Brochurestativ "Madera - M"

Varenummer: 50.0089.38
Huskeliste

Downloads

Produktdetaljer

  • elegant brochurestativ til indendørs brug
  • materialekombination af træ / akryl / aluminium
  • med 6 hylder til A4 brochurer i højformat
  • fylddybde pr. rum: ca. 35 mm
Varedetaljer »

Produktspecifikationer

Varenummer

Produktbeskrivelse

Vores brochurestativ "Madera - M" er den perfekte måde at præsentere dine brochurer stilfuldt, overskueligt og altid inden for rækkevidde.

Ved præsentation af dine brochurer, handler det ikke kun om stativets funktionalitet, men også om designet. Brochurestativet skal jo opfordre dig til at tage dine brochurer frem og ikke blive en støvfanger. Derfor er ikke kun et fornuftigt design, men forarbejdningen af materialet er også meget vigtigt for os. Moderne design og individuelle, bæredygtige materialer er trods alt en måde at score point hos kunderne på, især i denne tid. Derfor er dette brochurestativ i vid udstrækning fremstillet af naturlige, vedvarende råmaterialer.

Dette dobbeltsidede reklamedisplay er beregnet til permanent indendørs brug, f.eks. på messer, i virksomhedens lobby, i venteværelser eller i salgslokaler. Uanset om det er simple foldere, brochurer eller lettere kataloger, kan denne stativ udstyres med dit reklamemateriale op til en fylddybde på 35 mm. De 6 dobbeltsidede rum i A4 højformat giver et komplet overblik over de brochurer og foldere, der opbevares indeni.

Det elegante, lyse træ og de elegante rum af akryl, giver displayet et moderne og samtidig tidløst design. Fokus på brugen af holdbare og robuste materialer med dette gulvdisplay.

Dette fritstående brochurestativ er et blikfang i enhver virksomhed og henleder kundernes opmærksomhed på dine reklamefoldere.

Ofte købt med

{{ product.tabs.bundle.article_bundle_quantity }}x
{{ bundleItem.BASKET_QUANTITY }}x
I alt
(3.306,25 DKK inkl. moms)

Bedømmelser

Bedømmelser

{{ review.oxfname }} har bedømt:
Bedømmelse for vare:
svar:

Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
luk menu
Gå til top