Cykler er stadig et af de mest populære transportmidler. Det betyder, at dine kunder ikke kun kan komme til dig til fods eller i bil, men også på cykel. Vores holdbare cykelstativer med reklame byder ikke kun dine kunder på et sikkert sted at parkere deres cykler, men skaber også opmærksomhed for din virksomhed som et iøjnefaldende reklamemedie.
Luk
Filtrer & sorter

Robuste cykelstativer med stor reklameflade som reklamemedie

Iøjnefaldende cykelstativer er langtfra kun iøjnefaldende for cyklister. I indre byområder med mange fodgængere og cykler, er en cykelparkering en af de mest effektive reklamepladser. Det bemærkes af cyklister, som søger et sikkert sted at parkere deres cykler, og naturligvis også af forbipasserende på gåben. Succesfulde reklamemedier har altid formået at forbinde folks hverdagsliv med et attraktivt reklamebudskab. Dette budskab opfattes "tilfældigt" og gemmes derefter i hukommelsen. Derfor er cykelstativer med reklamer af høj kvalitet en lovende reklamepartner.
 

Forskellige cykelstativer til enhver anvendelse

Hvis du er på udkig efter et fleksibelt reklameareal, er et cykelstativ med reklamer i en vandafvisende klikramme i aluminium det bedste valg. Reklameplakaterne kan hurtigt og nemt udskiftes. Aluminiumsprofilerne foldes ud, det gamle indhold fjernes, den nye plakat indsættes, profilerne foldes sammen, og færdig! Da man med dette cykelstativ kan "parkere" fra begge sider, er det en fordel at bruge den dobbeltsidede klikramme i aluminium i DIN A1 landskabsformat (medfølger i leveringen) med to, eventuelt forskellige plakater. En stor, dobbeltsidet, vandafvisende klikramme i aluminium i DIN A1 portrætformat, er også inkluderet i cykelstativet med generøs afstand mellem beslagene, så selv mountainbikes med bredere dæk kan parkeres. I vores udvalg af cykelstativer finder du helt sikker et, der passer til din virksomhed: en service for dine kunder og som en reklamepartner for dig!
luk menu
Gå til top