Brochurestativ "Ejendomsmægler III" med topskilt

Varenummer: 50.0088.4
Huskeliste

Downloads

Produktdetaljer

  • brochurestativ til ejendomsmæglere
  • inkl. utrykt topskilt
  • med 12 brochurerum "Apollo"
  • til brochurer i A4 højformat
  • fylddybde pr. rum: 30 mm
  • direkte fra producenten
  • individuelt design af topskilte fra 1 stk.
  • individuel fremstilling muligt fra 1 stk.
Varedetaljer »

Produktspecifikationer

Varenummer

Produktbeskrivelse

Vores brochurestativ "Ejendomsmægler III" med topskilt og 12 rum er ideel til ejendomsmæglere, banker, bilforhandlere eller virksomheder, som ønsker at udstille mange flyers og brochurer på samme tid. Oplysninger om leje eller ejendomskøb præsenteres bedst muligt med det fritstående brochurestativ.

Grundstellet på brochurestativet består af sølvanodiserede 20 x 30 mm firkantprofiler af aluminium, som sørger for den nødvendige stabilitet. De glasklare brochurerum "Apollo" af polystyren hænges over de integrerede rundstænger vha. en ophængsadapter. Brochurestativet er udrustet med 12 brochurerum, hver med en fylddybde på 30 mm. De forhøjede sider stabiliserer desuden dine flyers og brochurer, og præsenterer dem effektivt. Vælg selv hvilke flyers og brochurer som skal stilles til rådighed for kunden. Med dette display er det muligt at præsentere mange forskellige reklameflyers på samme tid og på en visuelt tiltalende måde. Infodisplayet er designet til langvarig brug på indendørs områder og imponerer med sin fremragende forarbejdning.

Et andet højdepunkt ved dette brochurestativ er topskiltet (uden tryk), som er inkluderet i leveringen. Topskiltet vækker yderligere interesse hos kunden. Det hvide topskilt leveres som standard uden tryk. Reklamepladsen kan valgfrit trykkes med dit logo eller dit reklameslogan med vores eget trykkeri. Fordelen ved et topskilt med eget design er indlysende: Det vækker yderligere interesse for dine reklamebrochurer hos kunderne. Vi sender dig gerne et tilbud på det individuelt trykte topskilt ved forespørgsel.

Denne flyerstander er især kendetegnet ved sin mangfoldighed. Som producent kan vi udvide eller modificere displayet efter dine ønsker, f.eks. ombygning til en hængende version, udvidelse med ekstra brochurerum, til udendørs brug med vandafvisende brochurerum, individuelt tryk på topskiltet og meget mere. Vi kan også producere i forskellige indstiksformater. For yderligere individualisering kan brochurestativet også fås med enkelt- eller flerfarvet tryk. Forespørg gerne ved interesse og vi sender dig et tilbud. 

Flere artikler til ejendomsmæglere: (eksempelvis vores informationsstander "Broker", vandafvisende klikramme "Broker" eller infodisplayet "Ejendomsmægler III")

Reservedele

Se mere ...

Bedømmelser

Bedømmelser

{{ review.oxfname }} har bedømt:
Bedømmelse for vare:
svar:

Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
luk menu
Gå til top