områder er det vigtigt at henlede kundens opmærksomhed på bestemte produkter eller tilbud. Ofte er informations- eller reklameindholdet opsat på borde og diske.

På udendørs områder bliver de forbipasserende overbevist af dit reklameindhold inden de træder ind i din restaurant, virksomhed eller butik. Ved at placering af displays foran indgangspartier eller ved områder med høj traffik, er det muligt at opfange potentielle kunders opmærksomhed.

Displays i specialformater anvendes ikke kun til reklameformål, men også til fremvisning af information og vigtige meddelelser. Med forskellige indstikshøjder, materialer og tilpasninger har du utallige muligheder for at tilbyde og fremvise reklameindhold. Med disse reklamedisplays kan du præsentere dine reklamebudskaber i butikker, restauranter og ved salgsstederne på bedste vis.
Transparenter L-Ständer als klassischer Werbeaufsteller
Plakatständer als Werbeständer
Werbeaufsteller für Makler

Attraktivt borddisplay eller stabil reklamestander?

Ligesom der findes forskellige ophæng, findes der også forskellige displays og reklamestandere. De forskellige POS displays kan groft sagt opdeles i to kategorier; borddisplays til anvendelse på borde og diske, samt gulvdisplays i forskellige udformninger og designs.

Borddisplays kan opsættes hvor som helst, på alle møbler i din butik eller virksomhed. Udvalget af de forskellige materialer sikrer, at reklamedisplayet passer perfekt til din indretning. De forskellige indstik er optimalt beskyttet. Dette giver dig mulighed for at reklamere og annoncere for tilbud, services eller begivenheder i øjenhøjde med kunder og interesserede.
 
Displayene er også velegnede til effektiv formidling af information. Displayene sikrer en præsentation af indholdet i høj kvalitet. Transparente displays byder på det bedste overblik, samtidig med at de beskytter de trykte medier mod ydre påvirkninger.

Efter brug, kan indstik nemt fjernes og udskiftes. I de fleste tilfælde bliver indholdet udskiftet ved indstik, hvilket betyder at de indsættes fra siden eller ovenfra. Klikrammer er dog en undtagelse. Her skiftes indholdet ved at åbne og lukke rammedelene.

Yderligere fås klikrammer også som A-skilte. De fritstående gulvstandere fås også i forskellige størrelser og formater. De forskellige artikler anvendes som skilte, informationstavler eller også til prismærkning. Plakater og billboards er i de fleste tilfælde beskyttet af en beskyttelsesfolie.

Blandt reklamestandere findes der flere og flere vandafvisende eksemplarer. Du kan derfor trygt anvende disse displays til udendørs brug, hvor du kan gøre de forbipasserende opmærksom på din virksomhed med attraktive plakater, billboards og ophæng.
 

Et reklamedisplay med de rigtige egenskaber

For at din reklame skal tiltrække forbipasserende eller kunder, skal reklamedisplayet være udstyret med forskellige egenskaber, som stemmer passer til anvendelsesstedet. Ved anvendelse til inden- og udendørs brug, er der et par andre egenskaber du skal overveje. 

Hvad er bedre end ét reklamedisplay? Flere reklamedisplays! Derfor tilbyder vi forskellige artikler, som kan bruges til flere anvendelser. Der findes ikke kun to-, men også tre- og fire-sidede modeller. Dit reklamebudskab kan således udstilles i forskellige retninger for at appellere til flest muligt.

Desuden er der muligheder for tilpasning af dine artikler. Reklamedisplayene kan fås i portræt- eller landskabs format. Nogle af artiklerne kan endda anvendes i begge retninger, for at tilpasse reklamedisplayet ideelt til indstikket eller ophænget.

Forskellige materialer gør det store udvalg af reklamedisplays og reklamestandere perfekt. Ud over en række lette og praktiske modeller fremstillet af plast, kan du også få naturlige udgaver fremstillet af naturlige materialer. Er du på udkig efter egenskaberne som plasten har at byde på, men i et naturligt design?

Opdag de praktiske skifertavler af plast, som imponerer med deres lethed og robusthed. Samtidig kan du skrive og tegne på tavlerne med Illumigraph, til anvendelse som kridttavle. Tavlerne fås som de klassiske L-standere eller som menutavler. Det naturlige design er fuldendt i kombination med et staffeli eller en holder af træ.

Ud over farve og pris er formatet et vigtigt kriterium, når du skal udvælge en vare. Displays i DIN A0, DIN A1, DIN A2, DIN A3 og DIN A4 er en del af standardsortimentet. Der findes også forskellige tilpasninger i formaterne. Klik på format i filtrene over produkterne, og søg i sortimentet efter det ønskede format. 

Beslut dig for om du skal vælge et borddisplay eller gulvstander. Lad dig inspirere af et bredt udvalg af produkter. På forespørgsel fremstiller vi gerne eksklusive specialfremstillede produkter. Kontakt os endelig hvis du er i tvivl om processen eller produkt.
luk menu
Gå til top