Fjederramme af aluminium med krokodillenæb

Varenummer: 50.0312.1
Huskeliste

Downloads

Produktdetaljer

  • billigt og let: ideelt til butikker
  • hurtig udskiftning af plakater pga. krokodillenæb
  • foldfri montering pga spændefjedre
  • kan monteres i høj- eller tværformat
  • inkl. 2 ophængsøjer i grå plast
  • tilgængelig i andre formater ved forespørgsel
Varedetaljer »

Produktspecifikationer

Varenummer

Produktbeskrivelse

Denne fjederramme af sølvanodiserede aluminiumprofiler og indsættelige grå plasthjørner, er kendetegnet ved sin særdeles lette konstruktion. Med sin lave vægt, er denne fjederramme ideel til hurtig og nem montering, f.eks. i butiksvinduer eller til fritstående brug i dit salgslokale med de valgfrit tilgængelige fødder.

Pga. den anvendte plug-in teknologi kan fjederrammen opsættes hurtigt. Motivet kan nemt og hurtigt udskiftes med de tilhørende krokodillenæb, de anvendte fjedre strækker desuden din plakat så din plakat præsenteres uden folder. Vores fjederrammer leveres som standard med 2 grå plastophæng til ophæng i loft eller vindue. Fås også med fødder i akryl, som også garanterer individuel brug som display. Et andet alternativ til montering, er de tilgængelige sugekopper som muliggør montering på glatte overflader som f.eks. butiksvinduer.

Plakatrammen leveres adskilt og således pladsbesparende, for at spare pakkemateriale af hensyn til forsendelse. På den ene side sparer det pakkemateriale, og på den anden side fylder fjederrammen mindre i pakkeleverandørens køretøj.

Ved forespørgsel kan fjederrammerne også fremstilles i andre formater (mulige formater: A0, A1, A2, A2, A3, A4) - vi giver dig gerne et individuelt tilbud.

Tilbehør

Se mere ...

Bedømmelser

Bedømmelser

{{ review.oxfname }} har bedømt:
Bedømmelse for vare:
svar:

Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
luk menu
Gå til top