Flag til udendørs brug Flagstangen er en populære genstand inden for reklameteknologi/udendørs reklame. Det anvendes til at hejse flag. Reklameflagets hejses ved hjælp af en hejseanordning (ofte en håndsving, et reb eller en remskive). Dette gør flaget med reklamebudskabet eller virksomhedens logo synligt på lang afstand. Flagene, som er i konstant bevægelse på grund af vinden, tiltrækker opmærksomhed og forbliver i hukommelsen. En flagstang med udligger sikrer, at dit flag forbliver hævet og synligt, selv på vindstille og regnfulde dage. På stormfulde dage kan en flagvægt holde flaget "på plads".
Luk
Filtrer & sorter

Med disse flagstænger kommer du højt i sky

Man ser dem foran sportspladser, ved arrangementer, foran virksomheder, på offentlige lokationer eller endda i vejkanten: Flagstænger, hvor små og store flag hejses højt op i luften. Ved anvendelse af en flagstang bliver flagene iøjnefaldende og imponerende reklamemedier og kan - afhængigt af flagstængernes størrelse - ses på lang afstand. I vores webshop finder du et bredt udvalg af forskellige flagstænger: enten med indvendig eller udvendig lineføring, samt flagstænger med eller uden udligger. Med en flagstang fra vores online sortiment vælger du en imponerede kvalitet, holdbarhed og funktionalitet. Aspektet omkring sikkerhed, er også et meget vigtigt kriterium for de mobile flagstænger.
 

Flagstænger med indre og ydre hejseanordning

Flagstangen "Classic" i aluminium er en meget udbredt model, der enten kan fastgøres med jord- eller vippebeslag. Med en indre lineføring og et bekvemt håndtag, er den sølvanodiserede flagstang den ideelle flagholder til flag, der skal ophænges 10 m over jorden. Flagstangen med hejs og ydre lineføring muliggør hurtig udskift af flag. Stangen fås i længder på 6,7 og 8 m, og er monteret uden jordspyd. Den udendørs flagstang er udviklet specielt til udendørs anvendelse: den mobile flagstang med udligger kan justeres til fire forskellige længder og er udstyret med en plastfod, som kan fyldes med sand eller vand. 
 

Den rigtige holder til ethvert flag - Flagstænger i alle variationer

Har du fundet din favorit? Vælg den flagstang, der bedst understøtter og præsenterer dit flag. De såkaldte stationære stænger som skal stå fast, har behov for et solidt fundament. Som normalt fås med de flagstænger som købes. Flagstænger, der kan skifte anvendelsessted - de mobile falgstænger - leveres normalt med de tilsvarende elementer til fastgørelse i jord. Brug vores online tilbud, og vælg din favorit.
luk menu
Gå til top