Med fjederrammer i aluminium kan dine reklamemedier præsenteres krølfrit og uden folder.
Luk
Filtrer & sorter

Nem præsentation af dine reklamemedier

Fjederrammer er rammer af aluminium, som udspænder plakater og billboards ved hjælp af spiralfjedre. Reklamemedierne præsenteres dermed krølfrit og uden folder. Rammen er fremstillet af en ovalrørsprofil, rundrørsprofil eller en firkantprofil. Læs mere om anvendelsen af vores dekorative fjederrammer.
 

En passende ramme til dine medier

Det tager kun få trin at indsætte dit medie i fjederrammen. Den tynde ramme i aluminium er udstyret med spiralfjedre i hvert af de fire hjørner. Afhængigt af varen er fjedrene udstyret med krokodillenæb eller plastklemmer. Plakaten opsættes ved hjælp af disse klemmer. Som foregår ved at klemme plakatens fire hjørner fast i klemmerne på plakatrammens fire hjørner. Og så er rammen klar til udstilling.

Når reklamebudskabet skal udskiftes, følges samme princip. Først løsnes de fire klemmer fra den gamle plakat, og derefter fastspændes den nye plakat. Fjederrammer fås i formater fra A4 til A0.
 

Fleksibel anvendelse: Fjederrammer

Modellerne i vores sortiment er ikke bare nemme at håndtere, men også nemme at samle. Takket være materialet i aluminium, er fjederrammern super lette.

Uden at være bundet til en bestemt vægt, kan rammerne naturligvis anvendes fleksibelt. Til fritstående brug på gulv, kan man tilkøbe udstillingsfødder i akryl. For at ophænge rammen i loft, skal der anvendes ophængsøjer. Den er også udstyret med huller i plasthjørnerne til vægmontering.

Vi tilbyder fjederrammer til alle anvendelsesområder. Artiklerne kan nemt placeres på diske og borde, hænges op på vægge eller hænges i loft direkte over varerne. De kan anbringes eller placeres i høj- eller tværformat.
 

Rammer direkte fra producenten

De lette og alsidige fjederrammer fremstilles af os. Som producent af disse artikler, rådgiver vi dig gerne om de forskellige anvendelsesområder.

Af hensyn til et miljøvenligt aspekt afmonteres vores aluminiumsrammer efter produktion, pakkes og leveres på den mest pladsbesparende måde. Dermed sparer vi unødvendig pakkemateriale, og pakken fylder mindre i leverandørens bil. Dette holder pakkens CO2 fodaftryk på lavt niveau. Med rammens enkle plug-in princip, kan de sammensættes igen på få minutter.

Har du brug for andre formater eller en artikel med specielle egenskaber, kan du blot forespørge os om specialproduktion. Som producent har vi mange muligheder inden for tilpasning af artikler. Vi ser frem til din forespørgsel!
luk menu
Gå til top