Fjederramme af aluminium med plastklemmer

Varenummer: 50.0038.1
Huskeliste

Downloads

Produktdetaljer

  • prisvenlig og let: ideelt til butikker
  • hurtig udskiftning af plakater med fjederklemmer af plast
  • foldfri montering med spændefjedre
  • kan monteres i høj- eller tværformat
  • inkl. 2 transparente ophængsøjer af plast
  • andre formater kan fås ved forespørgsel
Varedetaljer »

Produktspecifikationer

Varenummer

Produktbeskrivelse

Denne fjederramme af sølvanodiserede aluminiumsprofiler og indsættelige sorte plasthjørner, er kendetegnet ved sin særligt lette konstruktion. Fjederrammen er med sin lave vægt, ideel til hurtig og nem montering, f.eks. i butiksvinduer eller med de valgfrit tilgængelige fødder til fritstående placering i dine salgslokaler.

Med den anvendte plug-in teknologi kan fjederrammen hurtigt opsættes. Motivet kan udskiftes hurtigt ved at spænde indsatsen med fjederklemmerne i plast. De anvendte fjedre muliggør foldfri præsentation af din plakat til enhver tid. Vores fjederrammer leveres som standard med 2 transparente ophængsøjer i plast til ophæng i loft eller i vindue. Som ekstraudstyr fås monteringsfødder i akryl, som også garanterer individuel brug som display. Et andet alternativ til montering, er med de valgfrit tilgængelige sugekopper, hvormed fjederrammen også kan fastgøres på glatte overflader som f.eks. butiksruder.

Plakatrammen leveres adskilt og således på mindst plads som muligt. På den ene side sparer det pakkemateriale, og på den anden side fylder fjederrammen mindre i pakkeleverandørens køretøj.

Ved forespørgsel kan fjederrammerne også fremstilles i andre formater (mulige formater: A1, A2, A3, A4, 500 x 700 mm og 700 x 1.000 mm) - vi sender dig gerne individuelt tilbud.

Tilbehør

Se mere ...

Bedømmelser

Bedømmelser

{{ review.oxfname }} har bedømt:
Bedømmelse for vare:
svar:

Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
luk menu
Gå til top