Find det passende tilbehør til din pavillon:

Med kvalitets tilbehør kan pavilloner og foldetelte udstyres yderligere. Gør dine foldetelte modstandsdygtige over for stærk vind og regn.

Sørg for ekstra reklameplads ved at bruge en tryk sidevæg til pavillonen. Opdag teltegulve og andet tilbehør som yderligere udstyr til udendørs events.

Luk
Filtrer & sorter

Foldetelte og pavilloner til vellykkede udendørs events

Pavilloner kan stå i haven, ledsage dig til mobile events eller udvide cateringområderne udendørs. Teltene byder på et overdækket område, der beskytter mod regn og for meget sollys. Vores kvadratiske eller rektangulære foldetelte er 100 % vandafvisende og er TÜV-mærket.

Ved anvendelsen af telte begrænser du vejrets indflydelse på succesen af dine udendørs events. I tilfælde af regn eller blæst kan dine besøgende eller kunder komme i læ i dit telt. Her kan man vente på at regnbygen falder hen og kan i dette tidsrum fokusere intensivt på dine tilbud. Beskyt dine gæster, dit personale samt udstyr og produkter.

Med foldetelte og deres vandtætt tag kan din messestand eller dit salgsbord på udendørs området dækkes effektivt. Men med et supplement med sidevægge og gulv gør dit telt komplet vejrbestandigt. Dette tilbehør skaber en behagelig atmosfære i teltet og indbyder potentielle kunder til at blive hængende.

Frigør dig selv for vejrbetingede udsving så vidt som muligt. Sørg for at være godt udstyret, for at score point hos kunder og forretningspartnere.

Sidevægge med vinduer eller døre

Pavillon sidevægge med åbning gennem en dør eller et vindue lukker dagslys ind i teltet. Foldeteltene kan udstyres med sidevægge hele vejen omkring.

Sidevæggene med vinduer eller døre skaber et aflukket rum på udendørs områder. Vinduerne får det til at lyst og indbydende ud. Der er vindstille i pavillonen, som byder på bedre varme end at stå udendørs. I kombination med en terrassevarmer eller et messegulv kan du trodse kulden udenfor.

Tilbehør med tryk til pavillon telte

  • Sidepaneler
  • Sidevægge med vindue
  • Halvhøje sidevægge
  • Reklameflag
  • Rampe til teltgulv

Tilbehør uden tryk til pavilloner

  • Teltgulve
  • Gulvpaneler
  • Belysning
  • Terrassevarmer
  • Midler til fastgørelse og transport

Teltgulv: Det perfekte grundlag

Et teltgulv giver din pavillon et professionelt udseende af høj kvalitet. Anvendelsen af gulvet er særligt velegnet til ujævne overflader eller enge. Teltgulvet sørger for en ren og jævn overflade, og er en behagelig overflade at stå på. Kulden som kommer nedefra bliver mindre med anvendelsen af gulvet.
Vores pavillongulve er et modulært system, som kan udvides til hver en tid. Panelerne i grupper af 4, er nemme at lægge og kan transporteres kompakt. De egner sig derfor perfekt til mobil anvendelse på udendørs områder. Sørg for et kvalitets gulv og professionelt udstyr ved events.

På gulvet kan man stå, ligge eller danse. Der er også mulighed for at lægge kabler pænt under gulvet i kabelkanalerne. I kombination med kantlister bliver gulvet fri for barrierer. Listerne kan udstyres med tryk, så gulvet også kan bruges til reklameformål.
Teltgulv med individuelt logotryk

Yderligere tilbehør som udstyr til dine foldetelte

Sidevægge og teltgulve er særligt efterspurgte til udstyr af foldetelte og pavilloner. Derudover er gulvpaneler også populære og bliver ofte anbefalet. Panelerne fungerer som vægtning til teltene og sikrer således, at pavillonerne står fast. De er visuelt diskrete, men giver effektivt den nødvendige støtte til udendørs brug.

Ud over dette tilbehør tilbyder vi mange andre artikler til komplet udrustning af dine foldepavilloner. Opdag terrassevarmere, LED. spots samt sæt til montering. De enkelte artikler er ideelle til anvendelse i kombination med pavillionen. Det betyder, at de er nemme at fastgøre og også er lette at transportere kompakt.

Tilbehøret er dermed ikke kun egnet til midlertidig brug ved udendørs catering, men kan også tages med fra event til event. Brug terrassevarmere for en mere behagelig atmosfære ved det næste julemarked. Vælg LED spotlights for at sikre god synlighed i teltene.

Ønsker du at bruge foldeteltet til servering af mad og drikkevarer? Kombiner blot pavillonen med en halvhøj sidevæg eller trædisk. Den robuste disk kan hurtigt og nemt fikseres til teltkonstruktionen.

Professionel præsentation på udendørs området

Ønsker du at præsentere din virksomhed på en professionelt måde på udendørs områder? Med pavilloner skaber du et overdækket område udendørs. Med de vandtætte foldetelte kan du trodse vind og vejr. Udvid dit telt og dit profesionelle udstyr med funktionelt tilbehør.

Vi tilbyder dig et stort udvalg af forskelligt tilbehør til dit foldetelt. Dette udvalg giver dig mulighed for, at tilpasse teltet perfekt til det pågældende anvendelsessted. Vælg det passende tilbehør eller kontakt os for rådgivning. Vi hjælper dig gerne med dit valg over telefon eller mail.

luk menu
Gå til top